32

az

преди 10 години

ами като са 20 защо ги е страх толкова да оставят 20 полицая и готово ,само бездарните безработни стоят и реват тука който има акъл си защитава правата не да защитава еничарското бсп видяхме му електората дето ходи на протест заради разходка мин вода и един сандвич и даже не знае за какво е на митинг аре у лево сега

31

Анонимен

преди 10 години

Заради двайсетина протестиращи, тази сутрин бяха отбили движението пред НС. Това определено дразни хората.

30

Анонимен

преди 10 години

До sorry 30Подкрепям написаното, но недей да си гласуваш по 10 пъти сам за себе си, или поне позабавяй темпото. Очевадно е.

29

Софиянец

преди 10 години

джавкайте се един друг кой да блокира кой да не блокира!Ограничени българи още не могат да разберат, че ви моткат за глупост.Политическият керван си върви българ(ски)те кучета се джавкат.

28

sorry

преди 10 години

следващият пътместан ще се извини за атентатите на Гара Буново, Хотел Сливен, църквата в село Бенковскиволен пък щял да се извини за цирка пред джамиятасерго и той да не остане назад щял да се извинина "атака" за антифашистките политики.после пък щели да викнат боко, попа, мавъра, жан-валжани задружно щели да се извинят за бруталното и необратимозаличаване на цяла една нация от картата на планетата-майка,след извинението щели да се сбогуват сърцераздирателно с целувки и милувки амен

27

ИДЕЯ

преди 10 години

Натоварете дебелите гъ.ове на депутатите на хеликоптери и ги качете на Мальовица, там да заседават, без телефони и връзки с мафията, без протестиращи, на чист въздух, да им изтрезнеят празните глави.

26

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми /а/ stef4i, върнете се в гимназията и отново залегнете над българската граматика, дори никнейма Ви е обида към родния език. Ако пък сте ранобуден студент - Господ да пази България от такова "бъдеще".

25

Анонимен

преди 10 години

Някакъв ранобуден студент, Борис, при Цецето и Митака в Лице в лице показа книгата на проф. Авраам Ноам Чомски Окупирай и свития юмрук демек ранобудните са част от движението Окупирай Уолстрийт?!?Алооо, тъпанарите, ами защо не окупирахте банките, а не Университета бе? Защо тъкмо представители на олигархията като Прокопиева и другите *** са ви водачи, нали сте част от световното движение тъкмо срещу господството на едрия капитал? Защо атакувате Алма Матер и Парламента, а не офисите, именията и собствеността на мафията, която няма партиен цвят, защото всички партии

24

Анонимен

преди 10 години

Комунистите могат да управялват само на щиковете на жандармерията.

23

Анонимен

преди 10 години

Тези протестиращи кой ги издържа?Кметицата защо мери с двоен аршин- полицаите да не блокират улиците, а *** могат да спират движението и да пречат на нормалните хора.А герберастите тука здраво са се активирали с минусите!

22

Един Българин

преди 10 години

Точно БСП се скъсаха да обвиняват ГЕРБ и в частност Цветанов за полицейщина, а такива масивни полицейски блокади като през последните няколко месеца, аз в България за пръв път виждам !!! Орешарски нека обяви публично колко пари се плащат ежедневно за засиленото полицейско присъствие, целящо единствено да пази него и още няколко негови съидейници от народното недоволство !

21

хахааааа

преди 10 години

До софиянка: ай,ай,айййй...знаеш ,че мъжо ти чете тук, и разчиташ да се оправдаеш кат те пита що закъсняваш вечер ...кажи си му истинатаааа...не изкарвай хората виновни,а си признай що закъсняваш всяка вечер.....

20

Анонимен

преди 10 години

А Аз питам:ЗАЩО селската даскалица Фандъкова разрешава на куцо и сакато да задръства центъра на София и да *** всичко? А?

19

ОСТАВКА

преди 10 години

е те комунистите затова обвиняваха Бойко за полицейщината,те си си искали МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА

18

stef4i

преди 10 години

До Анонимен 17 Аз пък настоявам да си ходиш при другарите...знаем,че не ходиш на работа а само гледаш сапунки и новини така,че бягай да лъжеш в твоето село....

17

УРАААА

преди 10 години

ЙОВЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕВ,отваряй БЕЛЕНЕ,викай ТАНКОВЕТЕ,напълни се всичко с Враг на Народа,ДОЛУ Полицията,ГОРЕ Милицията,ВЕнсеремос и Ура

16

поля

преди 10 години

До софиянкаИ кат се прибереш кво правиш, бързаш към жалкия си животец

15

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха, приключи финансирането на студентите-театрали и рипнаха общинарите герберасти. Прозрачно, Борисов, прозрачно ...Настоявам полицията да осигури нормалното движение на градския транспорт в центъра на столицата. Ако трябва и с бой.

14

Анонимен

преди 10 години

Нарушен е закона за митингите и протестите ,който изисква загражденията да са на не повече от 20 м около народното събрание. Т.Е. Извършва се беззаконие от страна на МВР. Няма виновни.Подпис: не се чете.

13

stef4i

преди 10 години

До Анонимен 9 Поредния анонимен или ти просто си един и същ човек.Както и да е...когато прочетеш половин книга и два учебника пиши пак,защото тава дали си обръснат или с брада не те прави *** или пияница.Ти обаче изглеждаш доста *** с изказванията си!