12

Никодимчо

преди 10 години

До ФедорФиктивната покупка, ще ти изяде сигурно половината точки, защото прехвърлянето (данък за общината, нотариална такса, обработка на документи, такси за данъчна оценка и скица)е най-малко 2-3хил. лв. И да - движение по сметка също трябва да има.

11

Анонимен

преди 10 години

Крадлива и нагла държава /ако това може да се нарече държава/, и обещания в стил - Трай коньо за зелена трева.

10

Анонимен

преди 10 години

Та, ако направи една фиктивна покупка, би трябвало да й се осребрят лихвотчките. Какво мислиш? Ще и ги осребрят, ама се заредете с търпение, ще чакате и вие като мен с години. До 2020 може да ни ги изплатят.

9

лихвоточков

преди 10 години

Някой знае ли в какъв срок се изплащат парите? Демек, ако днес закупя жилище и отговарям на условията на закона, държавата в какъв срок ще ми осребри лихвоточките, които имаАз от три години чакам и както върви не знам и след 3 години дали ще ги получа, да чакаш нещо от държавата е като от умрял писмо. Виж, ако трябва ти да плащаш са много активни. Обмислям вече да съдя държавата.

8

кака

преди 10 години

До Анонимени аз така викамама НЕдържавата за спестителите е мащехакой взел,взел

7

Федор

преди 10 години

Кака, благодаря, душа (или брат, ако си взаимствал ника си от името на бразилския футболист Кака)!Жена ми има някакви лихвоточки, които чисто и просто ще си изгорят. И си мисля да направи една фиктивна покупка по документи - примерно от майка си на апартамент (ама май няма да е много лесно, понеже освен подпис се иска и движение на пари от една сметка в друга). Та, ако направи една фиктивна покупка, би трябвало да й се осребрят лихвотчките. Какво мислиш?

6

кака

преди 10 години

До лихвоточковтова е държавна пирамидамоят съвет никви пари на държаватаи в банки също

5

кака

преди 10 години

До Федороколо 2г

4

Федор

преди 10 години

Някой знае ли в какъв срок се изплащат парите? Демек, ако днес закупя жилище и отговарям на условията на закона, държавата в какъв срок ще ми осребри лихвоточките, които имам?

3

лихвоточков

преди 10 години

От три години си чакам парите от лихвоточките, изпълнил съм всички условия, колко още ще минат докато тия *** платят нещо, което държавата дължи от 20 години? Пари за лихвоточки няма, ама за митинги и имигранти веднага се намират! Да ви еб* майката парламентарни ***!

2

Анонимен

преди 10 години

Аз съм от ПРАВОНЯМАЩИТЕ-имам влог с лихвоточки, но не отговарям на условията за изплащане. Платете парите на всички с лихвоточки, директно изплащане без условия, и без разделение на правоимащи и правонямащи. как така има разделение на правоимащи и правонямащи. всеки с лихвоточки трябва да си получи парите! Платете лихвоточките на всички вложители!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Не удължаване на срока, а нов закон за реално изплащане на лихвоточките-в пари, без условия, без разделение на правоимащи и правонямащи. 160 000 правонямащи жилищни вложители са прецакани-дадоха си парите , а не получиха нито жилища, нито парите си видяха. Върнете на всички старите жилищни влогове-без условия!