18

Мирянин

преди 10 години

Щом Петното се върти със своята театрална трупа около светия синод .....работата е доста ***.

17

123

преди 10 години

Игнатий.Гледах го вчера,ми той не е с всичкия си!

16

Асенов

преди 10 години

Напълно подкрепям номер 10! Религиите са едно от най-вредните неща погубили милиони хора. Заблуда с цел манипулиране на глупаците и облагодетелстване на по-умните.

15

Дедо поп Ставри

преди 10 години

Пеевски, пусни една брада .....и си ти, чадо !!

14

Ангел

преди 10 години

До _anonimen_Доста срамни изказване, ама то вече стана нормално да не се зачита паметта на починалите дори от висшите духовници, а та какво остава за миряните.

13

ммда

преди 10 години

само неразбрах защо контра протестърите на бареков дилян пеевски и дпс начело с петното бяха снощи пред синода в подкрепа на дядо борис

12

Дрън-дрънкащ

преди 10 години

До МислещТо се мисли с мозък. И Маркс го е мислил така, но до никъде не е стигнал със заличаването. Така че, чети Маркс и спи спокойно.

11

НЕ

преди 10 години

До ДаКое цивилизовано общество е инкриминирало религиите ? Затворите са пълни с образовани типове, за които 10-те Божи заповеди са суеверие и измама. В Политбюро, ЦК и партийните комитети бяха същите високообразовани безбожници. Е, някои се осъзнаха, нанизаха кръстове и тръгнаха по църкви / Дърева, Манолова /. Това са фарисеите !

10

Да

преди 10 години

Религиите са чисто и просто едни узаконени и институционализирани СУЕВЕРИЯ. Средства за измама, експлоатиращи хорската необразованост и предразположеност към предразсъдаци. Ако обществото ни беше десйтвително цивилизовано, отдавна да беше инкриминирало всички религии.

9

Мислещ

преди 10 години

Всички религиозни институции трябва да бъдат заличени.

8

Анонимен

преди 10 години

Поп се дави,съселянин се опитва да го спаси:-Дай си ръката бе попе,дай я!Никаква реакция.Селянинът се сетил нещо друго:-Дръж ми ръката бе попе!И двете ръце на попа се подали от реката и се вкопчили.....

7

Анонимен

преди 10 години

анатема,анатема,анатема!Те си знаят за кои се отнася.

6

varnenec

преди 10 години

Горкия Борис, той не прави разлика между манастирски мишки и варненски тюлени и не знае, че когато навлезе навътре в далаверите ще стане опасен и излишен и тогава ще го пратят не за плитководни миди а за дълбоководни акули (със запушен шнорхел); т.е. морска епархия морски емоции . . . Амин.-=Само трима във Варна отричат, че Кирил беше убит: - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор . . .

5

Анонимен 1

преди 10 години

Боже влей малко разум в главите на тоя народ! Абе ей става въпрос за вяра...не за политически търгашества...Сигурно първите християнски светии са се явявали на избори и са ги касирали...

4

Анонимен

преди 10 години

MNOGO VAJNO.CHE KOI NORNALEN GO INTERESUVA????

3

Анонимен

преди 10 години

поп и калугер не дават а само прибират защото с едната ръка благославят а с другата прибират

2

Манго

преди 10 години

Ей недейте ука попа.

1

_anonimen_

преди 10 години

баси ... *** трябва да вдигнаt мизата явнокаква несправедливост спрямо горкичките