19

този Николай

преди 10 години

Пловдивски защо го търпят пловдивчани, той е гадното и то най в църквата ни.

18

iznenada

преди 10 години

Цяла Варна e ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима варненци : - Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора НЕ знаят (+ Цацаров) ; а Игнатий и Тренчев проговориха чак когато есхумацията вече стана невъзможна . . .

17

инспектор Тюхчев

преди 10 години

То няма нужда да си Шерлок Холмс, за да се досетиш кой е в дъното на тия мистериозни споминования и в неразкриването им...

16

*

преди 10 години

Николай бил тровил Галактион - смях . Той хем пие хем се друса , защо му е на Николай открито да заплашва някого

15

Dedovia

преди 10 години

Николай е пълно куку, познавам го. Не се спира пред нищо.Напълно е способен и да заплашва, и да организира някое покушение.

14

varnenec

преди 10 години

Цяла Варна знае, само трима : - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор НЕ знаят, че Киро Линкълна беше убит . . .

13

Шпионин

преди 10 години

Тренчев - агент на ДС и ЦРУ, Галактион - агент Мишо. Двамата мушмороци се предупреждават един друг, ама на Галактион-агент Мишо хич не му пука, защото е постоянно пиян, та му е все едно с какво ще се отрови - с ракия ли, с уиски ли, важното е да е над 40 градуса.

12

135

преди 10 години

Питам се, как този антихрист Николай е стигнал до митрополит и каква е тази църква, която го е допуснала. Настоящата духовна криза на народа се дължи и на БПЦ, ковто не е водач и пример за народа.

11

Анонимен

преди 10 години

Този Тренчев се е накичил с пръстени като безмозъчен ***

10

Този Престъпник

преди 10 години

Този Престъпник излага 200 Българи 2007 в завод Волцфаген Братислава , като в договаpa пишеше '' поставяне на чистачки и лепене на дребни детайли'' да но като се почна работа само Българите беха на най мръсната работа в завода

9

Restitutor Orbis

преди 10 години

гурбетчия е много прав за религиите. Абрахамските религии са мозъчни вируси за власт и идват от евреите. Използват малко всеобщи човешки добродетели, за да впримчат хората в матрицата. Преди християнството в Римската империя хората са имали много ценности - норми като Clementia - да си милостив, Veritas - да казваш истината и много други, които не са били писани никъде, не са били заповядвани а осъзнати.

8

Луцифер

преди 10 години

Николай е престъпник по душа и по вяра и това му личи - погледа му го издава! Това, че е хомо е най-малкия му грях. Вярвам напълно на Тренчев. Много вероятно е този пловдивски антихрист да е замесен в убийството на Кирил, а че е убит в това никой нормален човек не се съмнява...

7

Анонимен

преди 10 години

Когато топ-поповете до един са ченгета, какво може да се очкава от една такава църква?!

6

Един българин

преди 10 години

БПЦ май също се нуждае от основен ремонт, в унисон с цялата ни държава !

5

Анонимен

преди 10 години

Това продължение на гърба, наричащо се "гурбетчия" пак ли се появи да плюе по повод и без повод? Бива тъпотия и нахалство, но неговата наглост е безгранична!

4

ico

преди 10 години

То това всеки втори го знае,той Тренчев до голям извод е стигнал.....Митрополит Николай е изключително неприятна личност(ПРОТИВНЯК).

3

Коки

преди 10 години

Няма съмнение ... и този е съединител (долен ляв п.едал ... )

2

Кратун

преди 10 години

...вечеря, на която били обсъдени социалните права на свещениците.... смях се дълго от сърце. Събрали се двама чревоугодници-алкохолици на работна вечеря....

1

спиридон

преди 10 години

Тренчев здраво се е насмукал май... Къде е дрегера? Конспирации, мунспирации. Ако чесането на езици беше олимпийски спорт, тоя щеше да е златен медалист!