49

Анонимен

преди 10 години

Браво на човека! Вместо да се обработва земята - мацай, вместо да работят хората - протестирай! Нашенска работа - ще стане като с онази случка на двамата българи замръкнали в една от пирамидите в Гиза - единият се уплашил и казал - Хайде пиши *** и да си одиме!

48

Анонимен

преди 10 години

бай Ахмед е *** човек...от 3 год. му пречат - 2,5 год. Боко, 0,5 год. Орешарски...ама той на Орешарски се е запънал...пусти Стокхолмски синдром...да обичаш мъчителите си...значи да подаде оставка и да се върне тоя дето го е мъчил повече... без вазелин...

47

yasensl

преди 10 години

do 51Много сте задръстени шопите.Да ти припомнян ли ,че 90% от кварталите ви са бивши села?

46

Анонимен

преди 10 години

оставка

45

Анонимен

преди 10 години

Браво на човека , да окичим цяла България с ОСТАВКА - поздравление на орешака за Коледа.Тогава мечтите се сбъдват!!!!

44

Spiro

преди 10 години

Това е хубава новина. Изглежда, че в провинцията не живеят само *** и ***, които за 10 лева са готови да продадат и майка си. Изглежда, че има много свестни и интелигентни хора по малките градове и села, без да са получили някакво специално университетско образование. Изглежда, че не всичко е загубено в тази държава, и на стандартния "електорат" може и да му дойде акъла някой ден. В такива моменти ми се иска да не сме разделени на "София и провинцията", да сме малко по-сплотени. Да сме повече хора!

43

Кутев

преди 10 години

До 47Логиката му е абсолютно ясна. Освен това исканията са му абсолютно последователни и те са:О С Т А В К А !Тоя човек е работодател на тия ***, които не искат да си дадат партийните субсидии, за да пълнят София с ***, които накрая захвърлиха и изпотъпкаха българските знамена.Като работодател на тия калпави работници той (както и 80% от борда на директорите в цяла България) иска да ги уволни. Както между впрочем уволни и предните калпави работници. А ти защо искаш той да търпи?

42

demosten2

преди 10 години

БЕ, ОСТАВКА!

41

Поздрави!

преди 10 години

Брех че ми стана хубаво и че сред хората с турски имена има здравомислещи, смели и находчиви индивиди. Браво Танжу Ахмед!

40

ИВАН

преди 10 години

ОТ ТРИ ГОДИНИ СЕ ОПИТВА ДА ЗАПОЧНЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС И ДЪРЖАТА ВСЕ ГО СПЪВА, А ОРЕШАРСКИ МУ Е ВИНОВЕН?!?! КЪДЕ Е ЛОГИКАТА!?!? ЕТО ТОВА Е ЛОГИКАТА И НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ! ЛИПСВА ОТ ВСЯКЪДЕ! ТО НЕ БЕ ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН, ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ, ДС..........СИГУРНО И СЕВЕРНА КОРЕЯ ИМ Е ВИНОВНА, НО Е И ТЕЗИ, КОИТО СА УПРАВЛЯВАЛИ ТОЧНО ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ 4 ГОДИНИ!

39

stef4i

преди 10 години

ОСТАВКА

38

Кутев

преди 10 години

до 43Батка, ще отнемаме партийни книжки. Ей сега ще говоря с шефа да направим вътрешна проверка в столетницата и най-вероятно ще ти бъдат спрени безплатните пици и 10 лв., които ти плащаме за да кибичиш на контрапротеста и да правиш маанета.Нали не смяташ, че съм Филип Кутев? Аз съм другия Кутев... И май ще изхвърчиш от турската хранилка, на която сме всички от БСП!

37

Оня

преди 10 години

Кутевската *** пак е на амбразурата :)

36

Кутев

преди 10 години

До 37Значи като дойдат на власт комунистите, те всъщност не са мафиоти, така ли?

35

Тодор

преди 10 години

До alf2. Точно така, но ходи им го обясни на ***, които непрекъснато се делят на някакви. Живеем всички заедно, независимо какви сме, всички се мъчим, ако има богата държава, всички ще сме по-добре, до момента всички били на власт са доказали, че не стават, затова не виждам какво толкова ги делите, те са еднакви, дори произлизат от еднакви места.

34

-10

преди 10 години

Събудиха се червените *** и взеха да о**рат форума.-------Да разбирам, че това си го писал спейки ли?

33

alf2

преди 10 години

Къде този господин е тръгнал да прави бизнес При мутроолигархичната система бизнеса е за наши хора за останалите в тръстиката така е независмо дали е агент Буда или сестра Галева начело!

32

Анонимен

преди 10 години

щеше да е още по продаваемо ако от долу пишеше ;"НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И КОСТОВ"!!!

31

-10

преди 10 години

Като Брайвик да избият един остров комунисти ли? Което не е всъщност чак толкова лоша идея между впрочем....-------Абе, някак си, като дойдат на власт "комунистите" ви избива на агресия, пък като са на власт мафиотите се спотайвате и не мърдате, да не ви усетят? Бравос, гражданско общество. Моралисти!

30

ББ

преди 10 години

Ей, студентчетата, нали ви казах да зарязвате образованието и да се захванете със селскостопанска дейност. Марш на полето да го окупирате!