16

Ник

преди 10 години

Ще ни доведат до гражданска война със София. И на края отцепване на тъпата ни столица до общинските и граници. Не виждам нищо българско там, освен алчна буржоазия и мафия. Всяко нещо което пречи на един организъм да работи - трябва да се отстрани.

15

optimist

преди 10 години

до 12 - Представи си някой ден ако се довършат Марица, Хемус, Черно море, София-Калотина и Струма. Тогава буквално за 2-3 часа ще стигаш от единия край на България до другия! И не само - до Солун, до Белград, до Истанбул. Това значително ще подобри стокообмена, туризма, сигурността по пътищата, инвеститори ще дойдат... Ама какво ти разбират червените чугунени глави от тези неща?!

14

анонимен

преди 10 години

Браво оптимисте.И всиЧки търгове, конкурси,проекти , все аз ги спечелих.И не само ТОВА....

13

Варна

преди 10 години

Национална кръгла маса "Софийският централизъм убива България" ще се проведе във ВарнаПристрастеността на властта единствено към интересите на столицата, създаваща огромни различия, деформации и беди в българското общество, отразяващи се зле на благополучието, здравето и живота на българите, е основна причина за драматичните обществени аномалии и загиването на държавата.

12

до optimist

преди 10 години

100% съм съгласен с теб.Жалко,че няма още един мандат да довърши магистралите струма,марица,хемус и черно море,тунела под шипка,жп линиите и още и още...Аз съм студет в Пловдив, спортувам и много се зарадвах на спортната зала на ПУ и очаквах на 1.10.2013 да бъде открита голямата спортна зала на Пловдив. Уви комунистите замразиха всичко и това което е полуготово ще се разруши и нищо друго освен кражби и далавери няма да видим от това мафиотско правителство.

11

optimist

преди 10 години

до 8 - Явно е въпрос на гледна точна, защото аз с кеф си карам по Тракия, Струма, Околовръстното, Черни връх, Брюксел, кръгвото на ТВ кулата и т.н. И с удоволствие си ходя на концерти в Арена Армеец, возя се в прекрасното метро. Всеки път като ползвам тези обекти си казвам "Браво бат' Бойко, добре че беше ти да свършиш някаква работа в тая държава. Да си жив и здрав!".

10

анонимен

преди 10 години

ами 8 , ти май си прав. Та какво му е на старият? Това,че изглежда много празен , не е от стадионът , а от футболът ни. Ще му сложат едни подвижни козирки,ще го пооправят малко или него ще бутате и нов ще строите. Щото имаме бол пари ,май? Една малоумница хвърли стотици милиони , за да направи бул. Витоша , абсолютно мъртвило, друга ще строи нов стадион. И как разбра , че 2014 год. ще бъде ПО ДОБРА за българският спорт?На *** ли ходи?

9

Мда...

преди 10 години

Трябва си ни един хубав стадион, ама ми се струва, че ще стане като с ремонта на "Васил Левски". Ще "хвърлят" уж сума пари и накрая ще сътворят някоя ливада с красиво боядисани ламаринени козирки. Страшно много пари се крадат при такива проекти. Сигурно една торба пясък ще излиза 15 лева. :)

8

До Оптимист

преди 10 години

"Борисов като каже нещо, го прави". И какво точно направи Борисов ? Една пиклива зала, от която спестиха пари и сега става само за волейбол и концерти (вместо за лека атлетика), един Дунав мост, който се разпада, и две магистрали, които също се разпаднаха. Пази Боже от такова "правене" :) Кьорфишеци за промити герберски мозъци :)

7

шефа

преди 10 години

По-добре да взривят парламента и на негово място да построят новия стадион.

6

optimist

преди 10 години

до 5 - Разликата е, че Борисов като каже нещо го прави. Ако горе на снимката беше Борисов - до определения срок стадиона щеше да е готов. А тези другари ще приберат парите и ще оставят една ливада с няколко стърчащи колони - за справка Дунав мост и АЕЦ Белене. Иначе няма нищо лошо в това да има стадион разбира се. Не очаквай обаче нещо подобно от БСП/ДПС.

5

До оптимист

преди 10 години

Ама Борисов като обяви миналата година, че иска да се строи нов стадион, ти муча как не сме искали нищо ново и не сме искали спортът да се развива, нали ? :)

4

Обективен

преди 10 години

Стадион си трябва, идеята е добра, но реализацията се очератва да е плачевна. Като започнем с мястото - около Арена Армеец е възможно най-лошото място за стадион. То и самата Арена Армеец не й е там мястото. Какво ще стане, ако едновременно има прояви в залата и на този стадион? То и сега всичко се запушва часове наред, ако залата се напълни.

3

Анонимен

преди 10 години

Скапаняци, това ли е най-важното сега.*ана скапана държава.

2

ии

преди 10 години

по-добре не че като ви знам какви сте пекани с парите ще отиде 1 милиард за една ливада.

1

optimist

преди 10 години

Ама разбира се, всичко друго ни е наред и в чудесно състояние, затова е крайно време да построим стадион!