22

nerez

преди 10 години

А какво казват за сирийските бежанци в Израел , Катар, и Саудитска арабиа

21

stoneg

преди 10 години

Айде за бас че за един куфар пари всеки един бг ще разпише всякакви документи ощетяващи страната.

20

Анонимен

преди 10 години

В Афрогейския съюз, бели хора не виреят!

19

БПФ

преди 10 години

Всеки един функционер от тая *** организация Амнести да бъде заставен да живее една година в бежански лагер, а още по-добре в *** катун !!! Аман от тия ***, защитаващи само отрепките. Никой не е длъжен да приема нежелани гости в страната си.

18

отвратен

преди 10 години

Щом ни критикуват, да си ги вземат. Неразбирам, защо Германия е най-щедра със само 10 000. Ние имаме над 15 000? Не искам в България да стъпват ***, имаме си достатъчно и те ни стигат. Национализъм до дупка, ако неискаме да се затрием.

17

йованчо

преди 10 години

Тая организация защитаваща всякакви *** и престъпници трябва да се забрани. Като че ли целта и е да разруши държави пълнейки ги с хора не ставащи за нищо. ***, араби и *** живеещи само от социални помощи се натрисат къде ли не благодарение на тия!

16

.

преди 10 години

Германия като "най-щедрата страна", ангажирала се да приеме 10 хил. бежанци - 80 на сто от ангажимента на ЕС.Франция обаче предлага 500 места - 0,02 процента от общия брой на избягалите от Сирия. Осемнайсет страни от ЕС, включително Великобритания и Италия, не са предложили нито едно място! Значи излиза, че ние сме най-богатата страна в ЕС и нямаме право да отказваме, но за Англия и Италия не се отнася, защото са богопомазани.Французите да си ги прибират тяхна колония са били халал да са им

15

тцЪ

преди 10 години

Ами като от "Амнести" много знаят, да хванат и да им осигурят по-добри условия на живот. Ай, сиктир! Тук си имаме достатъчно проблеми и без сирийци -- просто да отидат по малките градове и селата и да видят как живеят самите българи там...

14

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Това е положението в държавата на Мафията!Да са мислили!

13

Анонимен

преди 10 години

А, Израел колко бежанци е приел ? Тази богоугодна страна подкрепяна от САЩ ? Ами Йордания, Еритрея ... ? И защо си мислят, че условията в България са мизерни при положение, че собственият и народ е подложен на глад и мизерия от същият този ЕС.

12

Анонимен

преди 10 години

Да дойдат господата за една зима да живеят с 70 евро на месец като един пенсионер.

11

Бл.Благов

преди 10 години

Аз разбирам ,че могат да ни критикуват , но само при условие че българите живеят всички по-добре от тези бежанци ,които сега са в лагерите. Да отидат по селата и малките градове на Бг да видят в каква бедност живеят хората . А много от тази пасмина бежанци са обикновени престъпници в техните страни, дори и част от сирийците, а те не заслужават никаква помощ,да ги екстрадират,колкото по-бързо толкова по-добре!

10

Анонимен

преди 10 години

Испания е предложила 30 места! Ние защо предлагаме 300 000? Явно нашите "съюзници" от Турция и САЩ имат някакъв план и той определено не е в интерес на българския народ.

9

boza

преди 10 години

Po-falshivo nesto ot Amnesty International njama . Po princip nikoy ne iska bezhanci , tova che se napaljakaha u nas si e nash problem .Dokolkoto mi e izvestno kato njamash granici vseki si minava ot tam kogato si iska . A zapadnoevropeicite ni prieha v EU , za da mogat pri podobni situacii da si iztrijat guza s nas .

ДО КОМЕНТАР НОМЕР 2- КОНСПИРТОЛОГ -............. Те и на Запад си ходят , брат....... Със самолети! Даже понякога..... щото много бързат........ направо "завземат" самолета и си слагат техен човек- пилот.......... С тази разлика , че после НЕ кацат на пистата на някое летище!!!! И в Западните Метростанции също ги има..... обвързани, като Коледна елха с експлозиви..... И на някое спортно събитие, с повече хора, също се появяват чат пат.... :( ! Друг е въпроса - КОИ ИМ ПОЗВОЛЯВА И КОИ ИМ ПЛАЩА!?!?

7

Анонимен

преди 10 години

Сирия, Алжир, Афганистан изгониха европейците.

6

аз съм българче

преди 10 години

Ама са хитри евробюрократите, измислиха си закон, според който бежанците остават на територията на първата държава от ЕС, в която са влезли. Това кой го е приел- Брюксел е обграден отвсякъде с вода и други държави, немците и французите също, британците са на остров. На тях какви бежанци ще им дойдат, тези, които успеят да преплуват океана ли, скандинавците ли, че те са по-добре и от ЕС, ескимосите от полюсите ли? Много ясно, че ще прецакат нас.

5

хамареканец

преди 10 години

"Амнести интернешънъл"- искайте "великите"щати и техните арабски слуги които предизвикаха войната да си приемат бежанците!!!Първоизточника да носи последствията!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Тия съвсем притрещяха. ЕС се бил провалил. А в САЩ колко сирийски бежанци има? Или те САЩ само разпалват войната, раздават оръжията и после България и Гърция да отнасят бежанската вълна? Така като гледам, САЩ има възможност да приеме поне един милион бежанци, при условия далеч по-добри от тези в България...

3

EU

преди 10 години

Самото ти име Шети ми говори че си един ит тези арабски ***, вземи си ги там откъдето си и ти бре, карагия рязана.Марш от Европа смрад противна, изчезвайте си по Анадола или помоярските си емирства!