17

al

преди 10 години

dnes niama ,no ytre shte ima .niama garancii dans e razgraden dvor no ministara malchi prosto niama da stigne mestoto da se napishe za bezobraziata kragovete interesite v tazi stryktora ,ima i chestni xora tam no se broiat na prasti.

16

да бе да!

преди 10 години

Няма или вие не ги виждате?След Сарафово май никой не ви вярва!А защо нелегалните емигранти около женският пазар бяха забелязани едва след пожара?Или и такив не е имало........

15

Анонимен

преди 10 години

Голямата заплаха са опорните точки.

14

обективен

преди 10 години

До Добрева"Възпитавам синовете си, в патриотично-националистически дух и в омраза към мюсюлманите. Наскоро беше, една нощ големият ми син с няколко негови приятели дойдоха в къщи. Всички имаха охлузвания по кокалчетата на ръцете. Бяха смазали някакви турци от бой. На сутринта им направих чай и закуска и им дадох пари, да си купят метални боксове, за да не да си нараняват ръцете. Гордея се със синът си!"Ти си за психиатрия, Добрева!Говори се за терор, какви турци те гонят?! Болен мозък!!!

13

до koга...

преди 10 години

Значи има такива,които са опасни,защо заблуждавате хората,кога смятате да говoритe oткрито за проблемите,когато стане късно ли....

12

пазя ти зелето

преди 10 години

Брей, веднага сбутаха темата надолу!

11

пазя ти зелето

преди 10 години

Преди крадецът викаше "дръжте крадеца", сега май казва "крадци няма тука", а?

10

Анонимен

преди 10 години

Като ви знам какви сте специалисти, сигурно ще научите от медийте, когато това стане, защото мили абитурентки- ШИЛО В ТОРБА НЕ СЕДИ!

9

Анонимен

преди 10 години

Има заплаха от тоталитаризьм и полицейщина. Цветанов беше като ангелче в сравнение с новото лице на мвр и мафията.

8

Debora1

преди 10 години

"ДАНС успокоява: Няма заплаха от готвен терористичен акт"---------------Спокойно ! Ако има нещо, ще се чуе.:-)

7

rumen221

преди 10 години

"Да бе, да..., ама едва ли...- Всеки ден рота Талибани пробиват Държавната ни граница...- С ТЯХ ТАЛИБАНИТЕ УСПЕШНО ПРОБИЛИ ГРАНИЧНАТА НИ ЗАЩИТА ДОСТИГНАТХА ЕДНА ДИВИЗИЯ ОТ 10 000 души...(Върховния главнокомандващ, Лъжльо Офшорналиев, само констатира пробива на Националната ни сигурност)- ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ В ПРОБИВА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЦЯЛ ТАЛИБАНСКИ КОРПУС...(30 000 талибана... и какво ще предприеме Лъжльо Офшорналиев).

6

Анонимен

преди 10 години

Какво ще стане ако някой гамен като сина на тази Добрева вземе та препраска нея с бокс.В тая скапана държава има ли полиция на всички сергии продават боксове и разни *** големи бабаити без бокс не можем с бокса сме големи.Та предложението ми е да пуснат АК на промоция и да си оправим държавата.

5

аха

преди 10 години

Свали си и гащите!

4

Костадин

преди 10 години

Свалям шапка на българки като г-жа Добрева! От мен плюс. Разни миризливи метали да мълчат! Тази материя не е за тях.

3

7

преди 10 години

Бонбони! Не вярвай какво ти говори "добрева"А на теб г-нДобрев(защото ти не си жена) ще ти кажа: ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА!не си интересна"добрева"!Има много по-важни неща,ходи се изпикай в *** да ти мине!И се моли за хората,че други ни кроят "капата",ако изобщо разбираш за какво става въпрос!5млрд!

2

Бонбони

преди 10 години

Просто същество си, Добрева. Не разбираш ли, че омразата поражда омраза?Дори Левски е казал, че мечтае за един ден, в който българинът и турчинът да могат да седнат заедно. Дяконът: "Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България! "

1

Добрева

преди 10 години

Възпитавам синовете си, в патриотично-националистически дух и в омраза към мюсюлманите. Наскоро беше, една нощ големият ми син с няколко негови приятели дойдоха в къщи. Всички имаха охлузвания по кокалчетата на ръцете. Бяха смазали някакви турци от бой. На сутринта им направих чай и закуска и им дадох пари, да си купят метални боксове, за да не да си нараняват ръцете. Гордея се със синът си!