8

подкрепящ

преди 10 години

Браво уролози.Само като тръгнете заедно ще разберете колко сте силни уникални независими.Опънете тези дребни администраторчета до стената в задна позиция.Успех!

7

Анонимен

преди 10 години

До MinikinНищо не си разбрал.В Пирогов се издават заповеди, контразаповеди взаимноизключващи се заповеди,тотално объркани шизофренни и некомпетентни хора ръКоводят болницата и ч довършват.Единия знаел от месец ,другия от години наблюдавал и това бил личен конфликт а "чичовото" ни чул ни видял ни разбрал но имал мнение по въпроса и щял да го сподели догодина.ЕВАЛАааа

6

Minikin

преди 10 години

Абе хора, като пускате някакви новини, що не проверявате какво пишете? Проф. Кънчев НЕ Е уволняван никога, беше освободен като шеф на Комплекса по урология, а не като шеф на Клиниката. Що за журналисти сте не мога да разбера, работите с информация, пък сами не се ориентирате в нея.

5

хирург

преди 10 години

Така анреченият директор на "Пирогов" е същото ла..., като чичичо си! Кариерист, готов да лиже *** на в момента управляващите!

4

Алекс

преди 10 години

Съчувствам на уролозите. Известно време работих IT в Пирогов и имах среши с Г-н. Борисов. Незнам дали щах да го пратя като пациент в собственото му отделение (че е бая едър) но определно исках да се опитам. Хем не ми беше шеф и го пращах на майна.

3

Ani

преди 10 години

eeee Angelov ot Aleksandrovska bolnica e izvesten 4uvali sme za nego te sa edna gei dryjina koqto susipa vtora hiryrgia

2

op

преди 10 години

v naim skoro vreme i v Aleksandrovska bolnica 6te stane su6toto hporata masovo nedovolstvat ot nekadurnika i dalaveradjia Konstantin Angelov prikrit homoseksyalist i intrigant i 6pionin na policiata nazna4en ot pravitelstvoto na GERB

1

glagoabazubaduza

преди 10 години

Какво ще проверявате? Допускането на подобен конфликт означава некадърно пряко управление, трябва да се озаптяват МОМЕНТАЛНО грубияни и комплексари в подобна напрегната работна среда - който не умее да го прави, не е за шеф - вън. Години наред сигнализирали хората. И сега проверяват. Нещастници.