46

кака Здравка

преди 10 години

А пък аз искам една тригуна с боза.

45

st

преди 10 години

Ей не ги изтрепахте тези един път завинаги.

44

makedonski

преди 10 години

Нали вие и ДПС стимулирате *** раждаемост - с нашите пари (за помощи), безчинствата им остават ненаказани, а стойността на откаднатите консумативи за последните две десетилетия са десетки милиарди. Оставка!

43

George1

преди 10 години

Жълтозъбият сирищник пак изпълзя от миризливата си дупка.

42

Анонимен

преди 10 години

V ciganskata mahala I tam nema demografski sriv

41

Анонимен

преди 10 години

Струвами се, dnes пропусна да спомене, че след Украйна и Куба вчера е отхвърлила предложението за подписване договор с WTO. Куба няма демографски срив, както демократична и европейска България.

40

БГ

преди 10 години

А КОЙ Е ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕГОНИК. ВОДАЧ НА ПЕТАТА РУСКА КОЛОНА.НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ ЗОМБИРАНИ ЛЮДЕ КОИТО КОНТРА ПРОТЕСТИРАТ КОГАТО ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА *** ХОДЕШЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФАШИЗОИДНИ СБОРИЩА ПО ЯЗОВИРИТЕ."КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ ОБИЧА БЪЛГАРИЯ".ДАЛИ ТЕЗИ ЗНАЯТ ДУМИТЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ РУСОФИЛ "НЕ ВИ ЩА НИ МЕДА НИ ЖИЛОТО" НО КОЙ ДА ИМ ГИ КАЖЕ? В ПАРТИИНИТЕ УЧЕБНИ ГОДИНИ ТАЗИ МАТЕРИЯ ЛИПСВАШЕ.А *** ЕЛЕКТОРАТ НА ПАРТИЯТА МАЙКА НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ. КОЙ? КОЙ? КОЙ?

39

56

преди 10 години

До evgeni1234За какво по-точно е прав. Че демографският проблем е свързан с националната сигурност ? Ще затворим границите и България ще бъде 10 милиона през 25-та. Докато Прванов и цялата червена пасмина продължават да управляват, демографията ще се срива!

38

Анонимен

преди 10 години

"Този на снимката е един от виновниците довели демографския проблем."Отрязал ви е половия член? На вас и на много други?Какво чудовище!

37

Анонимен

преди 10 години

Българската демография ще се оправи тогава когато комунистически влечуги като агента Гоце Първанов започнат да ги кастрират още преди настъпването на пубертета им.

36

Анонимен

преди 10 години

Народ, избрал такъв президент, си заслужава демографската катастрофа.

35

Анонимен

преди 10 години

Гочка, ти ли ще говориш за национална сигурност. Ти който цял живот си работил срещу България и си осигурявал единствено националната сигурност на Русия. Ти който се срещаше с Путин по тайни барове и между 2 питиета продаде България. Ти който обявяваше големи шлемове, а всъщност поличехме големи членове и днес имаш наглостта точно ти да говориш за национална сигурност и решаване на демографския проблем.

34

Анонимен

преди 10 години

Българсия комунист и агент на ДС е *** ,обрекъл собствения си народ на бедност ,недоимък и безправие.Срещу тях са милиони проклятия и клетви на възрастни и млади хора,на родители и деца.Проклятия за ненужна обреченост,неизживяно детство и отнетата радост от създаването на нов живот.Проклятие към цинизма и безхаберието на българския комунист и агент

33

Анонимен

преди 10 години

Програмата Петрол срещу храни беше между ГОЦЕ и Садам Хюсеин и нарушиха световно ембарго, но за *** и руснаците това е геройство!

32

Anonimen

преди 10 години

Този на снимката е един от виновниците довели демографския проблем.СРАМ!!!

31

Анонимен

преди 10 години

Дали Гоце си разбира нещо от това,което си дрънка...?! Пак не се е подготвил в изказването...агента на республиката...

30

Анонимен

преди 10 години

Светът е полудял!Някакви хора,които смятат ,че имат право да определят интимния ти живот,професионалния ти избор, да ти начисляват 20% данък върху хляба и презервативите ,да ти казват къде да живееш-кои са тези хора?По-точно-защо ги търпим?

29

талибан

преди 10 години

Да се постави партийна задача на пенсионерите ,да направят по три деца и да се бърза с ,, етническата чистка" , да се засили психологическият и икономическият натиск.АТАКА нещо мълчи и напоследък и Бойко не е активен.

28

анкета

преди 10 години

Гоце е умен и интелигентен заставам зад него (+) Нискочелите са обикновено ***,тоя не прави изключение ()

27

evgeni1234

преди 10 години

Относно демографската криза г-н Първанов е абсолютно прав !