20

поп кръстю

преди 10 години

Горкия Борис, той не прави разлика между манастирски мишки и варненски тюлени и не знае, че когато навлезе навътре в далаверите ще стане опасен и излишен и тогава ще го пратят не за плитководни миди а за дълбоководни акули . . . Амин.

19

свободен

преди 10 години

ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ИЗБОР ОТНОСТНО ТОВА КАКВА ВЯРА ДА ПРИЕМЕ И НЕ МИСЛЯ , ЧЕ Е ЕТИЧНО ДА РУГАЕТЕ ХРИСТИЯНИТЕ.ТЕ НА ВАС НЕ ВИ ДИРЯТ СМЕТКА ОТНОСТНО ВАШИЯ АТЕИЗЪМ!!!САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ НЕ ОСТАВЯТЕ ЦЪРКВАТА НА МИРА ГОВОРИ,ЧЕ ТЯ ВИ ПРЕЧИ ДА ПРОМИВАТЕ СПОКОЙНО СЪЗНАНИЕТО НИ!!!4

18

варненец

преди 10 години

Удавиха един *** за да ни натрапят друг по-голям ***, и се чудят защо миряните не влизат в църквата . . . ***, ***, ***, ТАРИРИМ, ТАРИРИМ,ТАРИРИМ . . .

17

Да

преди 10 години

Религиите са суеверия, а вярването в говорящ дух, наречен Бог, е белег на примитивно и промито съзнание. Библията е фрашкана с откровени глупости и противоречия с естеството, а Стария завет е четиво за ***, в което Бог е представен като зъл и кръвожаден дерибей.

16

човек

преди 10 години

Който е без грехове нека пръв да хвърли камък!Братя дайте да се вгледаме в себе си какви сме ние и какви ги вършим!!!Дотам ли я докарахме да хулим Господа и Неговата Пречиста Майка!!!По добре да не се бяхме раждали!!!Помнете и не забравяйте деня в който се поругахте с Бога, защото той поругаван не бива!!!О Българио защо мълчиш, разплачи се майко мила за тези си чеда незнаещи що вършат!!!

15

Dinosaurus

преди 10 години

Jesus Christ Superstar (от Andrеw Lloid Weber) - Йан Гилан в диво състояние. За ролята би бил идеален, ала за Варненски и Великопреславски митрополит дали? И е само на 41 година, още не е напуснал Комсомола. А иначе фарисейски позира... що не иде с близнака си в Big brother? Точно там вървят такива стойки... То и Негово Светейшество си е едно садкогласно хористче, що пък този да не е артистче - рок звезда? Подчинява се и на сценария - да се "оттегли", че да улесни "правилната" кандидатура БСП!

14

Отец Нафарфорий

преди 10 години

Със силаците в ДС шега не бива....

13

Янаки

преди 10 години

За да си на този пост трябва да си смирен пред мафията и бившите ДС.И най-вече да можеш да плуваш отлично.

12

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЦърковна математика

11

Анонимен

преди 10 години

15+17=30????????????????????????????????????????????????????

10

P-X

преди 10 години

До До 2Скандинавските страни не са ли модерни държави като са атеисти? Дори са много по-напред от Италия и Испания. Нашата религия ни е предпазила като нация 500 год, ама от какво - от друга религия.Религиите са за ***! Всички!

9

anonim1000

преди 10 години

Сионий не става. Като ръководител на Семинарията достатъчно показа, че е ***.И въобще всички агенти на ДС не стават.Да се изчисти БПЦ от комунисти и тогава да мисли за нещо друго.

8

До 2

преди 10 години

Институционализирани суеверия, казваш. Ето това е проблема на днешното ни общество, че се напълни със заклети атеисти като теб. Ако Италия или Испания не са цивилизовани страни, макар че в тях има истинско преклонение пред християнските ценности, не знам тогава коя държава е модерна. Благодарение на нашата религия България се запази като нация за 500 години. Проблемите ни през последните 70 години идват именно от това, че се отделихме от Христа като народ и резултатът е налице.

7

Анонимен

преди 10 години

Боже, Да се свети името ти Линкълново, даже и ролекса ти златен и BMW-то седмица.Амин!

6

Гаврил

преди 10 години

На поп не вярвам, живи шарлатани са, поп не дава само взема.

5

Zoro S

преди 10 години

АЛИЛУЯ АЛИЛУЯ

4

Дедо Поп

преди 10 години

Чада, не гледайте ме що правя.Слушайте ме шо ви говоря.Ний поповете сме хрисими, скромни, почтени, милеем за народа си и неговите имоти.Вервайте ми.

3

Анонимен

преди 10 години

Гърците са много набожни, обаче поповете им не изтрезняват. Бях за 5-6 месеца там и не видях трезвен поп. Яко пият и закачат младите булки. Пълни ***!

2

Да

преди 10 години

Цялата тази дандания, свързана с Църквата, е отвратителна. Още по-отвратително е, че медиите ни занимават с нея.Религиите са чисто и просто едни институционализирани суеверия. И ако обществото ни беше наистина цивилизовано, отдавна да ги беше инкриминирало. А не да се занимава с тях.

1

Анонимен

преди 10 години

Тези метрополити к'во взеха да *** като мухи. Даже и Господ не може да издържа вече от българската ни простотия.