27

ТРАКIEC

преди 10 години

До АнонименДо 28-Ако имаше някакъв принос към Човечеството,"бедната" ти майчица дето ти е "миличка" нямаше за 24 часа да я "затрапят" нея бееее,а щеха да я "балсамират" бееее!Обаче тя родила некакъв анонимник,дето се плаче по сайтовете,бееее!!!

26

haloperidol

преди 10 години

Кога ли култът към личността ще престане да бъде модерен? То не бяха звезди, политически и религиозни лидери... Човекът има нужда от идоли, на които да се кланя и тъй като религията губи позиции, се измислят нови.

25

Анонимен

преди 10 години

еее,най после го затрапиха този бееее,бедната ми майчица я погребахме след 24 часа,миличката

24

2

преди 10 години

ей насрахте се бе ...чак заплашват със търсене на отговорност ...че не тъгуваш достатъчно за ВЕЛИКИЯ Мандиба...пък после дргите били "долни ксенофоби" и "расисти".Демокрацията на Мандела изби и хиляди бели повече отколкото апартейда черни ... за всичките си години.

23

VIVA MANDELA FOREVER

преди 10 години

Eй затова сте най-нещастните "хора"в света и най-бедната "държава" Европа,понеже сте гнусни расисти и долни ксенофоби-мразещи всички и всичко,и най-вече себе си!Евалла на *** на този ксенофобски сайт-държат "фронта" и все още не са уволнени при положение,че собствениците на сайта са едни от най-уважаваните хора в Обществото!Но това няма да продължи до безкрай!Ало,екипчето-всички мнения по повод ВЕЛИКИЯ Мадиба и неговата кончина са принтирани!!!Ще ви бъде потърсена отговорност и то скоро

22

TRAKIEC

преди 10 години

EVROPEIDNATA I MONGOLOIDNATA RASA SHTE SE SLEQT EDIN DEN I SHTE POMETAT VSICHKI CHERNI I KAFQVI NAVLECI............. VZIMAITE SI JENI KITAIKI BRATQ!!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Бог да го прости, ама айде стига с тая драма!!! Егати чудото...

20

какъв е символизмът

преди 10 години

Значи сега главна фигура остава съратникът на комунистът Мандела,членът на Африканската комунистическа партия,полигамист от племето Зулу и без формално образование,един от основателите на терористичното крило на Африканския национален конгрес отговорно за смъртта на хиляди невинни хора убити от терористичните им атаки- другарят Зума и символа и примера за сваляне на правителства .

19

разни

преди 10 години

Kаква действително е ролята на Мандела за установяване на новия световен ред?Колко от присъстващите се прекланят пред единствения Господ и Спасител Исус Христос?Kak Мандела е символ на "съпротивление"а палестинците са терористи?Или се празнува символиката на тероризъм за сваляне на правителства и световна революция,пример Сирия."Как да бъдеш добър комунист"от Н.Мандела

18

Българин

преди 10 години

Тоя *** е терорист и масов убиец на МИРНИ жени и деца, избивал ги е с бомби и е пял Kill the Whites (Убий белите). Нормално е африканците да си го честват, но не знам какво правят там белите хора, пък били те даже и най-продажните и презрени политици на планетата. Освен да се изхрачат в ковчега на тоя изверг, друго няма какво да правят там!

17

bashkircho

преди 10 години

Of haide pogrebvaite go veche che kafa

16

wp

преди 10 години

Правени са опити за даване на убежище на бели фермери,но въпроса е доста проблемен тъй като няма как да дефинираш че даваш убежище само на южноафриканци ,които са бели,защото започват всички да скачат и да те обявяват за расист и да питат как преценяваш кой е бял ,по-бял,син лилав и т.н..Според тях а и не само всички са южноафриканци и това е...и така геноцида над белите си продължава вече 20 години...не знам как ще се реши този проблем,но наистина зверствата над белите и децата им са ужасяващи

15

иво

преди 10 години

тоя не се ли хумна вече ?

14

Анонимен

преди 10 години

България трябва да отвори широко вратите за бели бежанци от ЮАР.

13

Monibonboni

преди 10 години

Ясно :( Мерси за отговора.Ами според мен такива хора имат нужда от убежище и имат резон да бягат.

12

Що не...

преди 10 години

Що не престанете да ни занимавате с тоя ***? Като че ли в България си нямаме достатъчно наши, че сега да тръгнем и с чуждите да се занимаваме.

11

Анонимен

преди 10 години

До MonibonboniДоколкото съм запознат,не е лесно да се напусне и емигрира официално от ЮАР(визи и т.н.),което поставя белите в капан тъй като те се водят граждани на ЮАР и нямат никакви по-различни юридически права от редовия черен *** който не го искат никъде.

10

wp

преди 10 години

Белите биват убивани изнасилвани и изгаряни,включително деца.Такъв геноцид и расизъм срещу бялото население никога и никъде не е имало.От 1994 година досега са убити около 2 % от бялото население.Това постигна *** Мандела и всички ***(като Боно от U2) и разни неосъзнати "пацифисти".Във фейсбук има групи за съпорт на белите в ЮАР,моля присъединете се.

9

Анонимен

преди 10 години

Анонимкинс, прочети положението на Бг след Ньойския договор и кой единствен я признава и ще спреш да задаваш ***-отски въпроси!

8

Monibonboni

преди 10 години

Добре, де, тези бели, които живеят там и толкова ги тормозят, защо седят там? Да продават каквото имат и да се изнасят! Тук от седмица вече чета, как нападат бели фермери - ами да се махат от там. Не казвам, че не е така, просто ми е странно защо още са там.