16

Monibonboni

преди 10 години

Естествено... МОНСАНТО са се погрижили да платят на когото трябва.

15

Хабиби

преди 10 години

Аман от отрови

14

lльольо

преди 10 години

така и така,нямат намерение да го забраняват-поне да ни лъжат!

13

7

преди 10 години

Поредната лъжа! Не стига,че 24/7 ни шпрейват с болести и отрови,ами и захарта с отрова смениха,за болестите,хормоните и гъбичките в млякото пък въобще не коментираме!Тровят ни с водата и въздуха,и с ваксините!Така,че ЯЖТЕ,ПИЙТЕ И СИ НОСЕТЕ НОВИТЕ ДРЕХИ,ЧЕ МАЛКО НИ ОСТАНА!

12

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ДОКАЗАНО ПРЕДИЗВИКВА РАК ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА А ВСЕКИ САМ ДА ИЗБИРА ДАЛИ ДА ГО УПОТРЕБЯВА.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И БЕЗБРОЙ ДРУГИ *** ОСОБЕНО Е-ТАТА ВЪВ КОНСЕРВИТЕ НО КОЙ ИМА ИНТЕРЕС НАРОДА ДА ГИ ЗНАЕ ТИЯ НЕЩА? НАЛИ БИЗНЕСА ТРЯБВА ДА ВЪРВИ А ЧЕ ПРОДАВАМЕ ОТРОВИ НА ХОРАТА, ТЯХ КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ! ***!

11

superMuzzy

преди 10 години

Следствие ензимите в стомаха,при разпада на аспартама се отделя формалдехид и купища канцерогени!Има страшно много инфо по тоя въпрос в интернет!Най много е използван в УСА.,те затова са на 1-во място в света по ракови заболявания!В много страни по света подсладителите са забранени!

10

Знаяч

преди 10 години

Помните ли "Tween Peaks" - "Совите не са сови". Аспартамът е безвреден. Утре ще прочетете, че и цикламатът и захаринът са безвредни. Марихуаната е лекарство. Холестеролът в яйцата не вреди.Хапвайте сланинка - там има и полезни ненаситени мастни киселини. Кофеинът е много добро нещо, стига да не пиете повече от дузина чашки.Виното съдържа ресвератрол - мехлем за съдовете.Борете Алцхаймер с никотин!Носете си новите дрехи и се радвайте на живота! И никога не забравяйте musculus gracilis!Гладете го!

9

Усмивката

преди 10 години

Винаги след консумация на безалкохолни напитки с подсладители чувствам дискомфорт и болки в стомаха, като язва. Принудих се да се откажа от тях. Сега пия само безалкохолни със захар и съм добре. Жалко, че изборът е ограничен. Повечето безалкохолни са с подсладители.

8

Анонимен

преди 10 години

Изкуствените подсладители се акумолират вув водите т.к пречистването им е почти невъзможно. Следствие консумацията на чешмени води води до инсулинови флуктоации от което пък има риск за диабет. Това казват пък други учени. Айде сега вярвай.

7

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

Аспартама в стомаха се разделя на aspartic acid, phenylalanine, methanol в отношение 4:5:1. Тоест на всеки 1 грам аспартам се получава 0.1 грам метанол.И малките деца знаят че метанола е отровен и че от него се ослепява.

6

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

След като е безвреден, защо "Допустимият дневен прием е 40 мг на килограм телесна маса. " ??????Безвредно нещо е например водата: допустим дневен прием 7-8 литра или 100 грама на килограм.Какво значи 40мг на килограм: 60 килограма съм, приема ми трябва да е максимум 2.4 грама на ден!Сега като в една напитка подсладена с аспартам има поне 10 грама, което е в пъти над "препоръчителният прием".Значи уж аспартама не е вреден, ама не ни препоръчват и да го пием.

5

Добри Колев

преди 10 години

Браво!

4

Анонимен

преди 10 години

Не знам, вреден ли е или не, не съм химик или биолог, но знам, че видяли продукт, който го съдържа, не го купувам. Производителите трябва да се замислят, дали да продължат да го изпозлват, при положение, че хората масово сряха да купуват продукти с аспартам. :-) Друг е върпсът, че вместо аспртам, мога да започнат д ани пробутват нещо още по-вредно. :-(

3

Иван Пешев

преди 10 години

Значи на срещите на тази комисия само напитки с аспартам.

2

Циан Калиев

преди 10 години

В името на търговията и парите нека се знае: аспартамът си е отровен,но ние го обявяваме за безвреден,че пари са се давали за него!

1

Dublin

преди 10 години

BOKLUCI...Da si go davat na decata si togava.