44

бътън

преди 10 години

Г н Цветанов как си плащате на адвокатите с тази заплата много ми е интересно......

43

Владо

преди 10 години

За тоя наказанието трябва да бъде само едно - като това на Влад Цепеш - Дракула! На кол! И нека после в историята остане жалкото му име - ***, подъл, арогантен, граблив, но наказан справедливо!

42

Манго

преди 10 години

Супер, министър беше кра държавата, джоби народа, че сега ги съди в стразбург, демек ша иска обезщетение, значи още пари, спри се ве хаймана цял свят ни се смее...

41

Анонимен

преди 10 години

Не вярвам съдът да го осъди, но самият факт, че Менко Менков му е защитник е достатъчно тежко и обвинение и НАКАЗАНИЕ!ХАХАХАХАХАХА!

40

!

преди 10 години

Жалко, че лекарите, които Цветанов омаскари нямаха такива адвокати-тарикати!

39

Анонимен

преди 10 години

АВЕ, КВИ СА ТИА ЖАЛБИ БЕ, ДО КАДЕ СА ША ЖАЛВАТЕ БЕ, *** НЕ ГО ЛИ ВИДИТЕ ТОА С ГОЛАТА КРАТУНА, БЕ, БЕ ТОА СИ ОТСЕКАДЕ Е КАТ МАНЕКЕН НА РАИРАНИ КОСТУМЧЕТА, МНОО ША МУ ТИЧАТ, САМО ДА ПИТАМ, НА АДВОКАТЧЕАТАТА И НА ОХРАНИТЕЛИТЕ С ПАРЕ ОТ СУБСИДИЯТА НА ГЕРБ ЛИ ПЛАЩА ДЕМЕК С ПАРЕ НА НАРОДО *** ИЛИ ВАДИ НЕГОВИ ПАРЕ, НЕЗНАМ, НЕМОЕМ ВИ КАЖЕМ

38

Цацаратура

преди 10 години

Има ли повдигнати обвинения, има, следователно е преценила, че има достатъчно доказателстваПърво,за подслушванията няма повдигнато обвинение,има,че не позволил подслушване.Второ,прокуратурата трябва да докаже,че е виновен с факти пред съд,който има последната дума дали е така или не,а не да се развява и да дрънка глупости по медии,защото единственото,което ще постигне така е да докара на Цв.едно хубаво обезщетение от нашите данъци+че вече станаха смешни и сринаха престижа на институцията.

37

dragko

преди 10 години

Ами-да....Това е новият начин за източване на Държавата!Завеждат дело което никога няма да свърши в полза на обвинението,после съд в Страсбург и съответно пълнене на портфейла на обвиняемия и адвоката!Схемата е полезна само при условие,че има договорка с прокуратурата.Резултатът-и вълка сит и агнето цяло.

36

Anon.

преди 10 години

Да, както и той осъждаше хората от трибуната на НС. А това забравихме ли го -" който си наема скъпи адвокати, значи е престъпник, щом като има пари" ?!!

35

Анонимен

преди 10 години

А неговите арести???

34

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, *** с адвокати смешници. Ощетен бил той, горкия!Кеф ми е, че се ръси за адвокати, а неговите са хиени.

33

Цацаратура

преди 10 години

Най-смешното е, че на прокуратурата работата й е да обвинява и да защитава теза виновен... Работата на прокуратурата е да обвинява, но само ако смята, че наистина си виновен, т.е. ако подозрението й се основава на факти. Освен това тя трябва да търси обективната истина, а не да те обвинява на всяка цена, защото ако не действа според истината, а по политически поръчки, се превръща в репресивен орган от най - мрачните тоталитарни режими. Освен това трябва да спазва презумцията за невинност.

32

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

До пост-30 ХА,ХААми по-червено дупе по твоето аз не виждам дотук.Сега още няколко месеца и ще ти стане синьо./само бой по герберските тикви/

31

Анонимен

преди 10 години

Да го пратят на обмяна на опит в турски затвор да му цепнат и устата и други части на тялото.Вазелин само ако си го заслужи

30

Анонимен

преди 10 години

"А презумпцията за невиновност по време на наредените от него зрелищни арести? ""Лекарите" са се готвели да убият новородено като са се чудели да го удавят в кофа вода или да го замразят във фризера. Ако някой обсъжда да да убие или изнасили детето ти, ще чакаш ли да го убие или изнасили заради презумпцията за невинност, и едва тогава да викаш полиция.

29

Цецко

преди 10 години

В качеството си на министър на Вътрешните работи следва да е отговорен за действията и бездействията на служители в повереното му ведомство. Както е казал народа "тежка е царската короно, но блазе му който я носи". Като не иска да носи отговорности да стане чистачка и задълженията и отговорностите там са по-малко от министерските. Нагло същество.

28

Анонимен

преди 10 години

А презумпцията за невиновност по време на наредените от него зрелищни арести? Пред семействата и съседите, спецчасти, демонстративност и публичност, събаряне на пода, пистолет, насочен към майката, за да накара ужасеното си дете да спре да плаче?

27

ХА,ХА,ХААААААА....

преди 10 години

НЯМА ДА ГО ОСЪДИТЕ *** !!!Пак ще гласуваме за ГЕРБ!ТРЕПЕРЕТЕ ОТ СТРАХ!!ПАК ЩЕ ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА , НО ТОГАВА ...ЯКО ВИ ДУПЕ ЧЕРВЕНО!

26

Анонимен

преди 10 години

я кажи - какво си говореха на записа лекарите от Горна Оряховица?

25

Анонимен 1

преди 10 години

Осъден политик в България..засега мисия невъзможна, колкото и зулуми да е направил или ...