208

usa

преди 10 години

Polojenieto v Bg politikata e da hvanesh edinia i da udarish drugia,osven da kradat za drugo ne stavat.

207

Иван-Драган

преди 10 години

Ако Бойко дойде пак на власт българските земи ще се продадат на безценица на евреи и ние ще станем като чужденци в собствената си страна. Моля ви хора мислете с главите си и не се поддавайте на ционистката пропаганда, вижте какво става в цяла европа - настава времето на НАЦИОНАЛИЗМА. Партиите които продаваха народа си на глобалистките/ционистки интереси отслабват и отмират.

206

Иван-Драган

преди 10 години

Интересното което купените медии не обсъждат е какво прави Бойко в Изрел? А какво говори с американския посланик седмица по рано? Предава националните интереси в замяна на връщането му на власт - ционистите ще впрегнат всички свои средства включително купените български медии за да го представят в най-добра светлина докато очернят останалите и най-вече Атака - единствената партия с която не могат да се разберат и която НЕ ПРЕДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.

205

Иван-Драган

преди 10 години

Хора мислете с главите си и не се подвеждайте от ционистката пропаганда срещу Атака провеждана от купени, предателски медии. Сидеров е в Куба и други СУВЕРЕННИ СТРАНИ за да вземе пример за това как нашата страна може да се освободи от източване от западни фирми и ционистко влияние което ни погубва като народ карайки ни да приемаме за нормално всякакви извращения - ***, феминистки, лесбийки, травестити. Само преди няколко дни ЕС реши да се *** цяла Европа иначе санкции.

204

-Avitohol-

преди 10 години

Какво работи този човек Волен Сидеров, че може да си позволи почивка в Куба, от там да иде в Китай, а после и в Русия??? Да не би БСП и ДПС да са му дали малко джобни да се разкара ?

203

мая

преди 10 години

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято"-не би ли трябвало да сте в парламента?И докога ще ви хрантутим?

202

мая

преди 10 години

2500 лв лични средства-то само билета до там е сигурно толкова!Или са спали на плажа и яли водорасли!Управия няма,хора,всички са нагли и крадливи!А държавата,ако изобщо я има,защото аз се съмнявам много в това,никога нищо не направи,та целия този 24 годишен фарс да приключи завинаги!

201

Oпа

преди 10 години

От всичките коментирали дотук,със здрав разум са около 20-ина...Всички други,натъжени,че неса във властта и тъгуващи за Австрия,Холандия и т.н.просто да скочат до терминала и...са вРая!Е там няма да имат тази сладка службица-пускане на партийни флашки с *** коментарии,заоще по-тривиални събития,но-подобаващо заплатени!.Така че-изборът е ваш,анадъмо?Само дано по-бързо очистите страната от жалкото си присъствие!

200

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Дърт козел млада върба лющеше!Със рогата здраво, здраво люшкаше!Над мен спускай клонитедо кога ще се гониме?Дърт козел май за теб съм азти си плачеща върба.Жена недолюбенасъдба незаслужена.стар съм бил, ала стар орачмного по-добре оре!

199

ali

преди 10 години

:)))

198

Анонимен

преди 10 години

Ахахахахаха хахаха тея от атака пак блеснаха с интелект... Как може толкова плитки хора да стават политици??? Не ми го побира мозъка! Тея по - прозрачни и от Станишев бе!

197

Аха

преди 10 години

След следващите избори ще имате мнооого време да изследвате колониализма! След всичките ви изпълнения едва ли са останали много ***, дето да не са се усетили що за "националисти" сте! Той народа може и да не ви изтрае до следващите избори, ако продължавате да ни пилеете парите за екскурзии! Че после и се нервите даже че ви разпитват!? НЕЩАСТНИЦИ! НАГЛЕЦИ! КАТО ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ В МОМЕНТА! ОСТАВКА!!!

196

гяволък

преди 10 години

Волен Сидеров ходи в Куба, а Бойко Борисов в Израел. В Израел също има хубави плажове, има и състоятелни господа, които чакат да "инвестират" в българка земя през 2014.А кубинците к'во само ще ни отварят на гяволък.

195

maora

преди 10 години

Denica e super pichka. Vijdal sum ya na jivo......Volen go razbiram. Edin jivot se jivee....parlament,narodna para i Denica pod ruka. Kef......nie sme balamite ne toi. Da mu e jiv i zdrav.....da ya onojda Denica vseki den. A nie she piem po edna studena Kamchiiska che ne se svetnahme po rano da stanem politici.

194

Анонимен

преди 10 години

Аха, сетих се. Предполагам, че тя е мъжът, защото клиторът и със сигурност е по-дълъг от нещенцето на Боленчо.

193

Анонимен

преди 10 години

Мдааа. Сви*каджийка. Само се чудя как точно го прави с Болен, че то неговото чучурченце, известно от снимките му от ранната демокрация, никак не е подходящо за каквато и да е сексуална дейност.

192

legion d'etrang

преди 10 години

що за конски *** дрънкате всички дето живеете в парламента.....*** скапани

191

ss

преди 10 години

Mnogo sex!!!

190

bo

преди 10 години

Сперете им парите на тези партий беее! Какъв келепир за БГ от това изследване на братския кубинки опит. Те затова са на купонна система от 50 години. Волен и наз ли иска пак така да направи. Ние помним Лукановата зима, бе Воленчо, няма нужда от повече. А тия наглетци от Атака ми се струва че ги гледаме за последно, че втори шанс няма да имат милите....

189

Анонимен

преди 10 години

ХОРА,НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ,ЧЕ ТЕЗИ СЕ БАЗИКАТ С НАС ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! / става въпрос за хората от снимката ! /