56

субсидии ли?

преди 10 години

Вън хрантутници,ненаядени,и отвратителни противни сте!

55

Срещу субсидиите

преди 10 години

Нека да се напомни за задружното гласуване на депутатите от БСП,ДПС и ГЕРБ против намаляване на партийните субсидии.Да се запомни от вас и да не бъде забравяно.

54

Анонимен

преди 10 години

Какъв елит. Наслагани са хора без всякакъв нюх за администриране. Това са едни мижатурки, който не са сложени да работят, а само да си повишават заплатите, а тези които работим от години сме свити в ъгала и ни използват да им работим като роби и да свеждаме глава над просташките им действия.

53

Анонимен

преди 10 години

Субсидията е ясна г-н Орешарски, но обърнете сериозно внимание на калинките, защото ги потулиха на места, а това се дължи от управляващите калинки, които се въртят като аршини "който е на власт с него съм и аз". До кога това ще се вихри, сред административните среди. Това са хора опасни за управление.Защо все тези продажници са винаги с всяка ласт добре, наред с нечистите си дела на управление.

52

Obektiven

преди 10 години

Орешарски е ***.А гнусния му електорат - ***, да ви ... у тъпугерите мръсни.Аз и други читави хора ше се оправим или ше емигрираме на пук на *** като вас, но вие ше станете по бедни от всякога, по жалки от всякога и няма да има кой да ви плаща социалните трошички, щото няма да останат нормални хора тук.Само вие - ЧЕРВЕНИТЕ ***, децата ви и ***, дето ше ги... нали.

51

Zoro S

преди 10 години

Партиите са проводници на влиянието на олигарсите върху държавата!

50

Zoro S

преди 10 години

Нека има референдум за субсидиите и народа да си каже думата все пак това са пари на народа!

49

Анонимен

преди 10 години

Казусът "Орешарски" е една от най-големите заблуда от началото на прехода до сега.Най-добрите илюзионисти в политиката и управлението на държавата ни ,са днешните управляващи...Големи Мър.ояди са се загнездили във всичките ни държавни институции и всеки Гражданин е поставен в ситуация да се спасява поединично.Нямаме Държава за Гражданите,но имаме Политици,които крадът чрез и за сметка на Гражданите и Държавата.

48

Кафе без захар

преди 10 години

Орешарски е срещу рязко намаляване на партийните субсидииОрешарски е безгръбначно влечуго което се страхува да не му бъде откъсната опашката с чиято помощ се предвижва напред към мекия и добре платен премиерски стол. Нищо не ми е направил но не ми е приятен с неговото провиране между капките. Най голямото перо от държавния бюджет са държавната администрация и *** - хрантутници на държавната софра

47

boyko_stoew

преди 10 години

Поне още 15 години трябват,за да се формира по-качествен електорат,който да възпроизведе достоен политически елит.ЖАЛКО за тези дето са гръбнака на икономиката в жалката ни държавица с жалките и политици , общественици и институционалисти.Мързела,Овчедушието,Страха,Неграмотността на електората възпроизвеждат корупция,усещане за безнаказаност,липса на елементарна човещина въвОВЛАСТЕНИТЕ.В момента паразитната ни политическа класа удобно и евтино се възпроизвежда чрез паразитния електорат

46

Димитров

преди 10 години

Това е подигравка с българския народ - да се намалят субсидиите само с 1 лев!!!При 100 х. гласа една партия ще вземе 1,1 млн. лева ! СРАМОТА -парите идват от бедния българин! Всички партии получават субсидии и от своите "господари",които са кукловодите на съвременните политици! Да се намалят субсидиите на 2-3 лева !

45

yke cvetko

преди 10 години

ей *** давай оставка бе!!!

44

**A**

преди 10 години

Извинете ме ако греша, но е по-правилно: Кукловодите на Орешарски са против...........Той горкия човек няма мнение, каквото му заръчат това е.

43

деда ви

преди 10 години

След ката нито тези партии има опасност ако им се намалят субсидиите да се финансират от бизнеса а не от чл.си внос то тогава нека да сме първите в Европа и тотално да ги забраним.Иначе нема оправия.Ще се намерят умни хора в Б-я които да я управляват.Аман от партии !?

42

Анонимен

преди 10 години

Орязване на субсидиите и прогресивен ДОД!!!! Справедливост!!!

41

Прашко Катиларски

преди 10 години

Иванушка Дурачок= П.Орешарски ! Тля да вземе да подаде ОСТАВКА МРАЗИМ ВИ ВСИЧКИ

40

dragunov7.62

преди 10 години

Питате как в Германия стана така , как в Чехия стана така , как в Полша стана така ? ами стана защото масите от хора си извоюваха свободата и се освободиха от ши*ания КУМОНИЗЪМ , докато в България се извърши вътрешнополитически преврат и докато хората си мислеха че им е подарена свободата гледайки от телевизора , Ши*аните комунисти на Луканов си разпределиха парите и властта . Никога няма да бъдат отворени досиетата както в Германия защото в България все още управляват мръсни КОМУНИСТИ.

39

деда ви

преди 10 години

Каква пародия само.Наи бедната и една от наи малките държави в ЕС с наи големи субсидии за партиите.Срам,нахалство,лицемерие и тн.Стига сме ги хрантутили тези партии след като немогат да управляват държавата разумно и честно.НЕеее на празна ясла трябва да бъдат.Аз пък съм категорично поне с 50%да им се намалят субсидиите.Така ще е справедливо.

38

Анонимен

преди 10 години

Орешарски, мразя тъ безумно!

37

Анонимен

преди 10 години

У У У У У. ДОЛУ ОРУШАРСКИ, ДПС И БСП... ОСТАВКА!