7

Анонимен

преди 10 години

Каква компенсация се е ангажирал да даде /от неговия джоб ли?/ м-р Овчев?? ***..му. Икой ще провери дали това,което мисли,ще го изпълни?? Добрият кумчо вълчо. ОТВРАТ!!!

6

Анонимен

преди 10 години

КОРПЦИЯ,ИНТЕРЕСИ!! За последните дни от съшествуването на СОД масови заглушавания на системата и обири. Но без информация. Всички плащат! Жалко,че никой не го осъснава в тази наша РОДИНА! Вземете отношение,в противен случай това ни чака!

5

Анонимен

преди 10 години

министър йовчев е лъжец. всистемата съкращенията са тотални са сметка на СОД . защо ли? Какви са критериите? Остават хора със шиваческо образование за сметка на хора с висше електротехническо образование.Министре, обяснете зашо е така!! Това е в СОД В.Търново,а може и на други места! Обяснете,а не само да се правите на на много принципен!! Проверете,или това не ви интересува? Намесете се или това отново не ви интересува? За ваше сведение остава на работа съпруга на прокурор с най малко трудов .

4

СОД В. ТЪРНОВО

преди 10 години

ВЪВ ВРЪЗКА С ЕЛЕМИНИРАНЕТО НА СОД - НИЕ ОПЕРАТОРИТЕ ОТ В. ТЪРНОВО , СМЕ СИЛНО ПРИТЕСНЕНИ И ОБЕЗПОКОЕНИ ОТ ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СЪКРАЩЕНИЯТА.ПРИТЕСНЯВА НИ ФАКТА ,ЧЕ УНИФОРМЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА ПРЕНАЗНАЧИНИ , А НАС НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ СИСТЕМАТА. НУЖДАЕМ СЕ ОТ ВАШАТА ЗАЩИТА !!!!!!!!!!!!!!!!!

3

МММММ

преди 10 години

Цветлин Йовчев продължава със съкращенията. Започна от ДАНС, унищожи важни структури де що можеше, извърли хора на улицата, и опять сначале. Но той с библиографската си доцентура толкова си може завалията. Много важно, че няма кой да изпълнява такива дейности, които *** и пульо не могат. Нали папка и слушка, каквото му наредят отгоре. Горко на МВР, кой не стана министър, той не не го разпердушини отвсякъде. Със съкращения само не става, трябва и акъл.

2

Анонимен

преди 10 години

Какво ще съкращават в НИКК ?? И без това там са останали една шепа хора, като половината от тях без почти никакъв практически опит ?!?Старите опитни кадри си отидоха, а новите - само длъжности им дай !!Да не се окаже , че ОЕКД-СДВР са по напред с материала??Като съкратят огняра ( параджията) КОЙ ще пали котела, бре !! Като съкратят чистачките полицайте ли ще си чистят стаите, бре!!МАХНЕТЕ КОПРПИНЕНИТЕ БЛУЗКИ( секретарки и вся останлая ***)Ама не ви стиска- в леглата много тайни се научават.

1

Анонимен

преди 10 години

хората от СОД като са предупредени,че ще ги съкращават, ще си подсигурят "бели компромати за черни дни". А компромати дал бог - за всекиго по нещо:)