11

evgeni1234

преди 10 години

Нека да ви кажа ,че идеологически *** залагат на разделението на народа чрез ЕТИКЕТИ като "червени ***" и "сладки тикви Балки".Вижте внимателно,че тези ПРИОМИ обслужват не български интереси,но такива,че българският народ винаги да е разделян под някаква форма.Само си спомнете досега Борисов колко пъти е дестабилизирал Парламента чрез ЛЪЖИ и ПОПУЛИЗМИ ,които И "независимият" Плевнелиев е подстрекавал.Това не може да се случи в Германия или друга демократична страна.Там да сте чули за "ГДР" или "добрите"(ПИТАНКА)

10

НОВИНАТА НА ДЕНЯ

преди 10 години

Благодарение на България по-точно на корумпираните и много простите ни ни политици турците от 2014 или 2017 г започват да патуват без визи в ЕС . Прогнозите са че към ЕС ще поемат минимум тринадесет милиона *** карабини . А като се има в предвид с колко незаконно пребиваваща *** разполага Турция няма да е чудно да ни натъпчат у нас разните *** и други от фронта ал мусра

9

наблюдател

преди 10 години

54 милиона за година при 240 дебели глави (депутати) = 225 000 лв или 18 750 лв на месец за всеки един от тези празноглавци

8

vila

преди 10 години

Aide GERB pak iskat oshte pari :)! Ne im stigat i tova e ;)!!! Ceciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ah nasho CECI

7

Анонимен

преди 10 години

Нечувана наглост..... Полуграмотните ***-човеци от герб надминават себе си за пореден път - да не давали парите на пенсионерите, а да ги оставили за тях си да можели да си пускат лаптопите, наистина ли съществуват 1 милион души гласували за герб.... Друг е въпросът, че сигурно 80% от гербаджийте едва ли могат сами да си пуснат компютъра.....

6

Мисъл НУЖНИКОВА

преди 10 години

АМА МОЛЯВИ СЕ СЛЕД ПРИЕМАНЕТО НА БЮДЖЕТА ИДЕ ВРЕМЕ ЗА БАНКЕТА А СЛЕД БАНКЕТА ЩЕ СЕ ИЗХОДЯТ В *** !ПОСЛЕ ВОЛЕН ТУРЧИН- ПАТРИОТ ЩЕ Е...М И ЩЕ ИСКА ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТУЙ ТЛЪСТО И МНОГО МАЗНО ОГУЩЕНИЕ С И ЩЕ СЕ ЧАКА СЛЕДВАЩИЯТ ПОВОД ЗА НА СВИНВАНЕ НИЩО ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПОСТИ ! ТЕ В ТРОЯНСКИЯТ МАНАСТИР НЕ ГИ СПАЗВАТ ПЪК ДЕПУТАТИТЕ ЛИ ?

5

Анонимен

преди 10 години

Цъфнал ГЕРБ цъфнал, че и ще върже Цецкееее. Няма вече пиене на аванта и после излагация....

4

Анонимен

преди 10 години

Цеца Стругарката, рабфакаджийката завършила право по втория начин, партийната секретарка от БКП - откога взе да разбира от лаптори ?!

3

Анонимен

преди 10 години

Благодаря ви за тези 4.50лв.,аз мога и без тях !Не ви ги искам!Искам да си подадете оставката и веднъж завинаги да се оттървем от всички корумпирани, нагли задкулисни играчи като Хр.бисеров,Й. Цонев и цялата шайка от БСП и ДПС!ОСТАВКА!

2

Чикатило

преди 10 години

Цецко Цачев е много симпатичен.

1

Анонимен

преди 10 години

Лаптопи изобщо не ви трябват-играете на карти ,по време на пленарни заседания или четете разни глупости.Някои от вас са почти легнали на столовете,ако сте в пленарната зала/камерите го показваха/.Ден да мине,друг да дойде и да се наредим щастливи за пачките пред банкомата.