27

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ и ГЕРБ си поделят първите 6 месеца от тези 9.

26

Анонимен

преди 10 години

А защо не напишете, че гражданските договори са привилегия на началниците, директорите, секретарите, които имат не по един, а по няколко и то поне да си вършеха работата по тях, а по-лесно е да се разпоредят друг да я свърши. Държавният чиновник е на заплатата си около 600-700 лв.

25

Анонимен

преди 10 години

Дянков нагло обясняваше, че трябва да затягаме коланите, а бонуси е имало за всичките му приближени... Лицемери!

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 19Защо...??? Сега комунистите така ги раздават,че ако не вземеш те бият !!!

23

Безработен

преди 10 години

искам и аз ем на 2 000 лв заплатка ем бонси в края на годината хем на хонорар ....баси лапачката е там////забравих НЕ ПЛАЩАШ иОСИГУРОВКИ което е доста добер примерно 400 лв месечно...от 250 000 държавни огъзника леално не ни трябват повече от 50 000

22

Анонимен

преди 10 години

Половината коментиращи гербери явно си мислят, че сегашното правителство е било на власт през първите 9 месеца на годината.

21

optimist

преди 10 години

до 19 - Защото, както се вижда в момента, и още ако не си - съвсем скоро ще се убедиш във факта, че правителството на ГЕРБ не беше добро, но правителство на БСП/ДПС е просто катастрофално. ГЕРБ ни предлагаха постна пица, сегашните ни предлагат изгнила, мухлясала, вмирисана пица с донопробни съставки, с изтелъл срок на годност. Разбираш ли, едното е зле, но другото е висша форма на недопустимо и неприемливо.

20

Анонимен

преди 10 години

Колко от тях са върнати на лидерите под масата?

19

Анонимен

преди 10 години

До 17Като не обичаш постна пица, защо с такъв плам защитаваше тази пасмина герб? При които доходите на хората не нараснаха дори и с една стотинка, а 400 000 души останаха без работа.

18

крадльовци

преди 10 години

Мамини крадльовци,хем на заплата,хем на граждански договор,а на пенсионерите хвърлят по 5-6лв за да лъжат,че са "социални"

17

optimist

преди 10 години

до 10 - Иначе и аз не обичам постна пица. Така че с нетърпение чакам да се облажа с пицата на БСП пълна с кюфтета, кебабчета, карначета, пържоли, шишчета, наденички, сланинка, шунка, шпеков салам, прошуто, кренвирши, луканка и какви ли не други деликатеси. Дано да я сервират скоро, че народа е гладен! А както знаеш ако поръчката не дойде на време или не е с нужното качество - келнера го отнася :)

16

Държ. служител

преди 10 години

След като народа ни дава заплати по 400-500 лв. нормално е да търсим други източници на доход.

15

optimist

преди 10 години

до 10 - Другарю, не знам дали следиш събитията и новините, но "некадърното и алчно правителство на ГЕРБ" не е на власт от февруари 2013-та година, т.е. от 10 месеца. Така че ГЕРБ трудно биха могли да подадат оставка. Но друго е интересно в твоя коментар - той поразително съвпада с отговора на някои от контрапротестиращите на въпроса защо протестират, а именно "за оставка на Бойко Борисов"...

14

Българин

преди 10 години

Да, активни действия трябват, не шоу !

13

BG

преди 10 години

Айде бе ,Орешарски и сие дпс, подавайте си ОСТАВКАТА !Вижте у нас и в другите държави при проблем правителството ВЕДНАГА се оттегля. Това правят нормалните политици, тези с чувство за отговорност и вина. Които смятат да поправят грешките при следващи избори. Не да ми се обясняват защо не се махат и да продължат да лапат хонорари и между 1-2 хубави закона да правят 10 против България в полза на южната ни съседка. СРАМ ! Активни действия трябват, на шоу !

12

zeus

преди 10 години

Винаги е било така и нищо не се променя, независимо кой е на власт. Всъщност се променят "правилните" хора, които вземат тези пари. Редовия държавен служител работи за една заплата и върши работата и на връзкарите, които лапат бонусите!

11

аааааааааа

преди 10 години

Най-много получават чиновниците по граждански договори в министерството на транспорта. Там средният хонорар е 3168 лв., като ведомството е направило 98 плащания от началото на годината.

10

Анонимен

преди 10 години

До 4Правилно оставка, но на некадърното и алчно правителство на Герб. И понеже народът ги изгони- НИКОГА ПОВЕЧЕ ПОСТНИ ПИЦИ, НИКОГА ПОВЕЧЕ герб!

9

Анонимен

преди 10 години

А за Доганя и неговия хонорар що не кажете нещо? Значи за кучета и котки може , а за прасета не може.

8

МАЯ

преди 10 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО1 ДЪРЖАВАТА Е МАФИОТСКА ЗНАЕМ ГО ВСИЧКИ И КАКТО ВИЖДАТЕ НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ! КОИТО И ДА ДОЙДАТ ПЛЕМЕТО НИ Е КРАДЛИВО ТОВА Е В ПСИХИКАТА НИ ПОНЕЖЕ ГОДИНИ НАРЕД СМЕ БИЛИ И СМЕ БЕДНИ! МРЪСНИ ГАДОВЕ КАК НЯМА ЕДИ НАЧЕЛО ДА ЗАСТАНЕ И С КРЪВ АКО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ1 ИЗГОНИХА ДЕЦАТА НИ И ОТ ТОВА НЕ ИМ ПУКА!