11

Анонимен

преди 10 години

Клисунгер скапан не разбра, че учителите се интересуват единствено от броя на учениците при това голяма част неприсъстващи въобще в училище. Важно е единствено да има име и да се вземат парите. Никакво обучение няма. Учениците намалят всяка година, а учителите са много и за да си формират заплати ще се пишат и седмици. В малките населени места трябва да се намали броя на училищата чрез обединяване, защото се е стигнало дотам за да има пари се записват неприсъствени вечерни класове.

10

Mokrev

преди 10 години

***, za wc hartia bg standart - patent na bg ucheni ot BAN - s golyama dupka kartoneno rolo i 12 lista lepkava meka hartia, estestveno e da e zakachena na klatushkasta se na edin piron postavka?! kakto v NS?!sigurno i novi zakachalki za chanti ili drehi v wc - na 2 metra ot poda zakovani oganati pironi?! pak po bg standart na BAN?!

9

Анонимен

преди 10 години

Айде, стига глупости! Тези пари по принцип се дават за покриване на разходите на училищата.Защо го обявява като някаква нейна заслуга? Нали затова плащаме данъци. Мен ме интересува не дали училищата ще си платят парното, както всяка година, а дали ще увеличи заплатите на учителите, дали ще се закупят нови компютри и тн. Това, че ще си платят тока не ми го представяйте като невиждана сензация!

8

преди 10 години

Експеримента се провали!жалко за материала.

7

Клисарова

преди 10 години

Да обещаеш е чест, да го изпълниш е глупост!!!

6

Анонимен

преди 10 години

АБе ей *** червена страната ни е пред катастрофа,започвайте да рабоитете за инвестиции,усвоявайте евро пари и правете реформи,стига сте раздавали пари на ляво и дясно,лошо няма ,ама от къде идват те?Няма обяснение..само и само да изкараме зимата сме готови на всичко...Жалки сте само ток и добавки са ви в главите популисти скапани.

5

Клисарова

преди 10 години

Внимание, хвърлям прах в очите! Или бягайте, или си затворете очите (както сте свикнали да правите)...

4

stanick

преди 10 години

Ama piyanico tova za tvoeto posreshtane v ychilishteto nyama da stignat

3

япатая

преди 10 години

Много шум, за нищо! 20-30 хил. за училище. С тия пари едва се покриват разходите за отопление. Тая трябва да помисли как да направи, та оценката да тежи, а отсъствието да има ефект. Едва ли ще промени нещо. Сега учителите не пишат отсъствия, щото ще им спрат финансирането и ще ги съкратят. Оценките тотално девалвираха. Ако преди се пишеше 6 на ученик, който успее да реши задачата, сега се пише на този, който успее да я прочете, занапред 6 на този, който познае в какъв час се намира...

2

Анонимен

преди 10 години

"Между 20 и 30 хил. лв. за всяко училище, обеща Клисарова"-Влаковете, които возеха *** за митинга струваха 70000 колкото за 3 училища!!

1

Анонимен

преди 10 години

Между 20 и 30 хил. лв. за всяко ТУРСКО училище , обеща Клисарова