69

Одисей 1

преди 10 години

Браво не са свършили честните и смели хора у нас , какъвто е този наш съгражданин . Поздравления за смелостта му .

68

makedonski

преди 10 години

Браво на човека, ама трябва да си много ограничен, за да не правиш разлика между българин и български гражданин?!

67

Българин

преди 10 години

Поздравления за този смел и умен българин! Все повече хора от т.нар. "турски села" се осъзнават, че са манипулирани, лъгани и ограбвани от тройната хунта!ОСТАВКА!!!

66

Анонимен

преди 10 години

Поредния откачалник

65

Анонимен

преди 10 години

Много съм впечатлен, че български гражданин с турско име има очите да види, че ДПС не са "от техните" и не иска да преклонява глава. Този мъж изглежда е талантлив, упорит и способен и в мечтите си е успял да се откъсне от насилствената мизерия и зависимост налагани от БКПДПСАТАКА. Дано повече хора като него проявят критична мисъл и любопитство към света, за да проумеят, че и те, и ние сме в една лодка. ОСТАВКА!

64

Спонги

преди 10 години

Ашколсун, машшала аркадаш. След Октай Енимехмедов ти си вторият сред най-големите българи през 21 Век. Хвала!

63

дгхдфхх

преди 10 години

Танжу Ахмед Българин от Русенско ?Айде моля Ви се,ясно е ,че повечето мохамедани в България са или помаци или потурчени *** ,татари и други племена от бленуваната от ЕрДоган Османска империя,но българин с името Ахмед няма да се остави.

62

anonim1000

преди 10 години

И друго ми е чудно. Защо турците недоволстват, че няма условия за бизнес в България? Защо българите не недоволстват? Говорил съм с българи ит е казват, че са отчаяни и нямало смисъл и затова не се борят. А ето един турчин се бори. Един турчин се опита да убие агент Сава. Къде са българите?Отчаяни, нямало смисъл, или просто така е по-лесно, а?Тази държава за да се подонри, трябва някой да прави нещо в тази посока. Ако всички си траят и ги мързи няма как нещо да се промени. Страхливи са повечето

61

anonim1000

преди 10 години

До yasenslЧух от един колега, който се върна наскоро от САЩ за един българин (а не български турчин), който имал бизнес в България, но му писнало да се занимава с българските глупости и проучил как са нещата в Турция и преместил бизнеса та. Човекът е родолюбец, но държавата е мащеха.Ходжата няма как да ми каже нещо, защото съм православен християнин.

60

someone

преди 10 години

Парви ми впечатление, че съдържанието на коментарите е коренно различно през седмицата и през уикенда. :-) Като че ли, през седмицата нивото е доста по-ниско. Някой може ли да ми обясни?

59

Костинброд

преди 10 години

Гладен гербераст , оставка сънува ...

58

yasensl

преди 10 години

do 60Кои са тия назови само един,или това ти го каза ходжата в джамията.

57

ходжата

преди 10 години

Ако иска да си го извеза на за дника , е лошо щот само Айшето ши го знае , ама нищо нали сърцето му е синьо?!

56

Един българин

преди 10 години

Едва ли ще го видят нашите изнежени политици - те минават край полето само скрити зад тъмните стъкла на луксозните автомобили.

55

anonim1000

преди 10 години

Има българи, които си местят бизнеса в Турция. Там условията за бизнес са добри, държавата се радва, че някой ще дава работа на местното население и че ще плаща данъци и осигурява условия. Но не е имало комунизъм.

54

полска мишка

преди 10 години

Този е Кормораново Кунев човек и е получил нареждане свише да се представи в протестърска светлина. Не нам, смешници.

53

Черен Петър

преди 10 години

Ей тоя Ахмед трябваше да тръгне на екскурзията до София, ама заедно с храстореза, че много нещо има за кастрене по жълтите павета...

52

Кутев

преди 10 години

До 55Доган?

51

Кутев

преди 10 години

Аве майхай се ве, Доган! Ъъ, и Орешарски!

50

Анонимен

преди 10 години

Една псувня за соросовите протестъри мога ли да напиша някъде и аз?