12

stef4i

преди 10 години

До Анонимен 9 Поредния анонимен или ти просто си един и същ човек.Както и да е...когато прочетеш половин книга и два учебника пиши пак,защото тава дали си обръснат или с брада не те прави *** или пияница.Ти обаче изглеждаш доста *** с изказванията си!

11

Анонимен

преди 10 години

Ей най-накрая милицията в Мангалия се видя в работа!!

10

ХОРА ХОРА

преди 10 години

ЕДИН ЧЕРВЕН МАЙМУН ПИШЕ С ДЕСЕТ НИКА ЕДНО И СЪЩО..опорните точки на ХУНТАТА

9

Анонимен

преди 10 години

сигурно народното събрание ще се премести в някой друг град на поспокойно място. иначе спасение от тези недорасли маймуни които викат "Оставка" че даже не им остава време да се обръснат и да заприличат на студенти няма да могат да си свършат работата. ЕЕЕ ние гласувахме за това правителство и то ще си остане четири години

8

bashkircho

преди 10 години

До софиянкаNa osnovanie che si prosta ofca

7

epso

преди 10 години

До софиянкае как излъга само :D

6

stef4i

преди 10 години

До софиянкаНа основание ,че ние сме поредното поколение на ,което пропиляха младините.На това ,че на никой не му пука за младите,за образованието и за това,че половината от завършващите университет нямат работа понеже постовете се пазят за старите лица и младите нямат място никъде.За теб явно най-важното е да се прибереш на време вкъщи.ЗА МЕН Е ПО-ВАЖНО ДА ЖИВЕЯ НА ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО.ТОВА Е НЯКАКЪВ БЕЗУМЕН ЕГОИЗЪМ ОТ ВАША СТРАНА

5

русенец

преди 10 години

Доживяхме в 21 век да видим гранична бразда в София в центъра,но не зная кога ще разкопаят около центъра???Сега гранична бразда на разделението в центъра на София после и в останалите градове на България.Не си притеснявайте комуниги.

4

софиянка

преди 10 години

На мен полицаите не ми пречат, пречат ми протестиращите, които блокират центъра на София и не мога да се прибера навреме след работа.Те на какво основание блокират улиците???

3

stef4i

преди 10 години

До КоментаторДА НО ЕДНОТО Е ПРОТЕСТ А ДРУГОТО Е ЛАЙ...ЩИНА.Айдев мисли малко

2

Миро

преди 10 години

А декларация срещу пияните ***, които ми пречат да работя вече 3 месеца?

1

Коментатор

преди 10 години

Интересно защо не подскочиха срещу незаконното и неразрешено блокиране от страна на протестърите? Айде стига с тоя двоен аршин.