37

Светлин Димитров

преди 10 години

Бла бла бла.

36

Gele

преди 10 години

Няколко въпроса към Г-н Президента :Когато отиде в Германия да спиш по "паркинзите" знаеше ли немски. С к'ви кинти живя?Ако имаше кинти от къде са та и без немски език, как сключи договори и стана "бизнесмен" ?Ако не си имал кинти предаде ли се за политическо убежище за да получаваш социални ? Бащице на нацията, кажи как го направи тоя фокус, че сега след 01.01.2014 и ние простосмъртните да да си намерим по един "паркинз" и да се оправим. :*

35

unicorn875

преди 10 години

Импийчмънт и оставка за Плевнелиев, щом ще служи на олигарсите и на Иво Прокопиев, няма място в политиката. Да си събира багажа и да бяха в чужбина. Нали има пари по офшорки, с тях ще се издържа.

34

Анонимен

преди 10 години

Виждате ли тези на снимката ?ТЕ МИ СЪСИПАХА ЖИВОТА

33

123

преди 10 години

Снимка на убийци, тези всичките до един са за разстрел ....Вместо фото апарат калашник и натискай копчето на автоматична стрелба ...АМИН

32

Язе

преди 10 години

Има обединение. Има щото беше при закрити врати. На тъмно са си едни всичките.

31

Рашко

преди 10 години

Плевналиев е опасен за националнана сигурност както и Орешарски .Идва време за мобилизация и народен съд . Положението е екстремно и не търпимо

30

Анонимен

преди 10 години

Хенри Менкен шеговито е казал:Демагогът е човек ,който проповядва доктрини,за които знае,че са неверни,на хора,за които знае,че са ***.Демагогията цели постигане на влияние чрез заблуда и манипулиране на предразсъдъците,чувствата,страховете,тщеславието и надеждите на хората.Истината е интеграл на времето,тя е причинно-следствената връзка между фактите ,а те са ,че тези политици за 24 години провалиха България.ОСТАВКА!!!

29

Samo minavam

преди 10 години

Безродните карикатури пак са тук,мерзавци.Къде е еничара Сидер-Дупедавец.

28

Щирлиц

преди 10 години

А защо никой не говори за парламентарната делегация от Турция приета в НС ? Днес тази делегация е посетила главното мюфтииство и Зинаида Златанова за оказване на натиск за връщане на вакъфските имоти ! Някой ще зададе ли въпроса защо това посещение се отразява само в Турция и у нас но само в турските издания !

27

аз съм българче

преди 10 години

Същите тези на снимката гласуваха против затварянето на границата, а сега маркират проблема с имигрантите като заплаха за националната сигурност. Това, което ме интересува е какви мерки ще вземат, а не колко добре са си поприказвали.

26

Анонимен

преди 10 години

То реално погледната има много неща, който все са свързани с НС, не само бежанците, дори бих казал те не са сред най опасните за сигурността на страната! Липсата на икономика и тегленето на големи заеми е по голяма заплаха в дългосрочен план за НС и много други , демографския срив също , гледам по долу колегата турист го е запитал президента за това....

25

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е ***!

24

Турист

преди 10 години

А ПЛЕВНЕЛИЕВ КОГА ЩЕ СВИКА КСНС ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ТОВА НЕ Е ВАЖНО.

23

ЕС

преди 10 години

Заглавие на снимката ,,Лидерите на най бедната страна в Европейския съюз се събраха на заседание по националната сигурност"

22

Анонимен

преди 10 години

национални предатели са тия хубостници

21

Викинга

преди 10 години

Шеста точка предложена от ЦЦ е най удачната за НС!

20

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Тези на снимката,а и преди тях в този съвет за нац. сигурност,никак не им пука за най-важния въпрос касаещ сигурноста на народът и държавата -липсата на работни места,ниските африкански доходи и демографската катастрофа,в резултат на всичко...това.Тези,сън не трябва да спят,защото народът ни е доведен до немотия,за сметка на шепа...забогатели,чийто представител е и самият президент.Ситият не вярва на...гладния,а спасението на...давещите се е само в техните ръце;защо са ни тогава тези в...съвета.

19

bezpartien

преди 10 години

само, че този съвет трябваше да ги свика много по-рано и това е огромната грешка, която направи президента.

18

Анонимен

преди 10 години

*** до ***