59

Анонимен

преди 10 години

Докато скачате и викате Оставка, тия Бойковци, Ореховки и Догановци ще ни съсипят държавата. Цялата *** е в Домовете за бежанци и за задържани на границата. Даже не са и бежанци, ами са пришълци. Държавата си отива, ще я изтъркат от картата на света с гумичка.

58

Анонимен

преди 10 години

Добре де, нали тези хора без паспорти се представят за бежанци от Алжир? Бягат защото уж ги преследват там за нещо. Преди две седмици по радиото Вигенин обясняваше, че е много трудно връщането на нелегалните емигранти, като даде за пример Алжир. Нямаме директна самолетна линия да там, а алжирското правителство отказвало чартърни полети, понеже били унизителни за престижа на страната им. В един момент посланика им се намесва и обвинява държавата ни в насилие! Това е изключително нагла провокация!

57

freedom

преди 10 години

До Кутевбраво за поста!

56

софиянец

преди 10 години

Ако колега прочете коментар 59- да му припомня- Етичен кодекс на адвоката НесъвместимостЧл. 7. (1) За да може адвокатът да осъществява функциите си с необходимата независимост и по начин, съобразен с професионалните му задължения, упражняването на някои длъжности или професии е несъвместимо с адвокатската професия. Недопустимо е упражняването на дейности и извършването на действия, които влизат в противоречие със същността на адвокатската професия, ограничават или премахват независимостта й или накърняват достойнството и доброто й име.

55

софиянец

преди 10 години

До ето истината Именно защото считам, че политици, медии и правозащитни НПОта ни заливат с лъжи, отделям от времето си и пиша, за да РАЗОБЛИЧА тези лъжи. Като юрист не мога да приема такава чудовищна, противоконституционна и противоправна манипулация на българският народ по отношение на чужденци- нелегални мигранти! Адвокатите в правозащитните НПОта се броят на пръстите на 2те ръце, докато останалите адвокати - не мислим като тях- просто защото спазваме чл.3 от Етичен кодекс на адвоката....

54

Анонимен

преди 10 години

Изхода е на самолета и кой от където е.

53

Аз

преди 10 години

617 год. след първото падане под робство от поганците, България е на път да падне втори път ! Без оръжие, без съпротива - е така ! Не се ли спре тая мюсулманска ***, след 1-2 години ще имат пълно мнозинство в парламента и тогава ЖАЛНА НИ МАЙКА !

52

софиянец

преди 10 години

,но ако дойдат- още по-добре! Не трябва да се приема никакво плащане на пътните на хората от провинцията от която и да е било политическа партия.

51

софиянец

преди 10 години

Моето лично мнение е , че трябва да има законен протест, на който да се съберат ВСИЧКИ българи, които искат НС да вземе ДРУГО решение по въпроса . То не би следвало да е подкрепено от политически партии и би следвало да е масово. В София населението е над 1,5 милиона човека- мисля, че ако над 500 000 софиянци се изсипем пред НС ЗАКОННО и ясно заявим, че ИСКАМЕ НС ДА ПРИЕМЕ ДРУГО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА, би следвало да има някаква реакция. Хората от другите градове може да не могат да пътуват

50

край

преди 10 години

полицайте са БЪЛГАРИ и са си у дома. Нелегалните емигранти ще спазват реда тук след като са дошли неканени. Колкото ги нахраним толкова, колкото ги стоплим -толкова. Не сме им длъжни с нищо. Целта не ем да им харесва. Да се връщат обратно тук не държим никой насила напротив.

49

софиянец

преди 10 години

приет."И така- група ПРЕСТЪПНИЦИ- ПОЛИТИЦИ ОТ НАШЕ ИМЕ ВЗЕХА РЕШЕНИЕ И ДОПУСНАХА НЕЗАКОННИ ИМИГРАНТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СВЕРЕНА АФРИКА В БЪЛГАРИЯ! ТУК Е КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА! Не ми говорете повече ни за герб, ни за бсп, ни за дпс ни за която и да е друга партия! ПОЛИТИЦИТЕ НИ УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА - ТОВА СЕ ДОКАЗВА ОТ СТЕНОГРАМИТЕ НА НС.

