14

Анонимен

преди 7 години

Ползи? И какви ползи могат да оправдаят чистото отравяне? 100% от лабораторните животни, които се хранят с ГМО продукти развиват тумори.

13

БГ

преди 10 години

ДОТУК ПОЛЗИТЕ-ДОБРЕ,ЗАЩО ОБАЧЕ НЕ СЕ СПОМНАВА НИЩО ЗА ВРЕДАТА?ПРОМЯНАТА В ДНК,ВОДИ ДО ПРОМЕНИ И В МЕТАБОЛИЗМА НА УСВОЯВАЩИЯ ХРАНАТА ОРГАНИЗЪМ,ЗА ПРИМЕР-РАК НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА В МИШКИ ХРАНЕНИ С ГМО ХРАНИ

12

Анонимен

преди 10 години

Верно ли? То мисля и доматите в одрин нямат ген за забавяне на зреенето. Който се добавя с генно модифициране де... Те за това пристигат в България такива свежи. Значи те си ядат хубава храна без генни модификации, а на нас ни продават само генномодифицирани домати... Гадни одринци! Повече няма да купувам одрински домати! :)

11

ттт

преди 10 години

Пък аз си купувам храна от Одрин. Има вкуса на детството ми. И киселото мляко има бацилус булгарикус и като гребнеш от него, после се отделя суроватка. Като захапеш маслина, в устата ти потича захтин, не саламура.

10

titi

преди 10 години

oppaa

9

Анонимен

преди 10 години

А ние пък масово няма да купуваме!

8

7

преди 10 години

ОТРОВА!СЛОЖЕТЕ И ЦИАНКАЛИИ НА ПРАХ ЗА АРОМАТ!***...А ВИ!

7

Деси

преди 10 години

А аз се чудих защо взеха да ми никнат пипалца

6

ha

преди 10 години

Добър ден!Те сега щото бананите по света не са геномодифицирани...Поне не е някаква тайна,четете и се ограмотявайте малко поне

5

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Баба Ванга:Много и незнайни болести ще се появят...

4

Знам ли ...?

преди 10 години

Дано да е за добро,въпреки че знам достатъчно много за тези храни. Но...

3

А дано, ама надали

преди 10 години

Прогреса не може да се спре, а само да се забавя.По-добре да не се отрича, а от началото да се приемат правила за контрол и това да се спазва !!

2

Анонимен

преди 10 години

Бананите не се сеят, а САДЯТ!!! Второ добивът от ГМО не е такъв, какъвто го представят, и до като се чака банановите палми да дадат плод ще се загуби много време, за да се види - ГОЛЯМОТО НИЩО буквално, което няма да дадат. тогава на ония ще им светне, че трябва да се върнат към нормалните банани, но ще е късно. От някъде ще се появят и адвокатите на Монсанто, които ще поискат процент от печалбата, която няма да я има за това, че са техни продукти и става една, не е за разправяне.

1

Анонимен

преди 10 години

Дано само да не долитат сами до България :D