9

онбашията

преди 10 години

няма как хем къщите да са евтини, хем бачкерите да са богати

8

художника

преди 10 години

...тези хора получават писмени указания да укриват истината за своите договори по време на проверки на властите в Германия...------Няма нормален човек, който да даде инфо за доходите си, освен в данъчната декларация.Това е практика в целия свят. А колкото до това, че са ги "карали" да работят по 12ч. се съмнявам. Какво качество ще произведе един уморен човек? Просто, със съгласието на работодателя, работника изкарва някое друго евро в повече от извънреден труд.Това е !!!

7

до 3

преди 10 години

А руснаците на каква заплата ни държаха 45 години, че не помня?

6

До коментар 3

преди 10 години

Напълно съм съгласен с коментар номер 3 гледам някой са му нацъкали минуси трябва да си голям *** да подкрепяш колониалната политика на ЕС и Америка и да се кефиш, че си роб с 300лв месечна заплата.

5

до 3

преди 10 години

Ти нормален ли си?Не само заради мнението под тази статия, изглежда или си крайно неадекватен, или много тежки неща са ти се случили, друго обяснение не намирам.Вижданията ти за света са манджа с грозде!

4

avenir

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Навярно твърдите, че някой от ЕС принуждава българските работодатели нарочно да плащат малки заплати.Те просто са скръндзи, а и повечето некадърни да организират така бизнеса, че да има и за тях, но и за работниците.А колкото до Русия, която непрекъснато ни навирате в очите - емигрирайте , да поработите там!Да не мислите, че руснаците, които купуват имоти тук са работници?

3

Анонимен

преди 10 години

Тея западняци да дойдат да поработят малко за дс *** бизнесмян и тогава да напишат статия, ако не са умрели от глад.

2

1234

преди 10 години

така е забогатял и нашият президент офшорко като е прецакал бг работници

1

Анонимен

преди 10 години

а какво очаквахте?