47

мравчо

преди 8 години

2,7 млн. лева са прекалено малко. Трябва да са поне 27 млн. лева. За разлика на продажните и алчни журналисти, които разбират от администрация, колкото прасе от кладенечна вода, министерствата плащат на чужди консултантски компании до 1 500 евро на ден на човек. Та, да направим сметка за 9 месеца са дадени по повече от 3 000 договора 2, 7 млн. лева, а само на един чужд експерт за този период от 9 месеца се плащат 580 881 лв. А, сега направете сметка, кое е по-изгодно.

46

Dinosaurus

преди 8 години

До хах (41) и всички коментатори: къса ми се сърцето за горките чиновници, които се скъсват от работа за по 100 лв повече на месец! Ох милите, отрудените, дето получават допълнително заплащане за основните си задължения. Ама имало европейски програми...ми нали сме европейци...а защо ли на Позитано 20 има хиляди молби за държавна работа...и защо ли Нина Гергова контрапротестираше половин година със CV в джоба и сега е назначена за дъжавен експерт по различни проблеми с квалификация от паветата

45

до комуниста

преди 8 години

бастунееееееее взимат шефовете и техните назначени послушници тва са еденици служителите са бачкатори ....ДИДО ПЕЕВСКИ И МАЙКА МУ ИМА 100 АПАРТАМЕНТА цецо имал 7 ама не се чува за ДС мафията аа

44

ДА

преди 8 години

4 лев вдигнали ама месото скочи с 10 на сто горивата и те и накрая взимаш 4 по малко важното е позитано да ВЗЕМЕ МИЛИАРДИ КРЕДИТИ да ЗАДЛЪЖНЕЕТЕ ВСЕКИ С ПО ОЩЕ 100 ЛВ ТВА КОМУНИСТ И *** е едно исъщо

43

Шимон Дянков

преди 8 години

до 42Е пак е някакво постижение бе, аз за 4 години вдигнах пенсиите с 0 лева.

42

Анонимен

преди 8 години

Важното , че комунистите вдигнаха пенсията на баба ми с 4 лева от нова година! !! Хахахахха

41

хах

преди 8 години

Умрях от смях като гледам как е представена статията. Я сега разделете средните 865 лева на 9 месеца и се получават около 100 лева отгоре на месец. Истината е че държавния служител взима по 200-300 лева за много много работа по тея проекти - който не ги е работил, той не знае за какво става дума. Другия вариант е да се назначат отделно служители за работа по проектите и да се увеличи администрацията, защото бюрокрацията и бумагите по някои програми е рекордна.

40

ихуу

преди 8 години

Повечето от раздадените суми са на служители, които допълнително работят по европрограми. В социалното министерство са така от години и има служители, които имат много добри доходи. Нали, отделно, че само близките на началника са на такива договори....

39

Анонимен

преди 8 години

крадат щото знаят че ще паднат от власт

38

do 35

преди 8 години

то да е само по времето на ГЕРБ...Работещите пенсионери хем получават пенсия,хем работна заплата.Би трябвало да получават само заплата със всичките удръжки,които се полагат.

37

anonim1000

преди 8 години

До стефановаЕ поне се разбра. То като никой нищо не знае по-добре ли е?Щото май така предпочитат някои? Казах еди факт и веднага минуси. Странно е, че в България диалога се води някак по тийнеджърски.

36

стефанова

преди 8 години

До 34 Е като се разбра при Герб за бонусите и краденето в фонд "Научни изследвания" и за апартаментите на ЦвЦв някой да върна нещо?

35

Анонимен

преди 8 години

Кога ще се приеме закон,според който да нямат право пенсионери да заемат държавни длъжности?Пълно е с такива по министерства и агенции,от времето на Герб.

34

anonim1000

преди 8 години

При ГЕРБ поне излязоха наяве доста неща. Разбра се за бонусите. Комунистите и турците си траят. Взимат пари за какви ли не глупости. Консултанции и пр. В други държави има министри и политици в затворите. Тук не.

33

Анонимен

преди 8 години

на нас служителите в малките общини не ни вдигат заплатите все няма - а за тези дори и допълнителни премии. мошеници долни вкопчили се във властта като пиавици.

32

стефанова

преди 8 години

Лошото е, че който и да изберем на изборите обещава честност, компетентност, наказание за корумпираните и после е алчен и безкрупулен като предишните, защото схемата е добре отработена от предните!А народа кучета го яли!

31

anonim1000

преди 8 години

Шофьорите и ватманите в София взимат над 1 000 лв. заплата. Ватманита се държат добре, но шофьорите са под всякаква критика. Например на линии 120 и 88. Постоянно псуване постоянно крещене, неспиране на спирки, неотваряне на врати, затварят пред теб. Не изчакват ако виждат, че тичап за рейса. Държатсе сякаш рейса е лично техен. Но ме успокоява, че повечето са на около 50 г. (шофьорите) и по някое време ще ги махнат. Тези си живеят в комунизма.

30

Анонимен

преди 8 години

от 28Кой е тоя гербер с минусите, я кажи кой беше на власт до 29 май? ГЕРБ и ГЕРБ 2, разбира се.

29

Анонимен

преди 8 години

Оставка или уволнение за поне половината от армията държавни лентяйчета на всякакви служби и службички, уредени от тате, бате или вуйчо. Мързеливи, некадърни лентяй, специалисти в краденото и рушветите. Вън половината държавна администрация!!! Минимум :)))

28

Анонимен

преди 8 години

*ГЕРБ 2