95

Виолета

преди 10 години

Крайнодесните помпат рейтинг на гърба на бежанците. За това предупреди преди време и евродепут Йотова! Не бива да позволяваме расистки и националистически партии да победят на предстоящите евроизбори, защото ще променят политиката, а може дори да разпаднат ЕС!

94

муспи

преди 10 години

Ню Иорк таймс не се изсилил да каже "антисемитска", но се намерил български еврей да го вмъкне.

93

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров министър-председател!

92

Анонимен

преди 10 години

Някой ако не е разбрал още ..:АМЕРИКА ИЗПЪЛНЯВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИЯ В НАШИЯ РЕГИОН.ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА.ВИЕ В *** СИ ПРАВЕТЕ ХУБАВО ИЗВОДИТЕ.ГЪРЦИТЕ ГО РАЗБРАХА СЛЕД КАТО ГИ ПРЕКАРАХА ЗА КИПЪР И ЗАПОЧНАХА ДА КУПУВАТ ОРЪЖИЕ ГЛАВНО РАКЕТИ ОТ РУСИЯ.АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕДИЗВИКАХА ИКОНОМИЧЕСКИ СРИВ В ГЪРЦИЯ ЗА РАДОСТ НА ТУРЦИЯ.

91

2

преди 10 години

Аз също съм против нелегалните емигранти и искам да се предприемат бързи мерки за тяхното връщане ....но защо тук бъркат "Атака" и *** Волен...защо тези нещастници правят дивиденти от това.Те компрометираха национализма и родолюбците ...те са *** и необразован народ.

90

до stoneg

преди 10 години

Аз ще ти кажа. Няма Турци, няма националисти всички са престъпници.Те тия от ДПС ако бяха турци - поне турците в БГ щяха да са добре - па те са си престъпници.

89

kostur

преди 10 години

ВОЛЕН ХАРЧИ ХИЛЯДИ НА ДЕН , КОЕТО Е РАВНО НА ГОДИШНИТЕ ПЕНСИИ НА НЯКОЛКО ПЕНСИОНЕРА...ТАКОВА ПАДЕНИЕ....И КЕВОРК СЕ ДОКАЗА КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ--АГЕНТ ДИМИТЪР СЕ ГАВРИ С ЖУРНАЛИСТИКАТА , С ДЪРЖАВНОСТТА И ДЕМОКРАЦИЯТА...РЕЗИЛ...

88

stoneg

преди 10 години

Гледах тези от атака преди месеци как бяха написали пред президенството-не давайте мандата на турците мхм сега гледам същите тези на една маса със турците гласуват едни и същи закони предложени от турците сега кой какъв е немога да разбера някой може ли да ми каже.

87

АТАКА+ВМРО

преди 10 години

Герберунгелите се опитват да ни внушават,че АТАКА и ДПС са свързани,щото така им е угодно.Само че Волен мноооого отдавна каза ,че никога няма отново да подкрепи антибългарската групировка ГРОБ,така че Волен избра по-малкото зло БСП-ДПС.Просто нямаше друг избор,иначе щеше да дойде пак Боко и да ни стопи на 2 милиона народ.Големият въпрос е ЗАЩО АТАКА НЕ Е УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ ????? Не просто АТАКА, а всички националистически партии,защитаващи нациоалните интереси на България...

86

АТАКА+ВМРО

преди 10 години

Абе ей ***,още колко години ще ви трябват,за да проумеете,че всичко ,което казва АТАКА е вярно,и че АТАКА е единственото правилно решение за България ??? Гласувате за комунисти и мутри и очаквате нещо добро.Е няма как да стане...Видяхме до къде ни докараха...

85

sapik

преди 10 години

един е лютви и неговият пророк е волентези великани на моралът и честностталютви е по-велик от мохамедволен е по-велик от христоскоранът е само една смешка в сравнение с устава на дпсбиблията е само една смешка в сравнение с устава на атакадпс е по-велика от ислямаатака е по-велика от християнствотоединствените истински богове сапророците лютви и воленединственитата истинска религия е дпс и атакао богове велики дпс и атака победа

84

БГ на небългарите?

преди 10 години

В статията Кънев от антибългарския комитет посочва,че Златна зора е разбита в Гърция но в България Атака е съюзена с правителството,статията споменава и унгарските националисти и,че сирийци са подали оплакване срещу Тачева от Алфа tv,Според комитета Атака била"расистка и анти-Семитска"което е расистко изказване разделящо хората на раси и отделна раса"семити"t.e.евреи,повечето от които не са и семити a хазари.

83

Анонимен

преди 10 години

ню йорк таймс , защо не е написал нещо за настроенията на фараж в англия , които той се опитва да създава , или това му е демокрация , да манипулираш хората с нещо евентуално , измислено

82

Анонимен

преди 10 години

Журналисти от ДНЕС, заминавайте за САЩ и не ни занимавайте какво били написали за България ония, дето са избили 50 милиона от 1945 г. насам.

81

Смех

преди 10 години

Тия хамериканци си правят майтап:)Атака и националисти и десница която иска комунистическа национализация.По скоро атака е руско-турски имамбаялдъ точещ пари от държавната хазна за живуркане.Люмпени

80

Анонимен

преди 10 години

АТАКА са напълно прави да ги наричат така, защото са си такива! А *** от БСП/ДПС/ГЕРБ гласуваха против затварянето на границата за ислямисти, точно защото ги е страх какво ще си каже за нас Европа или какво ще напишат за нас някви жалки,смешни вестници на запад!

79

софиянец

преди 10 години

Съгласен съм и България да участва във всички регионални търговски споразумения, но на равностойна и реципрочна основа, но въпреки това да си имаме наши закони, които стимулират/ дават данъчни преференции и облекчения/ на производството на българска селскостопанска продукция и изобщо на български стоки. Що се касае до избягване на двойното данъчно облагане- СПОГОДБА между Република България и Швейцарската Конфедерация за избягване на двойното данъчно облагане върху дохода и имуществото -пример.

78

софиянец

преди 10 години

До 83- За да се поддържа това положение, си имат редовна военна служба+ добре организирани запасняци.Дадох Швейцария като пример съвсем не случайно- фактът, че не членуват във военен съю, означава, че сами имат достатъчно отбранителна мощ, така щото всяка държава мнооого да се замисли, преди да поиска да ги окупира или да води война с тях. Като население сме сравними, а нашата територия е много по-богата на разнообразни релефи от тяхната- ние имаме и море, и планина...

77

Анонимен

преди 10 години

Сирийците,само разрушиха добре уредената си държава и избраха гладната демокрация на САЩ. Ние не въоръжаваме Ал Нусра,за да издържаме сирийци. Да ги приберат САЩ, Англия, Франция, Йордания, Саудитска арабия и Катар. Това са страните плащащи тази война да продължава.

76

До Одисей 1

преди 10 години

Дълбоко грешиш по отношение на Швейцария - въоръжени са до зъби! Всяко семейство има арсенал от оръжия, включително тежки картечници. Те са практически непревземаеми, защото всяка селска паланка е потенциален форт за външния агресор. Това е държавната им политика по самоотбрана. Армията е отделна работа. Интересно е че, сега са в преговори, заедно с Нова Зландия и Виетнам за встъпване в митническия евразийски съюз на Русия. Гледат си интереса, по най-категоричния начин - това е с тях.