Снимка: архив, Булфото

Двегодишно момченце от село Дрянковец, община Айтос, е в болница с опасност за живота след побой от 23-годишна жена, съобщиха от МВР.

Късно снощи в местното РПУ е получено съобщение, че за лечение в МБАЛ-Бургас е постъпило дете в тежко състояние, с черепно-мозъчна травма и множество наранявания по тялото.

Униформените установили, че момченцето е доведено около 15.30 часа в айтоската болница от баща си - 28-годишния С.Д., и живеещата на семейни начала с него 23-годишна Г.Д.

След извършен преглед детето е транспортирано по спешност в болницата в Бургас, където му е извършена операция.

В резултат на разследването е констатирано, че нараняванията по детето са причинени от мащехата, която била в напреднала бременност.

Пред полицаите тя заявила, че детето не я слушало и в състояние на нервност, заради бременността си, го ударила няколко пъти с ръка и с метла.

Констатирано е, че Г.Д. имала от предишен мъж две свои деца, а пострадалото момченце на настоящия й мъж било на девет месеца, когато двамата се събрали за съвместно съжителство.

По първоначални данни детето системно е страдало от "нервността" й, като преди месец с хематом е постъпило в айтоската болница с обяснение от мащехата, че е паднало при игра и се наранило.

След няколко дни било освободено, за да се върне седмици по-късно в тежко състояние, със следи от множество удари по цялото тяло и черепно-мозъчна травма.

Мащехата Г.Д. е задържана за 24 часа. Работата по случая продължава.

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 7 години

И майката и бащата вероятно заслужават да ги кастрират и/или лоботомират (прекъсване на нервни пътища в мозъка), но човешките и Божиите закони не го позволяват. Даа... :(

25

Дарвин

преди 7 години

Роми. Има подобно поведение при някои НИЗШИ видове маймуни (лангури). При висшите видове (шимпанзета, горили, орангутани) такова поведение не се среща.Правете си изводите сами.

24

Анонимен

преди 7 години

КАСТРАЦИЯ И ПОСЛЕ ЗАТВОР ПОНЕ 20 ГОДИНИ