9

Йосиф

преди 10 години

Има закон има проблем, няма закон - няма проблем. Отменете го докато не е станало късно!Верно казва народната поговорка - прос народ слаба държава.

8

Анонимен

преди 10 години

Егати първобитното общество.

7

Sasho

преди 10 години

E какво излиза, едните приемат супер *** закон, който няма как да се спазва, само и само хората да дават повече пари.Другите ще го отменят и всеки ще е на загуба и в крайна сметка ще дойдат други, който да го въведат отново и пак да се дават пари. Ама то така е с всичко ;)

6

Анонимен

преди 10 години

"Преименуваното е предложено от общинските съветници от ГЕРБ Зафир Зарков и Йордан Господинов"ОЧЕВАДНО е кои са ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ в общината.ГЕРБ!VIVA Боко-главата!

5

Анонимен

преди 10 години

Направете закусвални и приюти за за мнозинството безпризорни българи ,доведени до нищета от некъдърните ви управления ,не се мъчете пак да се обогатявате и финасирате политическите си начинания ,аиде моляви се от мошенник и крадец на горе сте ....направете една болница за хора изпаднали по неволя от дивашките ви осигурителни системи.

4

Кибик

преди 10 години

Ало неграмотниците от СОС!!!!"Договорът на превоз на пътници се нарича БИЛЕТ, а договорът за превоз на багаж се нарича багажна разписка. Така е по закон и по Европески правила и спрямо това се определят обещетения и т.н.Какви "КАРТИ", какви пет лева? *** неграмотници.

3

Коки

преди 10 години

а кога ще сложите касови апарати в маршрутките - превърнали са се в самоходни морги, събиращи безотчетни по 1.50 - кой прибира парте - Краус-младши, мафията, .... къде вървят "отчисленията"?!

2

пфуууу

преди 10 години

То всичко то ви в ред,до билетчето опряхте

1

Пипи

преди 10 години

Простотия до шия.