9

Анонимен

преди 10 години

До ИстинатаТочно така, СИНИ бяха. А.С. и П.К. що пара изпраха през тия микробусчета :D:D:D

8

Анонимен

преди 10 години

След 19.30 е трудно да хванеш маршрутка, те искат до 22.00 да работят. Това няма да се случи никога. По добре да ги забранят завинаги.

7

Истината

преди 10 години

Маршрутките бяха голяма хранилка и страшен бизнес през изминалите години, когато умишлено градският транспорт в София се държеше в окаяно състояние. Видни СИНИ ДЕМОКРАТИ направиха яки пачки като пускаха бусчета, които бяха предназначени за инвалиди и тъпчеха вътре хората като копърки. Радвам се, че това безумие, което не съществува никъде в нормалния свят е на път да изчезне.

6

Чиновник

преди 10 години

Добре ще е да забранят и 15-20 годишните талиги на простолюдието.

5

Анонимен

преди 10 години

Маршрутките бяха голяма хранилка и страшен бизнес през изминалите години, когато умишлено градският транспорт в София се държеше в окаяно състояние. Видни червени другари направиха яки пачки като пускаха бусчета, които бяха предназначени за инвалиди и тъпчеха вътре хората като копърки. Радвам се, че това безумие, което не съществува никъде в нормалния свят е на път да изчезне.

4

Комунистът

преди 10 години

Е и ?!?! Какво като намаляват ?!?! ........... На 240 тулупа в така нареченото "НС" едва ли им дреме особено за това.......... Хората си имат "Мерцедеси" с лични шофери........ да ги разкарват като панаирджийски мечки наляво надясно.......... :) ;) :)

3

Анонимен

преди 10 години

Че тръгват в 6 вярно е, но колко пт тях работят до 22.00 ? Като идея добре, но като няма контрол... Според мен трябва да разделят 17 линии на 3 фирми примерно, като всяка има по 2 или 3 натоварени и 3 или 2 ненатоварени. Яко следене за спазване на правилата и незабавно отнемане на лиценза...

2

anonim1000

преди 10 години

Кога рейсовете на градският транспорт в София ще започнат да спират по спирките и да изчакват гражданите да се качат и слязат?Шофьорите се държат сякаш рейса е на баща им.Тези взимат по 1200 лв. заплата е се мислят за богове.

1

Анонимен

преди 10 години

Браво.