18

Бюджет на община

преди 10 години

Това са парите, които общината дава! Не знам колко е бюджета на Община Харманли за тази година но намерих за миналата и той е малко над 16 милиона лева или 3 процента отиват за бежанците, което никак не е малко. Представете си, че държавата дава 3 процента от държавния бюджет на бежанците или все едно да дадем парите за образование!

17

чичо Митко

преди 10 години

Каква е тая издънена статия? това пари ли са? от ЕС получихме повече за бежанците! стига настройвахте хората само

16

andreivn

преди 10 години

и погледни тези деца и има кажи да се върнат назад хиляди км, понеже ние искаме 200 кинта към пенсиите. Срам ме е от вас.

15

andreivn

преди 10 години

Бежанци- хей и те са хора, ХОРА, ясно ли ви е. И щом можеш да пишеш тук значи имаш ток, нет и комп., и едва ли си от гладните. Знам защо го правиш, за да настройваш хората, и да събираш гласове за Твоята партия. Та това са нещастни хора изгонени от войната, без дом и топлина. Абе Вие луди ли сте. Или озверяхте!!! И не всичко е пари !!!

14

Анонимен

преди 10 години

Бежанците могат да спрат само ако изгоним този *** еврокомисарката ни от България защото ги мамят в Турция, че от тука ще отидат по Европа благодарение на нея.

13

боко тиквата

преди 10 години

вие дребни болни мозъчно журналистчета , правите промивка на ума ама неминава , тия всички който домъкнаха продажниците ,мислите си за джобааааааааааа,как да го напълните повече ,за безработният българин , нищ нито ред ,ема нали знаете колелото се върти ,тия всичките да ги изпратите на путин , и на еврейчетат не на нас 200л пенсия , айде по дяволите

12

у

преди 10 години

нагли и продажни журналисти опитващи се да ни натрапват че сме били ксенофоби,нима не е вярно че където има струпване на бежанци престъпноста не е скочила премълчават го,и как да не съм против тях като за 10 000 са похарчени 250млн лв и още ще се харчат,а за болни и нуждаещи се наши деца пари няма а ги карат унизително да молят за помощ чрез смс,а и тия са мюсулмани фанатици те мразят християните,как ще се интегрират в обществото ни,а и нарочно ги испращат тук и то не за наше добро а обратното

11

Momo

преди 10 години

Тенденциозно заглавие.После в статията разбираш, че толкова ще струват, но това са разходите САМО на общината, а не и на държавата.

10

Боже пази България!

преди 10 години

Добре - потребяват наша храна, а от къде пари за да пазаруват? Дали тези майки/жени ще могат за в бъдеще да си изкарват парите? От къде? Та те не знаят що е работа! Повечето от тях са само домакини! А колко от тези бежанци имат и мъже? Млади момчета и момичета, които ще трябда да възпитаваме и приобщаваме?

9

Анонимен

преди 10 години

а правим ли сметка корко струват нашите ***,авто крадци,джебчии,просяци на германия,франция,холандия,англия и др

8

Анонимен

преди 10 години

ако потребяват само българска манджа не виждам проблем.парите остават в българската икономика

7

САМО ДА ПОПИТАМ

преди 10 години

ОТ КЪДЕ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНАТА ГИ ВЗИМАТ ТИЯ ПАРИ - ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС - ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ВАС -ДА ОТ ВАС - ЦЕНЗУРИРАЩИ И СЛУШАЩИ И ПРОВЕРЯВАЩИ, ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, ОТ ВАШИТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА, ОТ ВАШИТЕ И НАШИТЕ ДАНЪЦИ, ГЛОБИ, ОСИГУРОВКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ КВАЗИ ДАНЪЦИВМЕСТО ДА ИМАТЕ НАПРАВЛЕНИЕ ОТ ДЖ.П.-ТО - НЯМА ДА ИМАТЕ,ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВИ ПОГНЕ И ЗА ОНИЯ ТАМ 20ЛВ ДЕТО Е ГЛОБА ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ ИЛИ ОТ КАТ,САМО И САМО ДА ИМА ПАРИКАЖЕТЕ МИ САМО АКО ХЛАДИЛНИКЪТ ВИ Е ПРАЗЕН ЩЕ ПРИЕМАТЕ ЛИ ГОСТИ

6

Богдан

преди 10 години

В момента затварят 30 км около Елхово и вълната от нелегални имигранти се пренесе към Резово. Сега минават оттам. Затова кметът на Царево е помолил който види бежа човек с профил на бежанец да се обади на 112. Тази история прилича на клипа за "младия меринджей"( Тъщата влизаше и излизаше през входната врата, а отстрани няма ограда)

5

val 789

преди 10 години

До 3 АнонименПрав си 3.Като четеш тази статия да се смееш ли или да плачеш не знам!Излиза,че с 210 евро годишно на калпак до този момент или с 18 евро на МЕСЕЦ на глава общината ще им покрие разходите ако няма ново попълнение!!! Издръжката им по държавни и производствени цени без данъци,такси и акцизи ли ще я правим????

4

да !

преди 10 години

До Judge DreddКратко ясно и точно обяснение , с което няма как да не се съглася НАПЪЛНО !!!!

3

Един българин

преди 10 години

Е, хайде, щом БСП и ДПС могат да ги похарчат тия пари само за един няколко-часов митинг, за една година няма да ги усетят. И без това всичко го плащат гражданите, а не политиците или държавните служители. Шапка на тояга !

2

Анонимен

преди 10 години

Е, *** ще ми кажете че по 1 лев на ден ли струва всеки бежанец на общината?*** *** аз . Съвсем ни взехте за мезе.

1

Анонимен

преди 10 години

И продължавам да питам каква е причината БСП/ДПС/ГЕРБ да гласуват против затварянето на границата ни за нелегални ислямисти идващи от лагерите в Турция??? ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ!??!?! Кое поставяте на първо място българския интерес или това какво ще си помислят или кажат отвън ?? Слуги на Турция, *** и страхливи мишки!