63

7

преди 10 години

тоя *** още ли е на свобода - като падна от власт служителите на МВР 3 /три/ дена ядоха и пиха , те все са имали съмнителни министри, а *** като тоя /цецо конеца/ със свещ да го бяха търсили нямаше да намерят - какъвто му началника боко такъв и той , все херметици, ако им дам по един грам от мой мозък ще им се взривят кратуните

62

Тъжно

преди 10 години

Горкото, да отиде да поплаче на европейските рамена. "Ще ви изкажа на другарката как се държите смен". ***.

61

Анонимен

преди 10 години

Тази женица, горката, е много зле! Чудно как е станала евродепутат, като гледам какви бисери е ръсила или преводът е неточен или няма елементарна правна култура!

60

Анонимен

преди 10 години

Цецо е абсолютно невинен ако не са политическите мотви.Само вижте как демонстративно го разкарват в следствието за да му скъцат зъбите

59

Дядо Гошо

преди 10 години

Струва ми се,че Цацаров редовно си площа членския внос при Станишев и каквото му подшушне той цацаров веднага реагира в знак на лоялност

58

кк

преди 10 години

С такива като тази г-жал ЕС ще загине. И затова няма да е виновна Б-я. С тези, зависещи от "наш човек" позиция, не се отива далеч. Не може да седнеш и да защищаваш човек с 3 обвинения, и то яки, и да говоpиш за евpопейски ноpми, е пpосfo неноpмално.

57

Анонимен

преди 10 години

скандално е че не е в затвора

56

Анонимен

преди 10 години

Абе те били по-прости, отколкото си представяхме, тези евродепутати. Скандална забрана, свободно придвижване в ЕС и т. н. Много простотии на едно място. Тази чавка Вероник не знае ли, че право на свободно придвижване в ЕС имат само граждани без криминални прояви. На всички престъпници и следствени им се налага забрана да напускат страната. Иначе ще се повтори сценарият с братя Галеви.

55

Zagorka

преди 10 години

А на Борисов кога?

54

ражданин на РБ

преди 10 години

ИМал забрана.Абе тои след тази забрана не се е спрял в България тя ще ми се плюнчи тука.Ще го спрат чак когато го тикнат там където му е местото,ама в сегашна България и това не е сигурно.Абе всичко е една пушилка за пред простият народ.Мишоци!

53

акуд

преди 10 години

скоро българчетата ще позволят на ДПС да се държат с нас Българите в собствената си държава така както в македония, гърция, турция с Българите

52

Анонимен

преди 10 години

А ИМУНИТЕТА МУ И НА НЕГО И НА БОРИСОВ ДОКОГА ЩЕ СЕДЯТ??????????????????????/СКАНДАЛНО Е, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТОЗИ И БОРИСОВ СЕ РАЗХОЖДАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ НА СВОБОДА!

51

Батман

преди 10 години

Скандално било нарушавали му правата на свободно предвижване.. абе тази добре ли е.. А това,че министър на вътрешните работи е с 4 повдигнати обвинения не е ли скандално.. Това,че е подслушвал десетки хиляди хора не е ли скандално. Това е само още едно доказателство,че ЕС и ЕНП си гледат собствената кирия и местата в ЕВРОПАРЛАМЕНА и въобще не им пука как се управлява България и как живеят българите.. Същите безморални нещастници като нашите политици

50

гранична полиция

преди 10 години

А всъщност как при действаща забрана за напускане на страната въпросния *** се е озовал в Брюксел? Да не би да е заминал нелегално? Хайде при връщане да го чакат "Охрана на съдебната власт" и директно в Централния.

49

Анонимен

преди 10 години

е как ще е скандална закона е еднакъв за всички така е по конституция или се мери с различен аршин

48

varg vikernes

преди 10 години

Цветанов ела ми на гости в Шумен.Ще те черпя бяло сладко.

47

Анонимен

преди 10 години

*ТИ МРЪСНИКА

46

Анонимен

преди 10 години

Този е готов на всичко, ще обиколи света и ще изсипе цял самосвал ла*на върху България само за да спаси кожата си. Превърнал е европарламента в трибуна за самоизява, когато беше на власт, ходеше при съпартийците си от ЕНП само за да го хвалят и тупат по рамото, а сега само да ***. Явно си въобразява, че негоата дума се приема за чиста монета в ЕС, а похвалите на съпартийците му от ЕНП- манна небесна в България.

45

71861

преди 10 години

Забраната за напускане на страната се прилага и в България, и във Франция при определени юридически процедури. С какво Цветанов е по-специален от другите в такава процедура? Правителството или прокуратурата го е задържала? Вероник в качеството си на каква си позволява такива коментари, ако наш евродепутат направи аналогично изказване за френското правителство или прокуратура, какви ще са коментарите във Франция? Смесила е факти и е преувеличила други в некомпетентна и неуместна защита.

44

Пешо

преди 10 години

И защо да е скандална? На Галевите не беше наложена своевременна забрана и Цветановата шайка ги остави да се измъкнат (после се оправдаваха със съда). Даже не е ясно защо тоя още се разкарва на свобода, нали Борисов каза, че мястото на престъпниците е в ареста?! Да го прибират на топло, докато и той не се е измъкнал като Галевите.