15

nerez

преди 10 години

И тоя досадник почнахте да го пропагандирате всеки ден като резиломаторския блок. Има си специални сайтове за "мъже" в рокли и те си имат своята публика

14

prokurora

преди 10 години

Аз пък нападам най-богатата банка в света, а именно Ватиканската. Инак хубаво изказване на папата, не помня някой толкова силно да се е борил макар и вербално срещу несправедливостта по света.

13

Анонимен

преди 10 години

До номер 3Внимавай, ще те упрекнат в "комунизъм".

12

Наблюдаващ

преди 10 години

До rio_de_oroКакво комунистическо има в това да си извадиш главата от някъде и да прогледнеш простичкат аистина, че не е нормално нито за хората, нито за икономиката в една фирма един да взема 400 пъти по-голяма заплата от друг. Аман от празноглав и мазохистичен антикомунизъм.Теорията за загниващия Капитализъм, на която Западът се присмиваше допреди 25 години бавно и сигурно добива очертания на Гола Истина. Викат и Криза от 5-6 години...Почети малко за кооперативите, неокапитализма и др.

11

Мила

преди 10 години

Наистина свестен човек. Дано има сили да промени малко ситуацията там. И дано има късмет!

10

Кое спасява

преди 10 години

Основна тема на новия световен ред е ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ на собствеността и ,че земните богатства принадлежат на ВСИЧКИ.Под лозунга не стои любов към ближния(пример революциите),а отрицание на заповедта да не желаеш,което принадлежи на ближния ти и отклоняване от посланието на Исус,че само Той е пътя до Бог.Друго инфо-On the Contrary:The Apostle Paul has been kicked out of the Roman Catholic Church

9

Анонимен

преди 10 години

Тоя е жив дявол

8

Въпрос

преди 10 години

Защо не раздаде тогава парите на Ватикана на народа?

7

HCDV!

преди 10 години

Откровение 13:4поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?

6

rio_de_oro

преди 10 години

Доживяхме Папа Комунист!!!

5

Jesus is Lord

преди 10 години

Единственото,което би направило папата християнин и наместник на апостол Павел е да следва примера му.Посланието му винаги и пред ВСИЧКИ трябва да са думите на Божието Слово станало плът,Господ Исус"Аз съм пътят,истината и животът,никой не достига до Отца освен чрез мен".Aко беше така обаче ,нямаше да е човек на годината.Спасението не е чрез добри дела(само)но продължение на правеното от Исус и апостолите.

4

rm

преди 10 години

Гледах последните дни няколко изказвания на този папа и много ми харесва това което говори. Напълно оправдава папското име което си е избрал.Нищо общо с Ратцингер, който една дума не обели докато беше на, хмм, поста.

3

Ф.С.В

преди 10 години

Това е най справедливият и ще бъде най ВЕЛИКИЯТ ПАПА !! този човек отива в най бедните квартали и се храни с храната за социално слабите седнал редом до тях - Това е уважение и показване на равенство - не трябва в Света да има разлика между хората , между богати и бедни - дори богатите умират - дори богатите са нещастни и изпитват чувства - не може едни хартийки така да противопоставят хората помежду си - да живее Папата !!

2

ничия

преди 10 години

И мен ме кефи, но от този кеф не ставам по-богата.

1

Анонимен

преди 10 години

Много ме кефи този човек.Хубаво ги е нападнал, не може чиновниците в Брюксел да взимат десетки хиляди евро заплата, а трудещите се нормални хора в България, част от "социалният и справедлив" ЕС да взимат 150-300 евро.