15

Милена

преди 10 години

На ред за махане е Даниела Райчева - договори без конкурс за дигите, далавери с общински терени, фиктивни договори за услуги ....отврат, да я махат

14

margo020250

преди 10 години

Разходение е от години, Третоарите са в безобразно състояние,Няма третоари и по ул Боян Магесник около спирките на авт 75 и 404 в двете посоки,нете се по ул Мъдрен-от пазара до бензиностанцията,Няма третоари, а когато се движиш по платното за теб няма място от трудно разминаващи се коли И това положение е от години,Около спирките до 33 блок няма третоари Трудно се придвижваш до спирката за центъра ,Имаше сигнали за поставяне на третоари , но решиха въпроса със закриване на спирка откъм жп линия

13

tarbuh

преди 10 години

Да разследват и кой и как ремонтира улици в квартала! Около реката всяка година запълват едни и същи дупки и след 2 месеца пак се появяват и се вижда ясно как са сложили един пръст асфалт колкото да отбият номера и да могат да вземат пари за същата дейност и на следващата година!

12

Анонимен

преди 10 години

Като живеещ в кв. Слатина питам голямата и малката кметица - Защо вече повече от година и половина новопостроената детска градина до бл. 30 и 148 ОУ (Втора испанска гимназия) не работи?Защо стои този паметник на строителната дейност?

11

Милф

преди 10 години

Много красиво милфче,вече съм влюбен!

10

Ф.С.В

преди 10 години

Тя по мутрата си личи че е крадла и далавераджийка !!

9

Анонимен

преди 10 години

Дръгливия богаташ - я кажи на колко шльоковици си !

8

Анонимен

преди 10 години

Абе Дръгливия, абе как може да си толкова нещастен мизерабъл бе ?!

7

Никола

преди 10 години

Колко време яде и нищо не прави на тоя стол. Но твойта учица до блока си я управи и освети. Провинциалеса.

6

Дръгливия

преди 10 години

Ами може жената врътнала далаверката.Вие бедняците сте много завистливо племе бе.Аз що има бе.И на мерцедес се возя и къща и апартамент и уискито си пия ама като вас не седя хляб с чесън да ям.Търча наляво на дясно тук щипна там малко далаверка телефонче туй онуй балъци много.Нямало в България пари.Има *** трябва да знаеш къде да кихнеш.Хората не са вълци кой не обича мангата.Оставят те да си бачкаш да си бараш и така

5

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Един бивш кмет на "Витоша"СО само за обяд изяждаше 300-400 лв. За дребни услуги - подпис на протокол или поправка на очевидна грешка в по къс срок.

4

No Name

преди 10 години

Нека да проверят сторежите на нови сгради в района-всичките са на Инфинити Пропърти които по случайност са на съпруга и/по непотвърдени данни разведена/.Държат се нагло строителите и се усеща безнаказаност. Пейките в парка Гео Милев ги смениха няколко пъти -носи се слух, че обикалт по евро проекти от парк на парк. Та 200 лв едва ли е проблема.Нека започнем да си казваме нещата както са - краде се за милиони.Едва ли искам да стана кмет за 800лв на месец а преди това съм взимал 2000лв?!?

3

Анонимен

преди 10 години

Какви 200 лв,с какви циркове ни занимавате.Вижте там дали не и се води и някоя поцинкована кофа щото това до тук е смешно.Буджета на София е колкото бюджета на Брюксел ... ама София не е Брюксел.

2

Дядо Петър

преди 10 години

Мижи да те лажем!Ще ни занимават с 200 кинта.КОГАТО В ЦЯЛАТА СОФИЙСКА ОБЩИНА СЕ КРАДЕ С МИЛИОНИ.

1

Анонимен

преди 10 години

Аман от крадливи геберасти. Мутрата трябваше да си ги вземе с него като си тръгна, барабар с Фандупката и Чехлестия.