18

stanick

преди 10 години

ima ima EDINIYA GO FANA LIPSATA RED E NA DRYGIYA

17

Levakov

преди 10 години

Razbira se ,che nemoze da se pravi paralel.Edinija e POLITIK-KRADEC,a drugija BIZNESMEN-LAZEC.

16

Анонимен

преди 10 години

До се таяНе е вярно! Протестите са точно за обратното. Като искаш незабавна оставка на правителството фиксираш статуквото!У нас сме свикнали винаги да се говори едно а да се подразбира точно обратното. Колкото при социализма бяхме "Нароодна" република толкова искането на незабавна оставка е в името на морала. За първи път няма чадър нито над Бисеров ното над предишните - Ц.Ц. И.Ф. Б.Б. От Костов насам винаги предишните са били покривани - по принципа на Костоваците " куче влачи диря няма"

15

79841

преди 10 години

Г-н Местан, търсете живите Бисеровци, а не безпокойте мъртвите! Не можем да се начудим на такива като Вас жадни за власт и слава, че сте способни на всичко!

14

се тая

преди 10 години

не "паралел", криваци с кривците - тъждество, равенство, аналогия, припокриване има в двата случая......ВЛАСТТА СЕ СИЗПОЛЗВА ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ!За това са протестите! Да няма такива работи повече! Ама не ви отърва-на всичките партии! Въртите и сучете и си замазвате едни на други л*йната! Ама при замазването още повече смърди! Писна им на хората от тая воня! Заради вас, "политици" на българите в ЕС гледат като на качество!Къш, чиба бе, оставка!

13

Анонимен

преди 10 години

Гуцанов беше категоричен, че смисълът на комисията за Мишо Бирата е да се покаже лицето на едно силово управление, което до голяма степен е повлияло негативно на икономиката на страната, за да не се допусна подобно нещо повече. Гуцанов, а смисълът на комисията Бисеров е да се покаже лицето на едно корумпирано и крадливо управление, което до голяма степен е повлияло негативно на икономиката на страната, за да не се допусна подобно нещо повече.

12

Edin

преди 10 години

НЕ само Финансовите причини са несъизмерими. В единят случай политик ползва държавата за ЛИЧНИповтавям ЛИЧНИ облаги, в другиа случай Политик прави на някакъв човек услуга за това държавата да не го тормози!!! А държавата както знаете със законови средства може да затвори всеки бизнес, който си по желае, дори и най-легалния!

11

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че няма паралел! Финансовите величини на двата случая са несъизмерими!

10

асд

преди 10 години

Чък Норис е единственият, който може да убеди баба си, че не е гладен.Но дори и той не може да я убеди да не ходи на митинг на БСП...

9

Анонимен

преди 10 години

Интересното е друго-защо не разследват Гоце а ББ?Все пак не ББ се е обадил да ходатайства а Гоце

8

Jangle leg

преди 10 години

До ТракторПрав си за всичко, освен за последното. Значи Мишо Бирата не се е обаждал на Бойко, а на Гоце, после Гоце звъни на Бойко да го моли да спре проверката. Самият Мишо Бирата каза на пресконференция, че се познава с Гоце, но не и с Борисов. Ако не вярваш потърси в youTube, клипчето го има.

7

nedkodd

преди 10 години

ДПС хвърлиха бисер-оф на кучетата,за да прикрият големите си кражби и измами.

6

Jangle leg

преди 10 години

За просветените истината е ясна:Мишо бирата беше човек на Гоце, той моли Борисов за съдействие да не го проверяват, а ХУНТАТА подслушва незаконно разговора, записва го, манипулира го с извадени от контекста фрази, удобни на нея и го дава на Трактора Алексей да го разпространи в обществото. В случая тази комисия нищо няма да докаже, всичко е прах и пушилка, за да се отклони вниманието от взетия 1 милиард заем, както и от новите 2 милиарда тайно взет заем от БЕХ, и от всички скандали на ХУНТАТА

5

Бесен

преди 10 години

Не знаеш да ли има изтичане на информация ли бе утрепко бесепарска, ми като си толкова *** какво правиш в парламента??? Анти-българин си ти, както и цялата ти партия, заради такива течове, в България всичко е скрито-покрито и гниеме, вместо да се действа както в Чехия наскоро с масови обиски и арести на политици!

4

Краси

преди 10 години

А само Бисеров ли е ДПС е бандитска партия пълна с предатели и крадци.............

3

123

преди 10 години

НЯМА КАК И ДА ИМА,ЗАЩОТО БИСЕРЧЕТО Е КРАЛ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 24Г.ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР, НЕЗАКОНЕН И КРАЖБА НА ПАРИ НЯМА КАК ДА БЪДАТ СРАВНЯВАНИ.

2

Гошо

преди 10 години

Да няма паралел,Бисеров е по голям бандит и крадец от бирата...............

1

край

преди 10 години

А между хонорара на хидролога от Дръндар и Бисеров и Мишо бирата има ли. А има ли паралел с аферата Хохигер. Ей гадове долни все за нашите пари се карат пред очите на целия народ и ги търпим. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и наглеците ще изгният в затворите а ние да си подредим държавата.