43

boyko_stoew

преди 10 години

Да нямат право да гласуват:1.Всички които нямат основно образование.2.Трайно отседнали в други държави-без регистрация в България за последните 12 месеца.3.Трайно безработни-за последните 12 месеца.4.Трайно без осигуровки-за последните 12 месеца....Въвеждане на електронна система на гласуване и КОНТРОЛ....Само така Д. Цоневците ще загубят ролите си в политиката.Само така Политиката ни ще престане да е фукция на манипулиран и закупен вот.

42

анонимен

преди 10 години

тези искат да върнат отново комунизма,когато ни задължаваха да гласуваме задължително,но сега ги боли да вземат парите от всеки глас,в най бедната държава в Европа,за държавна субсидия на партийте който са ненаситни с лакомията си.

41

NIKO11111

преди 10 години

Пак ни се подиграват в очите, политиците, защото сме търпеливи овце.

40

rumen221

преди 10 години

До георги- И АЗ БИХ ПРИЕЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, НО... С ИЗИСКВАНЕ ЗА "УСЕДНАЛОСТ" (активна регистрация) И "ПО ДАНЪЧЕН АДРЕС" (пенсий или помощи...)....

39

Анонимен

преди 10 години

a tezi hora koito sa na gurbet, vsi4kite da gi globim. Mama im pe4elbarska!!!!Vyvejdat danik GURBET4IQ.

38

Унуфрий

преди 10 години

До Сбъркана работаАми ние българските ескимоси нямаме ли право на глас?

37

георги

преди 10 години

Аз съм ЗА задължителното гласуване + минимум средно образование!! Необразовани хора не са способни да правят каквито и да е правилни преценки още повече от политическа гледна точка.

36

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...НАПРОТИВ...!!! Задължителното гласуване ЩЕ ПОЕВТИНИ ВОТА...- *** така и така ще гласува... и ВМЕСТО С 50лв. ще го НАКАРАШ ДА ГЛАСУВА "ПРАВИЛНО И С 20лв...- И *** ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ..., НАЛИ "ТАКА И ТАКА ЩЕ ГЛАСУВА"....

35

икономайзер

преди 10 години

Ами Газпром и Атомстройекспорт ще трябва да платят на *** електорат сметките за ток и кебапчета ама този път с гарнитура. Освен това, ще трябва да платят в аванс издръжката на БСП, която реално погледнато остава без електорат, членска маса и оттам без легални доходи + да преведат пари на Доган за да си купи летяща чиния. Верно ще им излезне скъпо, ама ще си го избият после с тока от Белене и газта, които немургавата част от населението ще плати.

34

БАБАТИ

преди 10 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ- ДА АМА НЕ - ЩЕ ИЗПАДНЕТЕ- ЗАТОВА ВИ Е СТРАХ.

33

до 32

преди 10 години

Искрено се смях на поста ти .. как предлагаш да се впише това в изборния кодекс да гласуват само хора, определящи се като ,,българин".. ? хахаха

32

Ха,ха,хааааааа....

преди 10 години

КАКВО ТРОГАТЕЛНО ПРИЗНАНИЕ ОТ ....ЕДИН ОТ ЧЕРВЕНАТА ***!!!ВЪЗХИТЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/аргумента е стоманен/

31

Анонимен

преди 10 години

31, ами айде да пробваме, пък да видим? Щото се обзалагам, че тия, дето Станишев ги домъкна в София, за да видят как се целува с Местан ефенди, надали могат и да се подпишат.

30

Сбъркана работа

преди 10 години

Задължително гласуване ... може би , но какво ви пречи господа да сменим малко модела ? В България има 28 области , които да излъчат по 4 мажоритарни депутата = 112 (достатъчно). Прово на глас да имат:- жители на България пребиваващи в страната минимум 24месеца през последните 4г. (не желая да решават съдбата ми , хора които не живеят тук)- жители на България със завършено минимум основно образование.- жители на България самоопределящи се като "Българин"

29

Дръндер

преди 10 години

До Анонимен 30 За червените може и да си прав, но аз се притеснявам за ГЕРБ, щото техните привърженици определено нямат образователен ценз!

28

Анонимен

преди 10 години

Как така задължително гласуване и ценз ???? Ами ние червените другари как тогава ще влезем в парламента ? :)

27

факт

преди 10 години

В Белгия и Гърция е задължително гласуването. Аз съм ЗА задължителното гласуване и хора без средно образование да не гласуват, ако нямаш средно образование, не си способен да мислиш нормално и да преценяш.

26

Мунчи

преди 10 години

Задължителното гласуване единствено ще доведе до по-добро и е единственото решение за балкски манталитет като, нашия

25

полов акт

преди 10 години

дпс и атака = победааа

24

аз

преди 10 години

До Анонимен"Трябва и ценз - поне основно образование. Не може хора, които едва четат и пишат, да гласуват кой да управлява държавата. " Не! Минимум средно образование. Съвсело логично е това, но няма да го гласуват без бой. На протести не ходя, но на бухест (бухалка + протест) отивам. Хора, разберете, наистина смислените неща са във вреда на сегашните паразитиращи партии като ДПС и БСП и естествено е че няма да ги направят тези промени. Затова, трябва да ги принудим със сила. Казах!