24

mo

преди 10 години

То пък кога не е имало ръст. Най-стабилните сме :-D

23

Анонимен

преди 10 години

Държавен дълг2009 3 009.5 + 6 434.2 = 9 443.72012 4 981.0 + 8 692.6 = 13 673.613673,6 - 9443,7 = 4229,9 милиона български лева увеличен за нема 3,5 годиниТова е "приноса" на икономическото светило с пискливия гласец!И на мутрата от Тиквенбург!Ако добавим към тях милиардите с които опукаха държавния резерв/колко бяха те - 4? ,5? / и 1,6 млрд опапкан здравен резерв числата стават зловещи .

22

qdosan

преди 10 години

Ох, ако ставаше само със сладки приказки и обещания. Да, ама се очертава дефицит от няколкостотин милиона по бюджета за 2013, който вие актуализирахте само преди няколко месеца. Как да ви вярваме? По-скоро вървим към фалит.

21

П_Петров

преди 10 години

Единствения ръст, който го очаква Орешарски е на средния ми пръст!Защо не казва "Намалихме безработицата с ...", "Намалихме държавния дълг с ...", Увеличихме външните инвестиции с ...", "Осигурихме европейско финансиране ... милиарда", "Намалихме лихвите по кредити с..."?Вместо това казва" Очакваме да ...", "Надяваме се да..." "Ще ..", Резултати, ама друг път ...".

20

Анонимен

преди 10 години

По думите на Орешарски България е в разцвет и най-богатата в света.

19

Dinosaurus

преди 10 години

Точно преди да му изтече мандата, предхождащото ГЕРБ правителство на тройната коалиция, по-точно С-гей Стани-шеф, се кълнеше по медиите, че в България световната икономическа криза не се отразява. Естествено, сега крещят, че не сме засегнати от кризата, а че ГЕРБ са предизвикали "депресия" (като че ли става въпрос за психично-болен). И че възстановили за 6 месеца икономиката, която унищожават 25 години, откакто "свиха знамената, развъртяха парата"! Нагли долни червени ***! Оставка, вън !!!

18

evgeni1234

преди 10 години

При всичката си сатанинска наглост,религиите(попската,католическата,на ходжата и ционистката синагога) даже са и на дотации от "органа"-държава,която трябва да защитава задълженията и правата на гражданите ! Освен,че ограбват заблуждаваните чрез сатанизми,но И за какво става въпрос: 4 млн. лв. ще е субсидията за вероизповеданията, регистрирани по реда на Закона за вероизповеданията

17

vesko02

преди 10 години

Бизнес лидерите се надяват цуцалото да не пресъхва през новата година,пък държавата кучета я яли.

16

val 789

преди 10 години

До 16,17 ГенадиИ като си отиде Орешарски КАКВО?? Избори и след изборите НОВИТЕ/СТАРИ/ послушковци на "ПАРТНЬОРИТЕ"от Запад и тези отвъд океана,защото не слушкат ли следва "ПЛАН УКРАЙНА" приложим и пригоден към българската действителност!!!!!

15

avenir

преди 10 години

За съжаление, той единствено вижда така!

14

Анонимен

преди 10 години

Икономиката иска ИНДУСТРИЯ!Има ли ТАКАВА в България?Шиенето на долни *** не НОСИ ПАРИ,РАБОТА на ИНЖЕНЕРИ--ЕНЕРГЕТИЦИ,ЯДРЕНИ,ХИМИЦИ,СТРОИТЕЛНИ,МАШИННИ,не развиваНАУКА/машинознание,физика,химия,архитектура/ свързана с изобретения и патенти съпътсваща ИНДУСТРИЯТА,няма ли ЕНЕРГОЕМКО ПРОИЗВОДСТВО има БЕЗРАБОТИЦА,даже клечките за зъби си внасяме НЕЩАСТНИЦИ!За 24 години КОЛКО средства ЗАДЕЛИХТЕ или ВЗЕХТЕ от ЕС за КАПИТАЛНО СТРОИТЕЛСТВО?Това което вдигнаха ***,сега не МОЖЕМ С БОЯ да го САНИРАМЕ

13

Анонимен

преди 10 години

И аз имам добри очаквания, виждам оставката ти.

12

Анонимен

преди 10 години

Вижда ръст в банковите сметки на гея, бея и лудия. Ние виждаме ръста в сметките на мая манолова и моника йосифова-станишева.

11

Анонимен

преди 10 години

Аз виждам оставката на този гнусен червей.

10

ха ха

преди 10 години

Банковата система издържа, но много хора не. А маж банковата система имаше за цел да служи на народа (или овцете не са народ?)От 23 години и вие и предишните и по-предишните съсипвате Българското производсво. Преди произвеждахме воена техника и компютри. Сега произвеждаме баница, *** и ... маи друго няма. А в парламента само си остроумничите с останалите палячовци и после в почивката с народни пари си хапвате аржентинско телешко и се побратимявате с "врага".Но режете собствение си корен!

9

Анонимен

преди 10 години

Те в момента съжаляват че не подадоха оставка защото сега вече е късно и ВЪЗМЕЗДИЕТО ИДВАИ ВОДИ АДА СЛЕД СЕБЕ СИ!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Плямпайте си глупостите,пишете ги в коментари,но ИСТИНАТА Е,че никой НИТО "партньорите" от ЕС,нито тези отвъд океана няма да оставят каквото и да е правителство на власт,ако не ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА!Няма червени,зелени,сини,жълти,гербери,нарциси,кафяви,черни-ИМА ПОСЛУШНИ И УДОБНИ!Ако не са удобни-очаква ги "Планът УКРАЙНА,ГРУЗИЯ,СЪРБИЯ,КАЗАХСТАН "!А Вие борци МИСЛИТЕ ЛИ,че има ДЕМОКРАЦИЯ в момента ,която да си заслужава САМОЗАПАЛВАНЕТО??Как приключи демократичната стачка на студентите в Лондон,А?

7

Един българин

преди 10 години

Орешарски с добри очаквания - вижда ръст в банковите си спестявания през 2014, и то значителен !

6

Анонимен

преди 10 години

А ние,работещите не очакваме нищо добро докато БСП и ДПС управляват.Сигурно ще има ръст в размера на кражбите и банковите сметки на управляващите.

5

Вуте

преди 10 години

Оно сите го нечат, ама он па се натиска премиер да е!