11

Анонимен

преди 10 години

Deputatite sa se pogrilling da ne preqdem....

10

Mangi4a

преди 10 години

Как да не преядем и да не ни боли стомахът на Коледа -- Като караме само на хляб. ;)

9

пю

преди 10 години

я да бучна аз прасето.първо ушите на скарата после далаче, бъбречета, пържоли.да влезем вътре туршия с ракия,като стане осмянката с кисело зеле и бахура с вино.пък колкото изкарам.а вия яжте брюкселско зеле с кестени

8

Анонимен

преди 10 години

Samo s gluposti se zanimavate

7

Симо

преди 10 години

Това са близо 900 гр храна. Със сигурност може да се преяде. Пропуснали сте напитките. С тях става полече от килограм количество храна и напитки, които човек трябва да погълне. В този смисъл заглавието на материала май трябва да е друго. Или при превода сте сбъркали с изчислението на количествата...

6

anglikanov

преди 10 години

i sutreshnia chai da e s ne poveche ot 2 kapki mliako

5

дядо

преди 10 години

Народа няма к'во да яде ,а вие го съветвате да не преяжда тцтцтц

4

Анонимен

преди 10 години

Сигурно една от основните мерки против преяждане е ти да не ядеш,а да гледаш другите как ядят.А това за пуешкото и кестените в кое кино го дават,защото у нас не е било на масата никога.Както пише и в предходния пост ,нашата трапеза включва пържоли,скара,сърми и баница основно.А пиенето....е кой колкото може да поеме!

3

Русе

преди 10 години

Абе аз ще си ям сърмичките, баницата и пържолките, ще си пийвам я винце, я ракийка,после ще замезя.Накрая и десерта ще дочакам.А който иска да си седи гладен да следва съвета на статията.Егати празника с това меню.

2

Ф.С.В

преди 10 години

Как не ви е срам ? в Бг има толкова гладуващи бедни хора - хора без ток и вода в апартаменти и къщи - осъдени от колекторски фирми на глад и мизерия - а вие правите статии от сорта - Как да не преядем ? --не ви е срам !!! Българинът трябва да се засрами - да се засрами за това че с лека ръка може да даде 200 лв за бензин за да се размотава по Молове ,селца и паланки ,,,а му се свиди да нахрани някой гладно българско дете или възрастен човек ! Засрамете се !!!

1

Ели

преди 10 години

28г коледен пудинг ??? Туй на вилица не можеш го набучиш...