20

Анонимен

преди 10 години

То без това друго не се произвежда в нашата разграбена държава. Където и да минеш- все руини и съсипия. Освен едни голи и хлъзгави шарани - друго няма.

19

банкеръ

преди 10 години

Избягвам риба от развъдник,защото е мазна,обикновенно и мирише на тиня.Хранена е със всевъзможни ***,негодни фуражи,отсевки,птичи курежки.На места слагат и торове за развитие на планктон,за какви производства дрънкате тука.Качествената риба е от бракониерите по големите водоеми и тя не може да се появи на пазара поради липса на документи.Досега не съм виждал шаран с червено месо от рибарник,министъра пък ако изяде тоя толтолоб,няма да опита втори път.Аиде честит празник и късмет с покупките.

18

Скъпи българи!

преди 10 години

Аз от доста неща не разбирам, но според мен на този етап от глобалното развитие, японската ядрена катастрофа и огромното замърсяване на японски води, и около тях! Бих казал, наистина да се ориентираме към българска риба! В момента се вкарва големи количества скумрия от Япония с надпис Норвегия. Нищо не можеш да докажеш, затова по-добре наша риба,като божествената ПЪСТЪРВА.

17

Анонимен

преди 10 години

"Отглеждана била добре, без да е хранена ... "Също като самите българи. Другото са само думи и популизъм. Иначе казано чист ВНОС. :-)))

16

Анонимен

преди 10 години

купувайте българска риба, отглеана в бивши гюмета (гьолове дето зимуват патиците), миришещи на тиня, хранена с незнайни ГМО-та от чернобилско и от неизвестен зарибителен материал...гарантирано след консумация почвате да светите!

15

winetu

преди 10 години

Ква е тая риба ,бе греков дето я държиш,ми то нито на шаран мяза нито на таранка как да я купя .на извънземна ми прилича.Да не е от твоя язовир.

14

Dalaver4u

преди 10 години

Тоя дали ще яде магазински шаран ? Лае много че всичко точно било ама съм сигурен че и водоема ще подбира ! баба гуси

13

Dalaver4u

преди 10 години

не лъжи министър баба гусиииии ..........не били я хранели с изкуствени смески .....ЛЪЖЕЦ и малко дете знае защо ставам шараните едва 2 кг а тлъст мазен безвкусен

12

рибар

преди 10 години

къде остана българският риболовен океански флот. веднага отиде на скрап.сега ядем вносна морска и сладководна риба.няма и в в водоемите за спортен риболов.там опъват мрежи по 500м и от иара внимават да не скъсат някояче мутрите лошо пердашат.инъче на обикновения риболовец му броят куките под плувката и дали си е вписал таранките в билета..

11

Христена

преди 10 години

До бай иванНаправо си е постижение..

10

Анонимен

преди 10 години

Капацитети, естествено че трябва да се купува колкото се може повече българска продукция! Не само риба, ами всичко, което се произвежда в България. Две прости причини - работни места и екология. Цяла източна Европа пазарува немско-австрийски *** от долните им супермаркети, продукти създадени от техни сънародници при спорни условия, принудени имено от липсата на работни места в държавите им. Дяволски кръг...)

9

Дупедат

преди 10 години

Ям само българска сьомга с трюфели и Дом Периньон.

8

дядо Боцко

преди 10 години

Най-честния министър :)

7

Анонимен

преди 10 години

Купувайте местна риба, защото за друга нямате пари.

6

бай иван

преди 10 години

от БАХ били проверени 20 магазина за продажба на риба !!!Това е засилен контрол....

5

Анонимен

преди 10 години

Да купуваме родна риба, ама нема родна сьомга. Шарана смърди.

4

varg vikernes

преди 10 години

До anonim1000Герб ще ти дадат.

3

jo

преди 10 години

Абе ,*** , ти знаеш ли колко е скъпа в сравнение с вносната ?

2

Pimp C

преди 10 години

Щом казват че не е хранена с химия значи точно с това е хранена,аз пък не харесвам шаран има други много по-вкусни риби :))))

1

anonim1000

преди 10 години

Дай пари.