24

Анонимен

преди 10 години

Попе , попе ....Твоята кола струва 5 линкълна.Ама ревахте като магарета ,че Кирил има линкълн.

23

Ники

преди 10 години

Крадеца вика-дръжте крадеца!

22

анкета

преди 10 години

Лудото Коле да се обръсне като евнух и веднага да се тикне в психиатрията (+) Дядо Николай е много почтен и смирен инок,пример е за доброта и благочестие ()

21

Баба Гуси

преди 10 години

Убиец!!!

20

бобо

преди 10 години

Метко,а бе като са те рязали отдолу,дали не са ти отрязали нещо и горе /имам предвид в тиквата/!!!???

19

Анонимен

преди 10 години

познах,другото е БАРЕКОВ!!!!! И той е мека китка!!!!!!!!!!!!!

18

Юрий Балчев

преди 10 години

Вече,няма съмнение,че срещу българите се водят координирани действия.Нашествие на скакалци от към Турция!Атака - руската партия,блокира политическия живот в страната в полза на друга държава.Църквата е подложена на невиждан натиск.На практика управлява ДПС и ченгето Догат.Нека не се съмняваме,че това е планирано и режисирано.Кой го позволява,това е въпроса на който трябва да си отговорим.

17

m.markov

преди 10 години

Баба Гуси,баба Николета и много други бабички . Всички те са наши ОТЦИ ( наши маман ).Що ли го слушаме тоя ,да ги изгоним от църквата.АНАТЕМА.

16

mmgg

преди 10 години

TE VCICHKI CA SA SATVORA SASCHTO SCHTE KASCHETE SASCHTOTO POLETIZI M POPOVE, GERMANZI , ANGLICHANI , YJ POMAGAT NA NARODA ATE KRADAT OT NARODA ITO OT GARBA NA NEYKIA NAROD V ZELIQT CVAT PO CVETA POLETIZI KOROMPIRANI KRAZI

15

Исмаил

преди 10 години

Добре че е отчето Иван да ги отсрами! Ама прокурора да разследва от къде им са тези парични потоци,както нашите имами ги разследват поръчково в Пазарджик.

14

METKO

преди 10 години

Аллах си знае работата.По *** от *** няма

13

Анонимен

преди 10 години

Вярата в душите на хората е опустошена. Там където вярата в Бога е сменена с вяра в партия няма разцвет на обществото. Звучи невероятно но е факт. И двете се нуждаят от високо самосъзнание. Само едно поколение не е достатъчно за да се изгради такова общество.Моралните норми се крепят от самокритика и непрестанна критика. Мизерията в България роди корупцията а страха на хората не позволи това грозно качество да бъде да бъде спряно в зародиша си.

12

nana

преди 10 години

ne se mesia

11

anonim1000

преди 10 години

Сравнете комунистическите и другите държави.Комунистите се постараха да убият всичко. Не успяха, но не защото не искаха. Просто Бог не им позволи.

10

anonim1000

преди 10 години

До КуроландесАаа то преди това бяхме цъфнали та вързали. Ама дойде Герб и край. Абе ти вярваш ли си?

9

Един българин

преди 10 години

Най-лошото, което успя да причини комунизмът на народа е, че го отдели от религията, а после напълни БПЦ със свои агенти, за да може да следи все още вярващите ! Моралната деградация на населението и на цялата държава през последните десетилетия е продукт именно на това. Сега берем плодовете на загърбването на истинските християнски ценности, изопачени от тия полудуховници-полуагенти-полубизнесмени, които сведоха вярата до палене на свещи, а духовното обогатяване замениха с материално !

8

Анонимен

преди 10 години

Ей, много пари и имоти в църквата а тези които ги делят са все агенти на ДС - повечето...Чак взеха да се трепят... Колкото повече чета за случая с митрополит Кирил , толкова повече се убеждавам че са го убили.

7

Анонимен

преди 10 години

Абе много млад тоз дядо и погледа му като на върколак...

6

ПОЗОР И СРАМ

преди 10 години

този е позор и падени за църквата - срам - но господ бави но не забравя - ще си го получат и този и всики като него !

5

Някой

преди 10 години

Този пък освен, че е от ДС и има жълта книжка, ако тръгне някой да го разследва наистина - ще стане война, поне около църквата.