26

Анонимен

преди 10 години

И майката и бащата вероятно заслужават да ги кастрират и/или лоботомират (прекъсване на нервни пътища в мозъка), но човешките и Божиите закони не го позволяват. Даа... :(

25

Дарвин

преди 10 години

Роми. Има подобно поведение при някои НИЗШИ видове маймуни (лангури). При висшите видове (шимпанзета, горили, орангутани) такова поведение не се среща.Правете си изводите сами.

24

Анонимен

преди 10 години

КАСТРАЦИЯ И ПОСЛЕ ЗАТВОР ПОНЕ 20 ГОДИНИ

23

Мей-мей

преди 10 години

Докато не се прекрати по законен път безконтролното размножаване на тези полу-човеци ще страдат невинни малки деца.Всички политици ги използват по избори и никой няма смелост да кастрира след второ дете всички ,които получават някакви помощи.две деца са достатъчни за всеки човек и тогава ще треперят над тях,а не да ги бият.

22

Анонимен

преди 10 години

"културни" особености на ромскотурския "етнос"

21

Анонимен

преди 10 години

е това не е ли дива държава с диви хора

20

До Анонимен №18

преди 10 години

До до Катя (от 18) Иска ми се до ти простя, затова те питам. Защото иначе е страшно! Комунистите! Руснаците! Проливите! Да, онази власт беше осигурила на всички работа и *** бяха спокойни и сити. Имаше ред. Народната милиция пазеше обществото безкомпромисно и здраво!Сега си имаме роми, които се развилняха.Да те питам, чувал ли си някога за Лало, Сарасате, Верди, Лист.Никой от тях не е бил нито руснак, нито комунист.А Румъния е била под турско робство

19

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ Е БАЩАТА В ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ?

18

до Катя

преди 10 години

Не *** комунистите и руснаците унищожават тази страна .комунистическото управление беше толеранто към *** , които се издържаха с детски надбавки и се поощряваше раждаемостта им. Това беше само в интерес на руснаците ,които искат да се промени демографския състав за да може по пътя им към проливите да има една Циганландия ,кято да не им оказва съпровитива.Затова Румъния има същия поблем като България въпреки че не е била под турско.

17

Катя

преди 10 години

До до КатяНе виждам повод за конфронтация тук, че да ми задаваш въпроса по този начин. Напълно съгласна съм с теб и просто го констатирам. Имам едно дете и едвам се справям с отглеждането му и точно на това искам да наблегна! Не обвинявам никой, че няма деца. Обвинявам системата, че не ни позволява да имаме деца, дори и да искаме.

16

до Катя

преди 10 години

Ти що не родиш и отгледаш 4-5 деца с 600-700 лв заплата, като си много отворена? Не можеш да обвиняваш българите за това, че са постигнали някакво лично развитие в последния век и са достатъчно умни да мислят дали могат да осигурят живот на дете, преди да го създадат. Държавната политика е виновна за насърчаването на раждаемостта при най-бедните. Това трябва да се промени, а не и ние да ставаме като тях в някаква измислена надпревара

15

ESKOBAR

преди 10 години

Tazi mashteha sas udovolstvie shte q udera jiva samo mi q daite

14

Минувач

преди 10 години

***, или най-обикновени ***? Не става ясно от статията.

13

Анонимен

преди 10 години

До nikolcheПри 10 000 *** в риск и още например 2 000 българчета и 20 чиновника, как си мислиш, че ще стане тая работа? Жената на мой познат имаше проблеми при раждането и Закрила на детето им взе бебето. След 6 месеца го върнаха на бащата. Оказа се, че жените, от които зависеше съдбата на детето, никога не го бяха виждали. След като той го взе от дома им го заведе, за да го видят! За тях това беше просто име и ЕГН...

12

nikolche

преди 10 години

KAK MOJE DURJAVATA DA NE HAE PRI TAKIVA SISTEMNI POBOI NAD DECA???? ZASHTO NE SA OTNELI DETETO OT TOVA SEMEISTVO PRI PURVIQ POBOI????? TRQBVA LI DA SE STIGA DO SMURT ZA DA SE PREDPRIEMAT SERIOZNI MERKI?????????????????????

11

God

преди 10 години

Интересно къде е била службата за закрила на детето? Няма ли изградена процедура при постъпване в болница на пребито дете да се подава информация и към агенцията както в Пирогов винаги има дежурен полицай в спешното? Колко пъти трябва едно дете да влиза пребито в болница, за да се усети някой, че нещо не е наред с това семейство?

10

Анонимен

преди 10 години

Да бъде публично пребита! После, ако още мърда, може да се обеси

9

Катя

преди 10 години

До RoНаистина са си "Бай ***", но други не останаха. Кой друг ражда в днешно време? Колко българи познавате с 3 деца и повече? Колко 30 годишни от познатите ви имат деца? При двама родители и едно дете прираста е отрицателен, при двама родители и две деца е нулев и чак след второто дете можем да говорим за положителен. Кой ражда повече от две деца? Близо 500 години турците и почти 200 години гърците не успяха да ни претопят, сега ще го направят ***. Жалка работа сме!

8

Анонимен

преди 10 години

Оправете си правописа бе "журналисти".Аман от неграмотници в тази държава.

7

livevil

преди 10 години

До АнонименПука ѝ ... Ще си роди "нови"