39

Анонимен

преди 10 години

Няма никакво значение с какво име е. Той е бягъл и плаща в килограми. Това е мирен протест. Сега си спомнете за протестите на хората, които се самозапалиха, за други които бяха бити и унизени. Така че не е важно кой какво прави, важното е, че има разделение и това разделение ще доведе до края на България.

38

някой....

преди 10 години

А зощо не го подкрепим занваряйки еректричеството ни вкъщи н определин ден и час ?

37

RAD

преди 10 години

Много оригинален начин за протест, но... какво от това ?Пука й на властта за такива "оригинални" протести!Правят си каквото искат, а народът продължава да подвива опашка, да гласува за същите и после да се жалва!Ами хак да ни е!Като не можем да си защитаваме достойнството и позволяваме на Орешарски, Станишев, Местан и компания да ни плюят в лицата , така ще е !

36

ha,ha

преди 10 години

касиерката която НЕ е приела парите, да се уволни веднага. ***.

35

до 37

преди 10 години

В такъв случай теглиш жица и директно връзваш с един трептящ кръг високоговорител. Номера става близо до излъчваща антена.

34

Анонимен

преди 10 години

Токът в цялата страна е "некачествен". Не отговаря на стандарта. Новите електромери въртят като за световно. Колкото по некачествен е тока, толкова повече отчита електромера. И токът ни е менте, като цялата държава.... :(((

33

Vassago

преди 10 години

Нека не забравяме,че стотинките по 1 и 2 са също парични средства.Много съм изненадан от отказа на касиерките да вземат парите,но явно това се случва само в България.На негово място щях да вдигна скандал и да откажа да ходя в "български пощи".Или вземат парите,или няма да си платя сметката и ще се съдим в последствие...!

32

Anonimen

преди 10 години

Браво Хасане!!!

31

Анонимен

преди 10 години

За сметка на слабия ток в тези краища, турските радиостанции са така туниниговани там, че директно могат да бъдат ползавани като безжични енергоносители от разни Хасан Мехмедовци и други осман-имперовци.

30

ЛЪЖЕТЕ ДНЕС БГ

преди 10 години

Турското правителство одобри дарение в размер на 6 млн. евро за строителството на най-голямата джамия в България. Джамията ще бъде построена в южния български град Кърджали, в който живее голяма група етнически турци, и ще побира до 1500 души, съобщава BalkanInsight.В публикация на Труд" от сряда се посочва, че Дирекцията по вероизповеданията към турското правителство ще дари 12 млн. лв. за построяването на храма. Изданието цитира Ферад Саид, член на джамийското настоятелство, според когото дарението е предназначено за най-големия кърджалийски квартал - Възрожденци, предаде КРОСС.

29

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Не само в Поморие, а в Несебър и Елените напрежението играе в големи амплитуди и има прекъсвания на захранването, а има групи чужденци за "културен и поклоннически" туризъм- срам за европейска България!

28

ДЮДЮ

преди 10 години

До КуроландесНе мога да разбера негодуванието Ви, относно коментар 29. След като спортиста се състезава за / в името / и на / България - то какво значение има "именцето"? Не всеки може да се похвали с име като Вашето, следва да сте по-търпелив, спрямо околните. И все пак не мога да преценя Куроландес, дали е типично славянско, тракийско или прабългарско име!?

27

Slaveikov

преди 10 години

super hubava idea!taka da plastame i danatzite, taksite, vinetkite.kade - v koi banki ima takiva krasivi jalti monetki - v pireus, raifaisen, alfa, allians, unocredit, parva chestna banka dali ima ot tosi metal?

26

Атанас Буров

преди 10 години

Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.

25

Анонимен

преди 10 години

М да.

24

Анонимен

преди 10 години

Хасан Мехмед е един от най-добрите български маратонци. Това че протестира по този начин ме подсеща да перефразирам края на "Под игото: Един се осмели да протестира-и той беше турчин.

23

ДЮДЮ

преди 10 години

До varg vikernesНе се учудвам. Предполагам, че не Ви заплащат повече от 0.02 лв. за негативен, дезинформиращ, ксенофобски или пост стил "le troll". Нормално е след като, чета Ваши коментари през цялата работна седмица под всяка новина, снимка или реклама дори... да заработвате много по 0.02 лв.

22

Анонимен

преди 10 години

До Аноним с какви пари да ги съди и вашите коментари са *** колкото и протеста му ?!?!

21

Надежда

преди 10 години

Виждам, че много хора не разбират защо човекът се е решил на този ход. Не е искал да затрудни касиерката, а да привлече внимание върху проблема. Дали, ако беше платил с банкноти, сега въобще щяхме да сме чули за ниското напрежение, което му се подава?

20

varg vikernes

преди 10 години

Аз така редовно си плащам сметките в магазините и други.Много са дисциплинирани сега.