12

изненада

преди 10 години

Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима варненци : - Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама столичани (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато есхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ МАЙМУНИ ВЪВ ВЛАСТТА ИМАТ ЧАРВЕНИ *** . . .

11

dp

преди 10 години

А бе че оня във Варна го убиха е очевидно.Цялата гротеска около разните "църковни" работи (от които аз катонерелигиозен виждам само ръфането, не че ме интересува ама няма какда бъде подминат човек) изглежда по-скоро жалка; сега и чуруликпенчо се прибавил към нея, мале мила.

10

Анонимен

преди 10 години

Очаквах новият партриарх да е смел, находчив и предприемчив. Да брани устоите на вярата. Но него видимо го е доста страх. До сега не чух да вземе думатя и да изкаже мнение по нито един важен въпрос. Някаква мижетурка. Явно го кложиха временно докато си поразчистят сметките другите. Освен хомо скандали, рекет и убийства за друго не става дума. Дъщо както политиците.

9

Анонимен

преди 10 години

Дядо Иван трябва да стане патриарх.Църквата има нужда от хора като него,а не като *** които сега я унищожават.Жалко,че дядо Иван е изключение .

8

Анонимен

преди 10 години

козела тренчев за затворадо каквото се допре серазпадамафиотския профсъюз по американски модел е пръв във съсипването на българската промишленост

7

Да

преди 10 години

Всички религии са тотален нонсенс. Различни форми на суеверия. Не е случайно, че се тресе от подобни примитивни скандали.За да вярваш, че Вселената, галактиките, милиардите звезди и планети са направени за шест дни от говорящ еврейски дух, трябва да си най-малкото необразован. Да не говорим, че религиозността е форма на психическо отклонение.

6

Анонимен

преди 10 години

И ся кво? Как така не обвиниха пак американците,ЦРУ,Мосад,МИ-5,6 и 7 и порчие западни служби?Щото за всички неволи ,*стии,кражби и прочие в БПЦ все те бяха виновни? Я по добре пак да измислят някой американска връзка,да е по интересно,че иначе така-няма кой да обвиниш за това,че тия всички са маскариНе звучи ли по-яко ако почнат-американците ни пречат,те нямат друга работа,освен да ни разцепят здравата яка руска църква,бля бля,дрън дрън,абракадабра...

5

Big Bad Wolf

преди 10 години

Агента на КГБ започна да разчиства агентите на ДС които му се пречкат.

4

Отец Куроклатий

преди 10 години

Галактион си го трови Галактиката,дедо Киро се самоудави,дедо Ники е дупчен билет.

3

Интересно

преди 10 години

Където има замесени мръсотии от ДС агенти и Тренчев знае.Да не би митрополитите -сектор ДС ,да се изповядат на Тренчев.

2

Pimp C

преди 10 години

Това спецзлужба ли е , бардак ли е???То бива ама от време оно и децата знаят за тия *** какви ги вършат.А онзи дядо, който от десетилетия събира пари трябва да стане патриарх!

1

Анонимен

преди 10 години

Тоя ненормалния синдик!Каква аджаба му е работата ?На тоя куку ли ще разчитаме да ни защитава пред мазния бизнес,монопол и олигархия?После защо българите бачкали за 300 лв ,ами и 50 лв ще бачкат с алчни работодатели и синдикати с жълта и каква ли не книжка!Г-н Траенчев ,абе я вземете направете изследване колко от чуждия монопол си осигорява реално служителите ,колко имат извънредни смени ,колко уволняват и пак назначават служители.Изобщо на България и е нужен нов и истински синдикат.