6

Diyan Georgiev

преди 10 години

Изказването на Ердоган трябва да светне като сигнална лампа за управниците ни. Необходимо е бързо възстановяване на армията до численост 150000 и въоръжаване с модерни оръжия. Не е зле да помислят и за ракетни установки. Преди 23 години имахме боеспособна армия, а и разчитахме на бърза намеса от страна на Съветския съюз. Сега няма на какво! САЩ няма да си развалят "дослука" с турците заради нас, бъдете сигурни!!! За 1 ден турските войски могат да окупират Южна България! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО !!!

5

Анонимен

преди 10 години

гурбетчия се римува с ........

4

Ставри

преди 10 години

Господин Димитров, не едно на ум , а много на ум трябва да имаме. По логиката и апетита на Турция , ние трябва да имаме претенции за териториите по време на цар Симеон , или просто да достигнем до трите морета. Настоящата действителност предполага друг развой на събития и факти.За нас най-важно в момента е да не допуснем ислямизиране на територията ни.Този въпрос на етническа основа, си остава най-актуален за страната ни.

3

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯПробвай се да изхраниш 70 млн.население с кафе, фъстъци, цитруси и фурми!Шепа земя, но най-добрата! Само заради "житницата", която преди десетилетия е изхранвала Османската империя, откачалката Ердоган ще изпрати армията си тук. Защо според теб турци и евреи купуват българска земя и вода?

2

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯВсезнайко, бъдещите войни ще са за плодородна земя и за вода. Колко от територията на Турция е такава? Само балканската.А България?ЦЯЛАТА!...

1

щирлиц

преди 10 години

България граничи със врагове.Четете историята,докато е време,после да не разгръщате Паисиевата история.