80

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До ХРИСТО БОТЕВ Много жалко е че петниш името на един ВЕЛИК Българин.

79

Анонимен

преди 10 години

Защоне каже колко му плати Станишев или Местан. Този търси само къде има аванта. Сега щели да му търсят място за шеф на комисия. Ще му подскажа да се научи да прави усмивки с поклони. Дано от радост не се покаже оранжев код върху бельото му

78

Бай Ганьo

преди 10 години

До Мразя Станишев! Омразата заслепява.... Че тези дето си ги изброи не са стока - не са! Но те не са раждат в парламента, нито ги спускат с парашут там. Има около 2,5 милиона дето им се връзват на приказките и вярват на простотиите които тези плямпат.

77

ivza

преди 10 години

Недей напуска защото софрата вече ще я няма.Не се правете на .щипана мома, много добре си знаете защо е напуснал.А що се отнася да ДАНС-стига с тези *** изказвания.Защо мълчахте при нарушенията на ЦвЦв.Вие сте от тези, за които важи поговорката-Добър е, ама да не ти е в къщата.Пази боже.

76

za avrenir

преди 10 години

Какво ти пречи руската телевизия?Като не ти харесва -не гледай.Гледай филмите за убийци и начуквачи-много ще се обогатиш,***!

75

анкета

преди 10 години

Абе, за ГЕРБ съм,от тех нема по добри (+) От ГЕРБ изпитвам погнуса,като от смакчани,гнили тикви ()

74

avenir

преди 10 години

До Анонимен 80Сделката май е друга: Сидеров - пари = Марков - стари бакии !!!

73

avenir

преди 10 години

До Анонимен 14Някога битуваше приказката, че ако СССР падне в сряда, то в четвъртък, вечер у нас пак ще има съветска телевизия.Мислехме я за смешна с абсурда.А ето вече четвърт век и у нас съветската телевизия продължава!

72

Анонимен

преди 10 години

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! ТУК ИМА БАРТЕР- МАРКОВ +ПАЧКА = КВОРУМ .

71

вещица

преди 10 години

До Белият зъбГерб и интелектуалци...Ама вие сериозно ли?!От това по -голяма противоположност едва ли съществува.

70

ПОП ЕНЧО

преди 10 години

До ХРИСТО БОТЕВПИИ СИ ХАПЧЕТАТА И МНОГО Н Е СЕ НАПЪВАИ,ЧЕ ДА НЕ НАПЪЛНИШ ГАЩИТЕ.ПОЧИТАТЕЛ НА ГЕРБ И БИВШ ОХРАНИТЕЛ.

69

БЕЛИЯТ ЗЪБ

преди 10 години

До вещица НЯМААААААААА,НЯМААААААААААААА,Е ПА ННННННЕМА НИКОИ ДА НАПУСНЕ А НА МЕСТОТО НА ВСЕКИ НАПУСНННАААААААЛ,ЩЕ ИМА МНОГО ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ.ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ.

68

234

преди 10 години

АКО НАПУСНЕШ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА ЕДИН ГРОЗНИК СЪС САМОЧУВСТВИЕ НА ЗНАЕЩ ПО МАЛКО

67

Анонимен

преди 10 години

Сидеров има шанс, ако вместо да слага черно-белия си облик по плакати(което е странно за първосигналните минуващи), да сложи облика на Орбан, хората да им светне, че само Национализацията е единственат естествена форма на всяка една независима държава.Тук журналята да си ви писали, че изгониха МВФ е Унгария, ми не, пишат ви как да сте по-уверени в леглото,хахах, ужас

66

До ГЕРБ

преди 10 години

Така Ви се пада! Дойдохте на власт за да изчистите страната от ченгета, мафиоти и мижитурки. Хората Ви повярваха. Вие нищо не мръднахте. Взехте в редиците си такива плюнки като този г-н Марков и сега си сърбайте попарата.

65

НФБ

преди 10 години

До АнонименНИКОЙ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ НА БОЛЕН...ПРОСТО БОЛЕН ИМАШЕ ДЕ СИ ВРЪЩА НА ДОН БОРИСОВ ЗАРАДИ ЕДНИ ПАРИ...СТАВА НА ВЪПРОС ЗА МНОГО ПАРИ НА ОТЛЮСПЕНИ ДЕПУТАТИ А И НЕ САМО ЗА ТЕЗИ ПАРИ...

64

НФБ

преди 10 години

До АнонименФранция иска въвеждане на минимална заплата във всяка членка на ЕС

63

вещица

преди 10 години

Дано се отлюспят още герберчета и злото Гроб да изчезне завинаги.

62

Анонимен

преди 10 години

Волен вече е бита карта !

61

Анонимен

преди 10 години

Това беше краят на скритите пари, които получаваше Болен. Сега и да гласува против Парламента - смисъл никакъв ! Ха-ха-ха отново го ***.аха !