48

софиянец

преди 10 години

РЕШЕНИЕза недопускане на имигранти от Близкия Изток и Северна Африка, включително и бежанци от Сирийската арабска република на територията на Република БългарияНародното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България РЕШИ: Възлага на Министерския съвет да приеме всички необходими действия и актове за недопускане на имигранти от Близкия изток и Северна Африка, включително и бежанци от Сирийската Арабска република на територията на Република България.Гласували 190 народни представители: за 18, против 154, въздържали се 18.Предложеният проект за решение не е п

47

софиянец

преди 10 години

От 49- и то през нашите ГКППта.

46

софиянец

преди 10 години

Да не говорим, че "юристът" миков ДОПУСКА този текст:"....ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЙСКАТА АРАБСКА РЕПУБЛИКА.." Този откровен *** не знае, че ПРЕДИ да каже "сирийски бежанец", то СИРИЕЦЪТ ТРЯБВА ДА Е ПОЛУЧИЛ СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ! Що се отнася до сирийци , ВЕЧЕ ПОЛУЧИЛИ СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ В ДРУГА ДЪРЖАВА, ТО ТЕ МОГАТ НАПЪЛНО ЗАКОННО ДА СИ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ!

45

софиянец

преди 10 години

Прочетете добре всички разисквания по 2рата точка от дневният ред и ще разберете, че герб, дпс и дпс НЕ ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ . ЗА ТОВА - ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ТЕЗИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА- ДЕМАГОГИЯТА ИМ В НС НЕ МИНАВА В СЪДА!

44

софиянец

преди 10 години

Материалите са от " СТЕНОГРАМИ ОТ ПЛЕНАРНИ ЗАСЕДАНИЯЧЕТИРИДЕСЕТ И ТРЕТО ЗАСЕДАНИЕСофия, сряда, 9 октомври 2013 г.Открито в 9,02 ч.09/10/2013Преминаваме към втора точка от дневния ред:ПРОЕКТ ЗА РЕШЕНИЕ ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА ИМИГРАНТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЙСКАТА АРАБСКА РЕПУБЛИКА, НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

43

софиянец

преди 10 години

..ПАВЕЛ ШОПОВ (Атака): Благодаря Ви, господин председател.Уважаеми колеги, няма съмнение, че проблемът е изключително важен. Неслучайно и Народното събрание по извънредните способи по чл. 49, ал. 3 прие тази точка да бъде втора в дневния ред, с нея започва работата на седмицата.Много хора са пропищели от това, което става в селата и градовете им, предвид това нашествие, бих казал, отвън, на което сме подложени. То има много измерения. Както и одеве казах, това е проблем на проблемите и част от националната сигурност. Много хора ще трябва да чуят какво решение ще вземем и какви дебати ще во

42

Анонимен

преди 10 години

Тук полиция,администрация, политици нарушават законите на страната, само и само да угодят на антибългарски организации като БХК, на измислени еврочиновници, да покажат колко сме добри, едва ли не да ни се вдигне имиджът на страната. Такава етническа бомба залагат. Имиджът ни ще се вдигне,когато точно тези политици влязат в затвора за корупция, а не като пускат ислямска *** тук. Преди повече от 120 г нашите деди са се борили да изгонят *** с джамиите им оттук, а сега- пак се натресоха

41

софиянец

преди 10 години

не дадем тези пари на нашите пенсионери? Именно затова ние правим предложение това нещо да бъде включено в дневния ред на Народното събрание и се надявам всички да гласувате за. По гласуването ще се познаем. (Единични ръкопляскания от Атака.)ПРЕДСЕДАТЕЛ МИХАИЛ МИКОВ: Благодаря Ви, уважаеми господин Александров.Моля, гласувайте направеното предложение.Гласували 194 народни представители: за 115, против 21, въздържали се 58.

40

софиянец

преди 10 години

за недопускане на нелегални имигранти от Близкия изток и Северна Африка. Това предложение го правим по няколко съображения. Тук има бивш министър на вътрешните работи и бивш заместник-министър на вътрешните работи. Ако те могат, да станат и да кажат дали можем да докажем какви хора влизат в страната ни практически и да бъдем сигурни, че тези хора изцяло бягат от войната!Друг е икономическият момент. Той показва, че 1100 лева на месец излиза издръжката на един бежанец. Ако може да кажете Евросъюзът как ще ни дава по 7 милиона всеки месец? Защо не го дава на нашите пенсионери или защо ние