76

lewskar

преди 10 години

Кунева ти ли си РЕФОРМАТОР!!!Смях ти ли дето затри всичко ,каквото Костов не успя да затрие,ти ли Miss Yes!Да беше казала едно NO на Европа.ПРЪМОВА си ти КОМУНИСТКА С РЕФОРМАТОРСКИ ВИЖДАНИЯ.Е НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНОИли пък са реформатори на Костов протежетата ,е няма вече почти нищо държавно за приватизиране ,ама и последното да оАкАте .СМЯХ ВИЕ СТЕ РЕФОРМАТОРИ КОЛКОТО ,*** СА БЪЛГАРИ .САМО ПО ПАСПОРТ РЕАНИМАТОРСКИЯТ БЛОК ,всички сте МОШЕНИЦИ БЕЗ ГРАМ СРАМ.

75

Илияна

преди 10 години

"Не става дума само да упражняваш власт и да имитираш управление. В Реформаторския блок се фокусираме върху много по-голяма цел като промени в Конституцията и връщането на партиите и изборната среда към нормалността. Гражданският съвет е важен фактор за това", допълни още Кунева." - Тази пък с тази НОРМАЛНОСТ, къде е търгнала да се прави на оратор?! Много е смешна и жалка с подобни заучени терминолиги и речи, да ми говори, как едва ли не като дйде РБ ще се опари държавата! Много се е объркала!

74

Спешно отделение

преди 10 години

Тези за в спешното! Или за психиятричната клиника в Карлуково!Каква алтернатива сте Вие, драги Реаниматорски Блок?! Може би имате впредвид алтернативната си политическа сексуалност?!

73

алтернатива

преди 10 години

Единствената алтернатива на статуквото съм аз,каза Меглена Пръмова,която от 35 години е олицетворение на властта и във властта .Ха сега да ми каже за тези десителетия едничко добро ,което е направила за народа,а не за себе си!

72

Shisho Bakshisho

преди 10 години

"Единствената алтернатива на статуквото сме" - не може тази партия, която още след изборите ще прегърне ГЕРБ да се нарече алтернатива на каквото и да е било. Да не говорим, че този политически тюрлюгювеч е съставен от доказано некадърни политици, които се вълнуват единствено от личния си интерес. Кунева да не би да се мисли за алтернатива на Станишев и Местан, същата като тях е, дори в един период го играеше с тях. Хората не са чак толкова глупави, че да повярват на тези празни приказки.

71

tonkata

преди 10 години

По - нагло създание в политиката от Меглена Кунева, няма . Как може така да се провъзгласява за единствена алтернатива на това правителство ? Това е много несериозно и за това тя ще си изпати, като се надявам изобщо да не влезе в парламента .

70

Izvestniq

преди 10 години

По принцип са добра алтернатива Реформаторския блок, но не и начело с Меглена Кунева. Не знам какво изобщо прави тази жена там и смятам, че час по-скоро трябва да се оттегля. Няма работа, така че да си хваща багажите и да остави хората да се развиват и вървят нагоре. Имат шанс на задаващите се предстоящи избори, така че ще направи услуга, ако се оттегли още сега.

69

andreivn

преди 10 години

Без Кунева стават, но щом тя е с тях тц. Тя е превърнала политиката в бизнес. Не я искам.

68

аожицо

преди 10 години

Костов премиер!!!

67

Анонимен

преди 10 години

Силни сме! Много сме! Времето-о-о е наше!

66

USA

преди 10 години

Tova li e edinstvennata alternativa.......Boge Opazi....

65

nerez

преди 10 години

Не можете да ме излъжете качествено че да гласувам за вас.

64

nerez

преди 10 години

Без пари ,НЯМА ПАРАМЕНТ ЗА ВАС.

63

П.Петров

преди 10 години

До Комунист, Няма по-безродни *** и предатели от комунистите! Историята го доказва! 45 години целуваха кремълски *** и потъпкваха националните ни интереси, заради това, че ги крепят на власт и ги държат със суровини над фекалиите, които са генерирали !На изборите ще подкрепя реформаторите, защото единствено в ДСБ имам някаква убеденост, вяра и надежда, че имат интелектуалния ресурс и могат да направят нещо полезно за България!

62

nerez

преди 10 години

Колко пари са ви дали вашите кукловоди? Дали ще ви стигнат да подкупите необходимите хора чеда влезите в парламента?

61

ЛПД

преди 10 години

продължение от 78 Зад него прозира амбицията за реабилитация. След всяко ваше представяне в медиите народа ще произнася сакралната фраза "Царят е гол".

60

ЛПД

преди 10 години

продължава от 77 глутницата СДС със своите талибани ликвидираха икономиката, унищожавайки всичко, което работеше и даваше прехрана на голяма част от населението.Години на ред ваши привърженици реформираха здравеопазването , образованието, културата, социалното осигуряване и още и още. Други пък "родолюбиви реформисти" евродепутати и еврокомисари на бързо решиха, че не ни трябва енергетика, а друг предложи дори нестандартен на чин да се преборим с демографският срив. Явно не сте забравили още любимата ви абривиатура СДС ( Станете Да Седнем ). Скапан ви е паравана кръстен реформаторски блок. За

59

ЛПД

преди 10 години

До кога ще се киприте в медиите господа провалили се политици на прехода?Не е ли време да се погледнете в огледалото за да видите как са ви потекли лигите от алчност за власт и пари? На късата памет на българина ли разчитате? Забравете. Браво бе реформатори! То има ли какво да реформирате? Първо реформирахте селското стопанство така, че още лежи в нокаут и няма надежда да се изправи. И герберите не останаха назад. Те пък се заеха с ликвидиране на напоителни системи. Признайте им го поне като бонус. Не виждате ли позата на послушен палаш, която са заели пред вас. И те искат да станат част от

58

GNV

преди 10 години

Много ясно че няма алтернатива!

57

Атанас К.

преди 10 години

Не само съм съгласен с идеите ви, но сте ми и симпатични. Безценно, както се казва в една реклама