12

elizabeth

преди 9 години

Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола заем, студентски заеми, дълг консолидация заеми, необезпечени кредити, рисков капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова институция за една или повече reasons.You в точното място за Вашите кредитни решения! Аз съм частен кредитор, давам заеми до фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент 2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейл divinegraceloanfirm***gmail divinegraceloanfi

11

anita jones

преди 9 години

Здравейте, Това е да се информира широката общественост, че г-жа Анита Джоунс, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: (anitajones154***gmail)

10

Анонимен

преди 10 години

Украйна има само един сигурен, разумен, гарантиран и далновиден избор - ВЕЛИКА РУСИЯ!Sustoto e validno za Bulgaria i drugite malki slawqnski bezzastitni darjawi!

9

Анонимен

преди 10 години

Когато Украйна влезе в ЕС, няма да сме последни по бедност. Все пак, там болшевизма и близостта с Русия са доста по-продължителни и ще им трябват доста повече години да се отърват от мизерията им, в която посткомунистическите мафиоти ги държат, за да изтезават украинския народ и да задоволяват садистичните си болшеевишки нагони. Сега садистите се мъчат да измамят украинците за ЕС както за капитализма, дето все гниеше и загиваше, а накрая ни подложиха на геноцид, за да се докопат до капитала и да

8

stams

преди 10 години

"Русия може да наложи на Украйна най-различни икономически санкции, като тези от август срещу вноса на украински стоки, или по газовото направление." - няма да бъдат санкции, просто като член на ЕС ще плащат мита и цени като за Западна Европа

7

stams

преди 10 години

"Украинският народ дълго време не е имал своя държава" - НИКОГА не е имал своя държава

6

сектор Кабул

преди 10 години

Стилът и съдържанието на тази статия са подозрително интелигентни, за да бъдат определени като авторски материал на лицето ***. Очаквам нейното признание от кого и как е открадната статията, в противен случай може да се наложи журналистката с пилешки мозък да си потърси добър адвокат по обвинение в плагиатство. Доколкото знам, идеологията на либералната демокрация и отвореното общество легализира всички форми на кражба, но относно кражбата на авторско право все още е останал член от НК.

5

Анонимен

преди 10 години

ще ви ограбят още повече Украйна!!!!!Вие сте силна и голяма Държава положението ще е същото ще сте зависими от друг .Политиците ако крадът като нашите ще дойдат още по крадящи които ще предът националните ви интереси!!!

4

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

украина няма как да стане евро американо ционистка колония почти няма избор колкото по бързо в евразия толкова по добре за украинците умиращият запад ще ги оглозга до кокал като нас

3

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

ЕС много страдали като видели как мизерували украинците! Решили да им подадат ръка и да им помогнат безвъзмездно...Ще им отпуснат милиарди, разбира се като заем, ще им модернизират производството, украйнеца ще може да купува на воля европейски стоки (ако има пари разбира се). Ще търпят ред ограничения и налагане на всевъзможни такси, данъци и акцизи, но така изисква демокрацията..... Русия ще им спре газта, но за какво му е газ на ЕВРОПЕЙСКИЯ украинец?!

2

Ли

преди 10 години

В Украйна липсва каквато и да е държавност. Те никога не са били самостоятелни. Нямат политически елит обвързан с украйнски интереси. Занимават се само с обслужване на чужди интереси. Мъчно, жално но няма как. Най-вероятно тази държава няма да съществува в скоро време. Като държава разбира се.

1

Bulgatani

преди 10 години

Украйна живее на "изток-запад" в продолжение 20 години. Но сега най-края трябва да се направи избор. Вече е невъзможно да седи на два стола,защото *** се провали!