42

митко димов

преди 10 години

До Мишо Мишев от ДупчевМишо, ако знаеш бойко колко работа ни даваше да строим пътищата .с парите си купих вектра и водих жената на море и децата също.за бойко и герб ще гласувам и жената и тя.

41

питащ

преди 10 години

Защо господата Найденов - министър до последно,Йовчев - шеф на ДАНС и завеждащ кабинета на Президента на РБ ,заедно с бившия премиер Симеон Борисив сега излязоха от амнезията и се сетиха да говорят известни неща за всеки буден Гражданин на Република България.

40

Мишо Мишев от Дупчев

преди 10 години

Да идват по-бързо изборите и да печели ГЕРБ и РЕФОРМАТОРИТЕ .Искам да умирам от глад и да тъна в мизерия, но ми е едно хубаво, като се появи Бойко и каже:"България е добре и по-добре ще стане, вижте ги тъпите Гърци с пенсии по 800 лв. .Ние сме по-добре от тях......Вчера като играх един мач и се сетих, че можем да сложим втори данък на влоговете, те само балъците си държат парите в Български Банки.Ние си държим парите в офшорки, нали Плевня.А его и Цецо....Цецо да ти купя апартамент, а..а..а"

39

д

преди 10 години

Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?

38

й

преди 10 години

Само ГЕРБ може да изчисти червените *** прегърнали полумесеца

37

НК

преди 10 години

Общото между всички /управляващи/ е, че са слуги. Който е по-голям /във властта/, е по-голям слуга.

36

костурче

преди 10 години

До kosturГолямото ПАДЕНИЕ се казва Б Б и ЦЦ и кликата ГЕРБ Костурче осъзнай се недемократичност фелфебелско управление кражби далавери сикаджиски рекети политика абсурдна Неслучаини оставки от герб хаиде КОСТУРЧЕ И другите като теб осъзнаите се

35

Амин

преди 10 години

Цецо грозника,Бойко простака и Миро мършата ще горите в ада!!!...............................................

34

titi

преди 10 години

ne se mesia na nikogo , vseki si gleda kakvoto mu e nujno

33

es

преди 10 години

toq *** ,koi be6e ,koi go znae ve4e,dokato be6e pri Boiko be6e nqkoi ,a sega muhlo

32

Анонимен

преди 10 години

На тоя *** пък кой му иска мнението и кой ли го слуша.Освен жена му

31

П_Петров

преди 10 години

Мършата още ли не е в затвора за корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с европейски средства?

30

Анонимен

преди 10 години

До raiaТоест? Надявам се да е нещо обидно, защото ми е много антипатичен.

29

raia

преди 10 години

Ей на тоя много му приляга да се отъждестви с нарицателното име за врачани "врачански музовирин".

28

kostur

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ Е В АГОНИЯ..ВСЕКИ ДЕН ГУБИМ..В ИЗОЛАЦИЯ СМЕ ОТ СВЕТА , ОТ БИЗНЕСА..ТОЯ ЗЛОДЕЙ СТАНИШЕВ ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА И СЕ РАДВА , ЧЕ БСП УПРАВЛЯВА..ТЯ НЕ УПРАВЛЯВА , А ДОГАН..ТАКОВА ПАДЕНИЕ НА НАЦИЯТА..СТАНИШЕВ РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ , ЗА ПАРТИЯТА СИ , НО ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА..ТОВА Е 100% ИСТИНА--ПОМИСЛЕТЕ..САМО СЕ СЕТЕТЕ ЗА КОСТИНБРОД , ЗА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА МОНИКА , ЗА ПЕЕВСКИ , С КОЕТО ДАДЕ ДЪРЖАВАТА В КРАКАТА НА ДОГАН...КАКВА ВОНЯ , КАКВА ПОМИЯ..ОТВРАТ..

27

kostur

преди 10 години

ОБЕКТИВЕН 100%-----ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТЕ СЪВЕТВАМ---НИЩО ЛОШО------КОГАТО НЕ ТИ СЕ СПИ---ПОМИСЛИ СИ...*** СЛЕД ТУЙ НА ЦЪРКВА....НЕПРЕМЕННО...

26

kostur

преди 10 години

МИРО , КАК ГЛЕДАШ ХОРАТА , ЮДА БЪЛГАРСКА...ПРЕДАТЕЛЯ МОЖЕ И ДА ЗАПАЗИ ЧАСТ ОТ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ...ТИ ЯВНО НЕ СИ ОТ ТИЯ...ТВЪРД *** ИЗЛЕЗЕ...ЕДВА ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО---АКО СИ КУПЕН , ПАРИТЕ ЩЕ ТИ ЗАКЛЕКНАТ ....ОПОМНИ СЕ..*** НА ЦЪРКВА , ЧОВЕЧЕ..СЕГА Е ВРЕМЕТО--СКОРО ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕ КЪСНО....

25

бай Ставри

преди 10 години

Цецо ела да ми кажеш на мен на ушенче.

24

Анонимен

преди 10 години

М Ъ Р Ш А !!!!Дошло е време да се грижиш само за простатата си.Скрий се,смърдиш?

23

GERB OVER

преди 10 години

Герберасите беснеят от яд ....аахахахахахаха КОЙ КОЙ КОЙ ви е виновен сега , пак ли станишев ?....ааааахахахахаха