69

Груйо

преди 10 години

До NIKO11111Храбрий революционере! Я изложи програмата си! Напиши твоето "Символ - верую"! Писна ни от кресливи ***, дето не знаят какво искат, ама вдигат шумотевица. Щот' знаят, че никой няма да им хвърли един приличен бой. Ум и работа се иска, байно, а не несвързан брътвеж! Хайде, зеленцето вече стана, нарежи си и извади ракийката, там може би те бива...

68

георазбирач

преди 10 години

Русия дърпа и Западът дърпа. Накрая Украйна ще се скъса на две. Със сигурност обаче Одеса и Севастопол ще си останат руски, а не пристанища на НАТО. За Европейския съюз ще остане Чернобил. Горките украинци. Геополитиката е жестоко нещо.

67

Анонимен

преди 10 години

от обаждането на хамериканското вице става много ясна топлата връзка:сащ-ес.приеха ни в алиансчето,за да ни работят.някой оше да се съмнява в това?

66

k_g_anagelov

преди 10 години

"Насилието няма място в едно демократично общество, ПРЕДУПРЕДИЛ Байдън"Дали е грешка при превода?Дали, дали, ама надали, както казва Емо по БТВ-то.Най си е проява на американския адет да си мислят, че всичко започва, завършва и зависи от тях.E, май че не всичко...

65

NIKO11111

преди 10 години

Хубаво пишете тук всички, ама я да си погледнем ние съдраните *** и тогава да оправяме Украйна. Защото ако не беше безкрайното търпение и нагаждачество на българина за последните 30 г. в България трябваше да избухнат няколко революции, след които много от проблемите в обществото щяха да са решени поне донякъде.

64

Анонимен

преди 10 години

шансът е много малък , защото са много близко до злото

63

Анонимен

преди 10 години

Мaмa ви русофилскa, идвa крaя нa филмa!

62

ДА!

преди 10 години

Виждате ли, как се прави ПРОМЯНА? ТРИ ДНИ протест и после бой по *** и глухи глави на управляващите! А ние, правим МИРЕН ПРЕХОД И МАНИФЕСТАЦИИ 25 ГОДИНИ! До - 500, има бая време, когато ще дойде някой "загрижен" да ни освободи от собствената ни глупост и овчедушие!!

61

няма да свърши така

преди 10 години

ДА ВИ ПРИПОМНЯМ ЛИ , ЧЕ НАЙ-ГОЛЕВИТЕ АНАРХИСТИ И ПРОТИВНИЦИ НА РУСКИЯ БОЛШЕВИЗЪМ СА ОТ УКРАЙНА???ТАТКО МАХНО Е ВИЛНЯЛ МНОГО ДЪЛГО В УКРАЙНА И СЛЕД УСТАНОВЯВАНЕТО НА Т.Н. "СЪВЕТСКА ВЛАСТ"...а там традициите са все още живи!!!

60

НЯМА ДА СВЪРШИ ТАКА

преди 10 години

В УКРАЙНА ИМА МНООГО ОРЪЖИЕ и МАСОВ ГЛАД ПО СЕЛАТА!НЕЩАТА ЩЕ ИМАТ МНОГО ГАДНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ!КАЗАЦИТЕ НА УКРАЙНА СА БИЛИ ВИНАГИ СВОБОДНИ И ЕЛИТНИТЕ ВОЙСКИ НА ИМПЕРАТОРА!ШОЛОХОВ , ДОСТА ДОБРЕ ГИ Е ОПИСАЛ!!!

59

Анонимен

преди 10 години

В общината в Берлин няма нито един жив комунист, затова не е нужно да се блокира. По-вероятно е скоро да се блокира общината в Москва.

58

кочбилюк

преди 10 години

поткрепете морално-патриотичнатаорганизация дпс и атака няма по-честни от насдпс и атака = победа

57

Анонимен

преди 10 години

На всички вас защитници на ЕС, на *** и гейовете за които вие и вашите Европейски господари така милеете, за всички вас Антибългари, лижещи зад**ците на тези които искат да ни няма, на тези които ни затвориха фабриките, на тези които унищожиха армията ни, на тези заради които сме бедни. Гледайте хубаво, всички вие Еврпейски ***. Започва часа по родолюбие с Росен Петров, започва операция Слава, спомнете си за Варшавския договор и трепете.youtube/watch?v=p4I6SaLReTM

56

Въпрос към троловете

преди 10 години

Пак са накацали интернет троловете да възхваляват дон ***. и да ни пишат опорни точки против ЕС. И пак ще ги питам - защо като е толкоз хубаво в Русия никои не бяга там а всичко към Западна Европа и САЩ. Защо има руски квартал в всеки по-голям американски град а няма нито един американски квартал в Москва. И защо най-големите умове бягат именно към САЩ - защото са много *** ли?

55

dk

преди 10 години

защо ли.....света се развива и независимо кой го произвежда може да стигне хубавото до всекида не би руснаците да са затворили техните открития в епруветкас такива елементарни доводи като коли филми музика облъчвате хората и промивате мозъци ,но системата на крадене и забогатяване по ай фин начин за сметка на други народи я измислиха сащ и есзащо ли пък те толкова се натискат за тази украйна и мислят за шепа набити кличковци ,а не виждат гладните и на студено сирийци в палаткикой г

54

DO 83 REWO

преди 10 години

TI ZNAESH LI?

53

ЕВРОСКЕПТИК

преди 10 години

Целта е ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ и ГРАБЕЖ. Понеже са много загрижени за хората не могат да приемат бежанци от Сирия, които са в това положение благодарение на тях и САЩ, а са се загрижили за Украйна. Аре нема нужда да ме облъчват повече с тяхната пропаганда.

52

Анонимен

преди 10 години

За сметка на вашите страдания така наричащите се ваши демоНократични лидери ще станат богаташи, а вие драги мой дураци ще сте роби в собствената си страна! Ако си мислите, че друг освен Русия ви мисли доброто, сте изпаднали в голяма грешка и самозаблуда!СЪБУДИ СЕ УКРАЙНА И НЕ СЛЕДВАЙ ЕДНА КРАДЛА И НЯКАКВИ БОКСЬОРИ, ТОВА ЛИ Е ТВОЯТ ДУХОВЕН ЕЛИТ, ТАКИВА ЛИ СА ТВОИТЕ ВОДАЧИ И ДО КЪДЕ ЩЕ ТЕ ДОВЕДАТ?!

51

Анонимен

преди 10 години

Украйнци, знаете ли как САЩ ще ви помогне? С ГМО, американски военни бази в които ще обучават алкайди и внос на *ия, наркотици и всяко друго нещо което е гнусно пред очите на Господа! Ще вкарат техни фирми, който ще ви ограбят до шушка, ще унищожат с европейска помощ местното ви производство, ще изкупят обработваемите ви земеделски земи на безценица! Жените ви ще проституират в западните държави, а мъжете ви ще работят като роби най- черната и *** работа.За сметка на вашите страдания така наричащите се ваши демоНократични лидери ще станат богаташи, а вие драги мой дураци ще сте роби

50

Глас народен

преди 10 години

Янукович и Оглушарски- на крана!